Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Marta jak tam Alex w przedszkolu sobie radzi? bo moja chodzi juz do najstarszej grupy i mowi ze chodzi do szkoly do klasy 6 w dodatku dolaczyla corcia Kalby do jej grupy normalnie polska mafia w grupie starszakow-3 dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Moja cora narzeka ze chlopaki nie daja jej sie pocalowac, zboczuch jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba napisał:
Moja cora narzeka ze chlopaki nie daja jej sie pocalowac, zboczuch jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba ciekawe po kim ona to ma? tylko zeby nie odbila mojej corci chlopaka

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Mój Aleks od tego tygodnia uczęszcza na 4dni, za każdym razem wisi na mnie jak mam iść ale nie płacze. Jest ok dużo rozumie co się do niego mówi jest jedynym z Polski w całym przedszkolu w następnym roku dołączą do przedszkola siostra i kuzynka. To dziewczynki mają fajnie razem
Kalba ta Twoja córa to jest zabawna, Aleksa też chce zawsze całować a on ucieka gdzie się da nawet za mąż chciała za niego wychodzić
Kalba kiedy się widzimy? Ja to chcę Twój brzuchol jeszcze zobaczyć
Magdalena Tobie mam spodnie do oddania może wyśle je pocztą?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
marta86 napisał:

Magdalena Tobie mam spodnie do oddania może wyśle je pocztą?

hahahaha a co, nie dasz rady na spotkanko sie umowic teraz to poczta sie oddaje rzeczy spoko zatrzymaj te spodnie dla was....na moja na pewno juz sa za male wiec nie potrzebuje ich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Na drugą córcie będą napewno dobre A co do spotkania to mów kiedy i ja jestem żaden problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Mi pasuje przyszly piatek Juz mam spory bębenek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi To chyba nie ma co panikowac z tymi szczepieniami. Czyli nie szczepilyscie przeciw w gruzlicy. Wiem,ze mozna poprosic o ta szczepionke w helsestasjon. I w sumie to nie wiem co mam zrobic. Pojde tam w poniedzialek i porozmawiam z pielegniarka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kalba ciekawa jestem Twojego bębenka to tylko 2tyg różnicy więc można robić zakłady która ma większy Piątek jest ok jesteśmy w kontakcie
Aga już wiesz co masz robić porozmawiać z pielęgniarką pewnie Ci doradzi najlepiej i tak jak piszesz nie ma co panikować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok