Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Emilek przekochany:*:* i juz 4 miesiace mój ma dziś równe 3 tygodnie a tutaj moge kupic ten rumianek??? bo nie mam w domu;( mnie to juz nawet nie boli tylko te szwy są ale bede dzwonic do lekarza i pojde na wizyte po tych 6 tygodniach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jaki slodki smieszek z Emila Maly przystojniak
Ola,nie wrocilam. W sobote wyruszamy w podroz powrotna. A Julka praktycznie cala droge spala wiec bylo ok Teraz boje sie o powrot. Mam nadzieje,ze jakos damy rade Ale jak juz bedziemy w domu to przez pierwszy tydzien na pewno bede bliska rozpaczy. Tutaj ja wszyscy nosza, gadaja i zabawiaja. Tylko kweknie a juz ktos leci. A jak zostaniemy same to nie wiem jak sie bedzie zachowywac. Ale czuje,ze da mi w kosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
no 3 tygodnie , to tez szybko zlecialo tak kupisz tu rumianek nazwa norweska to kamille , w sklepach life, albo w aptece. naprawde pomaga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga, moja mam byla laczne 3 tygodnie jak Emil sie urodzil, tylko raz dwa , a potem tydzien,to tak go rozpiescila, ze przez spory czas nie moglam dojsc do ladu, ale teraz juz ok naszczescie

My sie do PL wybieray w marcu , samochodem ii tez nie wiem jak to bedzie, bo malego karmie butelka, no ale dziewczyny mowia ze nie tak strasznie , wiec damy rade
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny prosze powiedzcie mi co potrzebuje do paszportu dla maluszka,wiem że akt urodzenia i zdjecia i co jeszcze???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no i czy w przypadku jak nie jestesmy małżeństwem z moim chłopakiem to czy bedziemy potrzebować potwierdzenie ojcostwa??? czytam o tym na necie, ico forum to co innego pisza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie na stronie ambasady pisze cos i jest tel moze najlepiej jak bys tam zadzwonila dowiesz sie najlepiej
aaa i chodz mam te kuleczki z krowek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Kochane mam pytanie czy któraś z Was miała pacirokowce z grupy b i grupy g?? wczoraj wróciłam z Polski, a tu list od lekarza, że wykryli u mnie te bakterie, i że jak nie mam objawów to się tego nie leczy, a przed porodem podają antybiotyk by maleństwo tego nie załapało. Ja objawów żadnych nie mam. Naczytałam się w sieci co to jest i co wywołuje i maskara, jestem przerażona! Może, któraś z Was była w podobnej sytuacji i wie jak to jest z tym antybiotykiem i czy to na pewno wystarczy?czy może lepiej by podali mi leki(penicylinę) teraz? w piątek mam wizytę u lekarza, więc wypytam o wszystko,ale Wasze ewentualne doświadczenia były by dla mnie równie ważne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss gdzie dorwałas krówki???hihihi ja mam zapas krówek ale nie mam czasu robić żadnych smakołyków,obiad ledwo co mi sie chce zrobić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
krowki mam z polski oczywiscie i zostala mi jedna paczka tylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok