Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dostałąm wiadomość muszę dzisiaj spróbować z kompresem nasączonym oliwka na noc i zobaczymy co się będzie działo. bo nie za fajnie to wygląda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczyny Sto lat mnie chyba tu nie bylo Ominelo mnie pare watkow ale jak sie chce spedzic jakies dlugie wakacje w sumie ostatnie we dwojke to sie narobi zaleglosci
Mam pytanko odnosnie tego kursu dla ciezarnych polek w Ahus-ie... trwa to az 6 godzin i tak sie zastanawiam czy daja tam jakies poczestunki i cos do picia, czy lepiej wziasc ze soba? Byla napewno ktoras z was a ja wlasnie sie wybieram na ten najblizszy 6 wrzesnia-nie pracuje to chociaz sie ponudze z innymi tam,niz sama w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Ania ****
(Ania2207)
Wiking
EwelinaM Ja na Twoim miejscu bym poszła do lekarza bo mój synek mial podobnie i mi lekarz zapisal maść i po tej maści było o wiele lepiej i po kilku dniach zeszło całkowiecie.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris a co do tego spotkania a szpitalu to przysłali ci zaproszenie albo coś/?? bo ja też chciałam sie wybrac na ten kurs i jak w czerwcu pisałam do tej połoznej to mówiła żebym na jesień przyszła bo mam młody wiek ciązy ale to chyba trzeba sie zapisać co nie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No i od którego tyg ciąży można iść na to spotkanie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny,na ten kurs to po 30 tygodniu ciazy. Tzn,tak bylo jak ja bylam na tym kursie. Chociaz byla dziewczyna w 29 tygodniu. Nie dawali nic jesc. Do picia byla kawa,herbata i woda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A ta babka co to prowadzi to sie nazywa Ewa Kapuścinska czy jakoś tak???bo przeczytałam zaległego meila w którym mi napisała że kurs odbedzie sie w połowie września i że wtedy moge przyjść ale juz sama nie wiem napisała jeszcze że na stronie szpitalu Ahus bedzie podana dokładna data ale nie wiem gdzie tego szukać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
marzenie ten kurs jest ogole dla kobiet po 30 tyg ciazy i trzeba wyslac maila ze chcesz sie zapisac na kurs ktory odbedzie sie 6.09 i dostaniesz odp ze zapraszaja. Wstawiam adres strony ahusa zebys sobie przeczytala
www.ahus.no/modules/module_123/proxy.asp...&I=25308&D=2

Ale lipa w takim razie ze nic do jedzonka nie dadza-mogliby chociaz te ich smieszne wszedobylskie gofry zaserwowac a nie glodzic przyszle matki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki Daris za stronkę i tam pisze że w pazdzierniku też bedzie wiec chyba wtedy pójde bo ja mam dopiero 25 tydz ciązy to rzeczywiście 6 godz bardzo długo przeciez ja musze na siku co godzinę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No w pazdzierniku tez bedzie,myslalam ze sie teraz spotkamy ale w takim wypadku chyba wogole bede sama bo mezulek tez bedzie w pracy
No i rzeczywiscie przesada z tym czasem trwania tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok