Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
to zapisz sie na ten w pazdzierniku no chyba że juz bedziesz rodzić wtedy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No raczej w pazdzierniku to musialabym juz z dzieciaczkiem wpasc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aha szkoda a kiedy masz termin?? i co chłopczyk czy dziewczynka???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Zadzwonila do mnie w koncu ta polozna. Ja tu sie od rana szykowalam na wyjscie do helsestasjon. Juz ubieralam Julke,a tu telefon dzwoni Bardzo mila babka. Powiedziala,ze moze do mnie przyjsc w poniedzialek albo jak chce wczesniej to moge ja przyjsc w czwartek. Wiec ide w czwrtek. Mam troche pytan i chce, zeby juz ogladneli Julke.
marzenie,dalej pracujesz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
marzenie termin mam na 22 pazdziernika wiec na upartego jeszcze bym sie doczlapala na ten kursik 18.10 ale wtedy to juz mnie nie kursik bedzie obchodzil tylko zeby moj chlopaczek sie szybciutko i szczesliwie wydostal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga a to wizyty tej połoznej to można wybrac czy w domu czy samemu sie pojedzie do helsestation??? no ja jeszcze pracuje ale za tydz ide do lekarza po zwolnienie bo czasem mam tyle sprzatania że potem rycze w domu że nie mam sił;( choć pewnie potem bedzie mi brakowac pracy ale wole pucować codziennie moje mieszkanie bo tam gdzie pracuje to używam duzo środków czyszczących i boje sie że to małemu zaszkodzi;( mam tylko nadzieje że wszystko bedzie dobrze i urodzi sie zdrowiutki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O to tez Daris bedziesz miec synka jak ja bo wiekszość mamusiek ostatnio na tym forum ma albo spodziewa sie dziewczynek tez bym chciała mieć termin na pazdziernik bo to czekanie najgorsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mnie babeczka zapytala czy ma przyjsc do mnie czy moze ja chce przyjsc do niej Ja ide do niej bo bedzie szybciej. Ona mogla przyjsc dopiero w poniedzialek. A tak przyjmnie juz mnie w czwartek. Po za tym mam bardzo blisko do helsestesjon. Od razu spacerek zalicze A co do pracy,to uwazaj tam na siebie I po powrocie do domu wypoczywaj duzo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
hejka fajnie wiedzieć dziewczyny o tej położnej ja jestem zapisana jak narazie u lekarza rodzinnego i nie jestem zadowolona caly czas mnie uciska dziecko i to bardzo nie śpie 3 noc nie moge praktycznie nic zrobić wdomu mam termin na 6 listopada a on mi jak narazie przepisał witamine b 12 ani usg nie chcą mi zrobić poraszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Jak przychodze do domu to tylko leżakuje i juz nie pamiętam kiedy sprzątałam dokładnie swoje mieszkanie bo mój mnie ciągle wyręcza zrobie tylko obiadek i pranie i ostatnio mam wyrzuty że mi sie nic nie chce w domu zrobić a z tymi wizytami to pewnie też zalezy od połoznej Aga a dajesz Julci jakieś herbatki oprócz Twojego mleczka?? bo ostatnio czytałam o kolkach i ja to sie strasznie boje karmienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok