Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Ja zarejestrowalam sie na polskiego meila i z Apotek1 dostalam odrazu kvitering, a na reszte czekam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
dziękuję za odpowiedż,ja też na PL pocztę dostałam maila odnośnie paczek bez problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dzieki dziewczyny za odpowiedzi

ja bylam dzisiaj na kolejnej wizycie i dzidzia rośnie jak na drozdzach hihi ma 583g co odpowiada normie 23tyg i 2dni tak sie wiercila ze nagrania ladnego nie dalo sie zrobic
kolejna wizyta 11sierpien

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
Moja dzidzia w 21 tc wazyla 402g, w 26tc 898g Tez mam taką wiercipiętkę, że szok ale na szczęście udało się zrobić gigantyczne zbliżenie na ... haha

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
hej ! o co chodzi z tymi paczkami ?? jakie paczki ?? z kad ?? i jak je dostac ??? zdziwilo mnie to co piszecie bo nic nie slyszalam o zadnch paczkach . prosze o dokladne wytlumaczenie co trzeba zrobic zeby je dostac
pozdrawiam
Sutki mam koszmarne az do krw bola strasznie przy karmieniu i nawet po karmieniu wsumie caly czas mnie pieka kluja i nie wiem jeszce co , boje sie nie wiem co robic , maly powiem ze co chwile chce jesc ale sie nei najada pociagnie 10 min i zasypia , pospi chwile i znowu chce cycka i znowu zasypia no ale podobno to normalne .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
Hej mozesz dostac darmowe paczki z probkami artykulow dla Dzidziusia. Musisz tylko zarejestrowac sie na stronkach i wypelnic co trzeba.

rimi.no/Fordeler
libero.no/Default.aspx?id=2550
www.reflex.no/angelcare/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
musisz sie zarejestrowas na paru stronkach :
www.babybox.no/?partner=APOTEK1 paczka do odebrania w aptece, kupon przychodzi na meila wiec musisz wydrukowac
www.libero.no/Pages/Club/Default.aspx?id=25886 do odebrania w lindexie przyjdzie Ci kuponik poczta
www.reflex.no/angelcare/ do odebranie w reflexie, jak dobrze pamietam kuponik musisz wydrukowac, jeszcze dodatkowo na kuponiku masz znizke na worki na brudne pampersy wiec sie je tez oplaca odrazu kupic
rimi.no/Fordeler/Barnepakke sklep RIMI kuponik przyjdzie Ci poczta, taki smieszny czerwony w ksztalcie butelki

a i z Libero jak i z Rimi przychodzi kuponik 2 razy 1 jest do 6 miesiaca a 2 po 6 miesiacu czy jakos tak

no a z tymi sutkami tragedia ja sie tez tego boje, a moze maly Ci zle chwyta piers? no ale coz uroki karmienia
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
no tak, zapomnialam o babybox z apteki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
anetamilka a moze sprobuj nakladek silikonowych na sutki, ponoc pomagaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
na bolące piersi ja stosowałam oprócz maści to zimne liście kapusty ponoć rozganiają stan zapalny,mój syn też pierwsze 3 tygodnie siedział bez przerwy przy cycu a przez pierwsze dni po porodzie to z łóżka wychodziłam zjeść siku i myju,po prostu było strasznie ale jakoś zleciało najgorsze są początki nie poddawaj się bądż silna anetamilka23.A co do paczek ja też dowiedziałam się dopiero z forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok