Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Midnight Mój syn miał pierwszą wizytę u stomatologa na roczek, dopatrzyłam się na jego przednich zębach nalotu i odrazu z mężem udaliśmy się do stomatologa. Od tamtej pory mineło juz 3lata syn ma stałe kontrolę, stomatolog dokładnie ogląda jego zęby oraz nakłada na nie fluor, syn przyjmuję codziennie tabletkę z fluorem. Takie tabletki można kupić w sklepie i podawać je dzieciom. Również na bilansie jak byłam z dziećmi to dostałam takie tabletki od pielęgniarki. U syna stan zębów jest praktycznie bez zmian czyli na nasze szczęście jest dobrze, nie ma potrzeby leczenia zębów i nie wiem jak leczą tutaj zaawansowaną próchnicę. Zapytaj w komunie o wizytę u stomatologa tam powinni udzielić Ci informacji. U nas gabinet stomatologiczy jest w tym samym budynku co komuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
hej mam pytanko dziewczeta wiec mam synka 3 miesiecznego karmie go tylko piersia i kolezanka mi powiedziala zebym dala mu danonek mi sie wydaje ze za wczesnie a wy podajecie rozszezacie diete swoim maluszkom???????????????/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
hm.. danonek dla 3 miesięcznego malucha??? w żadnym wypadku.
Poczytaj na temat żywienia niemowląt.

A ja dziś zrobiłam caly gar gołąbków dawno nie jadlam, pewnie wyjdą pyszne;D
nie ma to jak popaść w samozachwyt
a wy co dziewczyny dobrego gotujecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Karolina2 napisał:
hm.. danonek dla 3 miesięcznego malucha??? w żadnym wypadku.
Poczytaj na temat żywienia niemowląt.

A ja dziś zrobiłam caly gar gołąbków dawno nie jadlam, pewnie wyjdą pyszne;D
nie ma to jak popaść w samozachwyt
a wy co dziewczyny dobrego gotujecie

no ładnie dołożyłaś z tymi gołąbkami siedzę głodna w pracy buuuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Karolina podziel sie tymi gołabkami nigdy tu nie robiłam a ochoty narobiłaś ja dzis robiłam kotlety mielone he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
marzenie napisał:
Karolina podziel sie tymi gołabkami nigdy tu nie robiłam a ochoty narobiłaś ja dzis robiłam kotlety mielone he

chyba wrócę z pracy i też sobie zrobię bo koleżanka nas dobiła tymi gołąbkami głodna jestem aż się ślinię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
matyna napisał:
hej mam pytanko dziewczeta wiec mam synka 3 miesiecznego karmie go tylko piersia i kolezanka mi powiedziala zebym dala mu danonek mi sie wydaje ze za wczesnie a wy podajecie rozszezacie diete swoim maluszkom???????????????/

kategorycznie nie dawaj dziecku danonka tak małemu może w 7 miesiącu daj mu polizać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja w czwartym miesiacu rozszerzalam diete dziecka, ale ja karmilam mlekiem modyfikowanym. trzeci miesiac to za wczesnie na danonka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
mi też się wydaje że z tym danonkiem to troche za wcześnie, ja mam 2 miesięczngo synka i oprócz piersi daje mu jeszcze herbatkę z kopru.Ale nie zawsze chce pić , a napewno będę powolutku poszerzać dietę 4 miesiącu jego życia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ja mojej corci zaczelam wprowadzac posilki jak skonczyla 3 i pol miesiaca...zaczelam od kaszek dla dzieciaczkow po 4miesiacu, i od deserkow-jabluszko, marcheweczka, tak aby sprobowala smaki, ale danonka nie dalam do dzis dnia, 4 wrzesnia skonczy 10miesiecy..., jak juz to podaje jej jogurciki z nestle ale tez dopiero od 6miesiaca...w pl sa takie,ze mozna szybciej podawac a tutaj zaczynaja sie pudelka dopiero od 10miesiaca.

Uczcie swoje maluszki pic wode....nie soczki i herbatki, bo w przedszkolach tego nie bedzie a najlepiej jak sie dziecko przyzwyczai juz do tego bezsmaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok