Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
z Apotek dostalam na maila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
no wlansie sobie przypomnialam z Libero przyszlo do mnie poczta i z adresem sklepu LINDEX w ktorym mam odebrac paczuszke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Paulina Olbryś
(PaulaOl)
Wiking
Tak, z libero przyszło pocztą, z Rimi tez ma przyjść pocztą, z Apotek i BarnasHus na maila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
acha no to super, a powiedzcie mi w ktorym mniej wiecej tygodniu przychodzi?
i jak wyglada zawiadomienie z libero - hhihi, zebym czasem nie przeoczyla wiem, ze z rimi jest czerwona butelka, juz uczulilam meza na taka "reklame"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
z libero tez nie przegapisz, taka wieksza kartka pocztowa z napisem LIBERO ze zdjeciem maluszka cos w tym stylu ja mialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Toja moja córka urodziła się 27sierpnia za 1,5miesiąca kończy rok
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
Dzieki, mam nadzieje, ze nie przeocze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
marta171086 no jeśli ja urodzę 27 to będzie ta sama data urodzenia naszych dzieci tylko tyle że Twoja córka roczek już będzie mieć.Powiedzcie mi drogie panie bo do tej pory nie wiem(ale się domyślam)która data porodu jest brana pod uwagę ta z 1 usg czy ta ustalona przez położną bo w PL to ta ustalona przez lekarza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
data porodu ustalona jest na podstawie USG co dla mnie jest glupota bo w tym okresie kazde dzieciatko rosnie inaczej.
ja w dokumentach mam 2 daty pierwsza ustalana przez lekarza na 1 wizycie na podstawie miesiaczki itp, a po USG ginekolog wpisal druga date ktora wszedzie jest brana pod uwage - i tak mam roznice 3 tyg miedzy 1 data a 2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
ja mam wg miesiaczki i ostatniego USG 20 wrzesnia a wg połówkowego USG mam na 23 wrzesnia. Ale jakos nastawaim sie na poczatek wrzesnia Moja mama mnie urodzila 3 tyg wczesniej, ja pierwsza corcie 3 tyg wczesniej i teraz tez ma byc corcia, wiec lepiej sie nastawic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok