Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kakariki a duzo miałaś tych szwów?? bo ja byłam szyta na bloku operacyjnym przez 2 godz wiec może mam jakies inne te szwy juz sama nie wiem;( jednego szwa tylko zobaczyłam na podpasce tydz temu ale jeszcze jest ich tam sporo;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, jesli nadal odczuwasz ból chyba powinnas skontaktowac sie z fastlege? Swoja droga tantum rosa na pewno nie zaszkodzi, tez slyszalam, ze jest swietne.

Co do spania... u nas dzisiaj dramat malutka nie chce w ogole zasnac.... wiec na zmiane z mezem lulamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia nie czuje bólu,malenko krewka jeszcze leci,mnie denerwuja te szwy ze jeszcze sa ale infekcji raczej żadnej nie mam,bo żadnego nieprzyjemnego zapachu nie czuje i żadnego ropienia tam nie widze. u mnie dzis w nocy spał mały ale te jego odgłosy sa okropne czemu on takie gardłowe odgłosy oddaje to nie wiem i to głosno i ja za kazdym razem wstaje albo wisze nad łóżeczkiem i patrze czy cos mu sie nie dzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
marzenie, a mam pytanie czy Twoj synek spi na poduszce czy tylko na materacu, bo czasem wystarczy lekkie podwyzszenie zeby sie lepiej oddychalo,moze tego sprobuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
właśnie spi na podusi ale gdyby miał zatkany nosek to by mu leciało z noska a tu nic, jeszcze na dodatek zrobiło mu sie małe odparzenie miedzy pupka bo ma takie małe czerwone kropeczki i smaruje sudocremem i wietrze pupke i myje woda za każdym razem i nic nie pomaga;( to jest jakas masakra
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Marzenie ja nie bylam szyta na bloku operacyjnym tylko normalnie na lozku zaraz po porodzie wiec moze ty potrzebujesz wiecej czasu na rozpuszczenie gdyz masz ich wiecej.
Na odparzenie uzywam tylko bepanthen i zrezygnowalam z chusteczek nawilzajacych pampersa gdyz to od nich moje malenstwo mialo odparzona pupcie.I tez miala takie czerwone kropeczki.
A jeszcze odnosnie tego dziwnego oddychania(takie dziwne odglosy) to moze byc to ,ze dziecku nie wykrztalcily sie jakies kanaliki i sa pozatykane i teraz one sie odtykaja i ksztalca i to jest powodem tego dziwnego oddychania.Dokladnie nie potrafie napisac ale cos takiego wspominala mi polozna.Gdyz u mnie mala tez tak dziwnie oddycha jak by byla przeziebiona,ale nie ma katarku ,i tu jest problem z tymi kanalikami.Ale sama jeszcze musze doczytac o co dokladnie chodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A co do tego mojego pekniecia i nacinania jeszcze, w szpitalu powiedzieli mi że mam do nich przyjechac dopiero po 3 miesiącach na kontrol czy wszystko ładnie sie zagoiło,to kawał czasu i nie wiem czy mam wczesniej iśc na taka kontrol czy czekać aż wszystkie szwy wyleca! cholera że akurat mi musiało tam tak wszystko sie porozrywac;( boje sie że jak nie wyleca szwy to beda mi musieli wyciągać;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jejku dziewczyny jakis koszmar czemu ona tak malo spi w nocy dzis spala tyle dobrze bo juz padla ze zmeczenia ale dzis caly dzien nie chce spac ja zwariuje marzenie tez sie zastanawiam nad wyjazdem do polski na jakis czas
a co do szwow to ja tez mialam rozpuszczalne i po 2 tyg nie bylo sladu naszczescie bylam ostatnio u lekarza i tez ze mna wszystko w porzadku ale ja na twoim miejscu zadzwonilabym do jakiegos lekarza albo do szpitala najlepiej i zapytala bo moze masz szwy ktore trzeba wyciagac;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss tylko ze ja jednego znalazłam tydz temu a reszta siedzi;( tylko ze mi nic nie mówili że mam szwy nie rozpuszczalne;( poczekam jeszcze bo ja byłam długo szyta i pod narkoza wiec moze one sa jakies mocniejsze patrzyłam na ta moja rane dzis i wydaje mi sie że sie goi a Ty miałas wizyte u ginekologa żeby zobaczył Ci jak sie goi??? a masz juz paszport dla małej?? ja jakbym miała to juz bym leciała, ma szczescie moja mama przylatuje w nastepny piatek ale tylko na tydz, zamówiłam jej bilet i nie miała wyjścia i pomoże mi choc troszke to ja bym chciała żeby Oliwier sie wymeczył przez dzien i żeby potem spał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
moja mala tak miala do 3 miesiaca zawsze jak spala to tak charczala dziwnie ale to dla tego ze oni tu nie oczyszczaja drog oddechowych po urodzeniu i to samo przejdzie, ale ja zawsze i tak miala schiza ze cos jest nie tak
a z pupcia tez tak u mnie bylo miala uczulenie na chusteczki nie wiem dokladnie na co rumianek albo aloes jak wymienilam na zwykle mokre chusteczki bez dodatkow i tez smarowalam sudakremem to po 3 dniach juz sladu nie bylo. a moze zmien pampersy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok