Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1434 Posty

(gama28)
Maniak
To USG w Oslo znaleźliśmy przez internet, nie pamiętam już adresu, było przy wjeździe do Oslo. Kosztowało 900 nok, dostaliśmy zdjęcia i film. Tym razem zrobię w Polsce, bo akurat będziemy w najlepszym czasie na takie badanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
Witam!!!! ja mam termin na 11go lipca i wkoncu iw poniedziałek ide na 1 wizyte tutaj juz nie moge sie doczekac Chciałabym sie dowiedziec jak to jest , czy przy porodzie moge miec tłumacza ? Nie łatwo sie tu siedzi samej na obczyznie i to w takim stanie boje sie porodu i wogole , no ale cuz pewnie przezyje jak kazda kobieta . My to mamy przewalone mój mąz boi sie isc na porodówke hehe ale ja chce zeby był chyba ze w trakcie nie wytrzyma to go wyprowadza a ja mu mówie a ja to mam wytrzymac tak ? a mozje ja tez uciekne co ? hehe marzenia . A czy poradzicie mi cos na bezsennosc ???? Prosze !!!!! koszmar , ja nie spie nocami nie moge sie ułozyc i zasnac dzisiaj nic nie spałam co 2 h tylko do toalety chodziłam siku . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Jeśli to twoje pierwsze, to i tak masz szczęście. Ja bym pospała, ale moja córcia 8,5 miesiąca wstaje koszmarnie często w nocy i nie daje mi spać. Do porodu możesz mieć tłumacza, nawet na wizytach u lekarza. Ja mam szczęście, bo mój mąż nie dość, że się nie bał, to jeszcze nie wyobrażał, że ma nie uczestniczyć w porodzie. Pępowinę obu maluchom przecinał, zdjęcia w trakcie robił
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
hehe no anetamilka23 pewnie nie jedna by chciała uciec z sali porodowej.. mój mąż zaraz jak dowiedział sie ze będzie tatusiem to zaznaczył że będzie przy porodzie czy chce tego czy też nie, on musi swoje dziecko pierwszy zobaczyć a gdyby to było możliwe to chyba sam poród odebral i to jeszcze w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
gama28 napisał:
Jeśli to twoje pierwsze, to i tak masz szczęście. Ja bym pospała, ale moja córcia 8,5 miesiąca wstaje koszmarnie często w nocy i nie daje mi spać. Do porodu możesz mieć tłumacza, nawet na wizytach u lekarza. Ja mam szczęście, bo mój mąż nie dość, że się nie bał, to jeszcze nie wyobrażał, że ma nie uczestniczyć w porodzie. Pępowinę obu maluchom przecinał, zdjęcia w trakcie robił

Gama biedaczko kiedy ty to wszystko odespisz??)
Moja mała na szczęście od kąd tu jestesmy przesypia po 12 godzinsama się dziwie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Takie jest życie. Ciężkie noce, ciężkie dni. Nie mam 5 min bez dzieci, tylko dla siebie, niestety. Raczej nie odeśpię, co mnie wkurza jeszcze bardziej, gdy pomyślę, że za kilka miesięcy pojawi się jeszcze jeden rozdarty KTOŚ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
gama28 napisał:
[quote]Takie jest życie. Ciężkie noce, ciężkie dni. Nie mam 5 min bez dzieci, tylko dla siebie, niestety. Raczej nie odeśpię, co mnie wkurza jeszcze bardziej, gdy pomyślę, że za kilka miesięcy pojawi się jeszcze jeden rozdarty KTOŚ[/quo

Dzisiaj przespałam cała noc Współczuje Ci naprawde , miec małe dzoecko i byc z drugim w ciązy no trzeba sobie dawac rade wiadomo , ale ciezko jest napweno , podziwiam Takie mamy ja sie boja jak sobie dam rade z jednym W polsce to zawsze ktos odwiedził by siostra , ciotka , kolezanka , tesciowie zawsze ktos do pomocy jest no a tu jestesmy zdane na siebie . Chociaz nie powiem bo na początek ma przyleciec tu moja Mama pierwsze 2 miesiące ze mna chyba bedzie fajnie by było jakby chciała zpstac u nas hehe ale to raczej nie wypali
Mam siostre w irlandii to u niej tez była pierwsze dwa miesiace do chrzcin bo na chrzciny poleciałysmy wszystkie do polski i mam juz została w pl a siostra sama wróciła i mosiała sobie dawac rade to znaczy nie powiem bo miał mnie do pomocy byłam z nią 7 miesiecy od urodzenia małej Bardzo mi jej brakuje teraz zaczyna chodzic sama na skypie ja chociaz widuje dobrze ze mamy tego neta tego skypa przynajmniej mamy kontakt z rodzina i wogóle bez neta nie wyobrazam sobie tutaj zycia naprawde pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja oprócz maluch i ciąży mam jeszcze synka prawie siedmioletniego. Urodziłam go w Polsce, pomocy żadnej nie miałam. Zawsze jestem zdana tylko na siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Dzisiaj przespałam cała noc Współczuje Ci naprawde , miec małe dzoecko i byc z drugim w ciązy no trzeba sobie dawac rade wiadomo , ale ciezko jest napweno , podziwiam Takie mamy ja sie boja jak sobie dam rade z jednym W polsce to zawsze ktos odwiedził by siostra , ciotka , kolezanka , tesciowie zawsze ktos do pomocy jest no a tu jestesmy zdane na siebie . Chociaz nie powiem bo na początek ma przyleciec tu moja Mama pierwsze 2 miesiące ze mna chyba bedzie fajnie by było jakby chciała zpstac u nas hehe ale to raczej nie wypali
Mam siostre w irlandii to u niej tez była pierwsze dwa miesiace do chrzcin bo na chrzciny poleciałysmy wszystkie do polski i mam juz została w pl a siostra sama wróciła i mosiała sobie dawac rade to znaczy nie powiem bo miał mnie do pomocy byłam z nią 7 miesiecy od urodzenia małej Bardzo mi jej brakuje teraz zaczyna chodzic sama na skypie ja chociaz widuje dobrze ze mamy tego neta tego skypa przynajmniej mamy kontakt z rodzina i wogóle bez neta nie wyobrazam sobie tutaj zycia naprawde pozdrawiam [/quote]

anetamilka23 nie Ty pierwsza i nie ostatnia początkująca mama a bycie mamą nauczysz się w ekspresowym tępie napewno ja mam 2,5 letniego synka i 8miesięczną córeczkę i radzimy sobie z mężem bardzo dobrze mimo młodego wieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Alina Milena xxx
(milenaa86)
Wiking
Hej
Musze sie Wam pochwalic, moj synek zaczol wczoraj chodzic. ale jestem z niego dumna !! Super . Ale teraz to sie zacznie urwanie glowy Dodam ze Gracjan ma 10miesiecy i 5 zabkow hihih
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok