Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
na moim brzuszku też niezłe figury powstają,a co do pępka to mam takie uczucie ciągłości a jak dzidzi kopnie choć teraz to jest rozpychanie niż kopanie to tak jak by mi skóra miała zaraz pęknąć.pozdrawiam i wytrwałości życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
moja mala tez sie strasznie kreci, gory i dolinki sa najlepsze najgorsze jest jak sie rozciaga w tedy do do ubikacji szybko musze leciec bo tak nacisnie na pecherz, ze mam nawet wrazenie ze nie dobiegne, a z drugiej strony nozki pod zeberka, a to nie jest fajne :/
tez mnie czasem pobolewa pepek, a jak sie zapomne np jak mnie brzuszek zaswedzi i tak przejade pepek to az szkoda gadac :/ a jeszcze do tego dochodzi bol piersi aj ale to dobry znak bo mleczko sie produkuje, a sie balam ze tymi moimi malymi piersiakami nie pokarmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Moj synek tez tak sie przeciaga ze momentami oddechu nie moge zlapac bo cos mi pod zebra wcisnie.U mnie 6 tyg zostalo do porodu i mam nadzieje ze to szybko zleci bo juz ciezko i w dzien i w nocy Ale narazie zadnych oznak wiec mu dobrze w moim brzuszku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Agnieszka Mol
(gaga89)
Wiking
Witam
mam pytanko odnosnie tych gratisów dla bobasów w którym tygodniu dostałyscie kupon z libero bo ja jeszcze czekam a do konca jeszcze cztery tygodnie.
dzieki za odpowiedz i pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Ja tez nadal czekam z LIBERO i RIMI a do porodu zostalo 6tyg.Odebralam juz z APOTEK1 i dostalam z BAMs(juz nie pamietam gdzie sie logowalam ze ta paczuszke dostalam)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
ja z Libero dostalam chyba w 32 tyg. i tak samo jakos z Rimi, z Apotek1 i Reflexa w 26 tc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Przypomnialo mi sie ze z Rimi dostalam meil Verdikort 0-6 mnd:
Sendes i løpet av uke 34/2010
Verdikort 6-12 mnd:
Sendes i løpet av uke 08/2011 Czyli jeszcze musze troche poczekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Agnieszka Mol
(gaga89)
Wiking
Znalazlam link do tej gratis paczuszki z bam tylko nie jestem pewna czy tam nie trzeba czegos zamówic bo z jezykiem u mnie kiepsko.

www.bam.no

Miłej nocki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
dzięki za informację właśnie się zalogowałam na BAM.jak coś nie rozumiesz to żuć na google tłumacz albo słownik do słownika lepiej zajrzeć bo zawsze coś się człowiek nauczy przynajmniej mi coś tam zostaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
nic nie trzeba zamawiac i kupowac W BAMs
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok