Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga31, i jak Ty sie czujesz? Jak Julcia?

Ja dzis wypralam posciel dla maluszka, jutro wyprasuje i zaloze ehhh wyszykuje sobie zajec, byle czas szybciej lecial.

kasia, slodziutka Twoja corcia, , daj wiecej zdjec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,u nas wszystko ok Przygotuj juz wszystko dla dzidzi to moze wyjdzie Ja to zwlekalam bardzo dlugo z przygotowaniami. Teraz sie smieje,ze Julka czekala az sie mama z tata ogarna Moj maz dzien przed porodem przyniosl wozek i fotelik. Ostatnie rzeczy przeznaczone dla Juli znalazly sie w domu. No i na drugi dzien sie zaczelo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
hehe to moze cos w tym jest , moj dzis przyniosl wozek i fotelik, nawet mocowanie w samichodzie zalozyl, wiec moze Emilek sie ruszy

Poki co szykuje sie kolejna niewyspana noc, jakos noce u mnie najgorsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas tez tak bylo w domu bylo wszystko przygotowane dla Zuzi ale ja nie mialam torby do szpitala- wiec postanowilam ja przygotowac w czwartek no i w sobote sie cos zaczelo

Aga- Julka slodziutka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia, super rodzinka w komplecie Scielas wloski???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,u mnie tez te noce byly najgorsze. Teraz w sumie dalej nie spie,bo Julka nie daje pospac za dlugo. Ale za to jak sie klade,to zamykam oczy i juz mnie nie ma
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tak wczoraj scielam - narazie usiluje sie przyzwyczaic

My to mozemy pospac, Zuzia chodzi spac kolo 20, czasami po i przewaznie wstaje 4-5:30 ale dzis pospala do 6:10
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
oj kochane ja tak miałam na początku że wcale nie spałam a teraz Adaś jak pójdzie po 23 spać to wstaje po 3 a potem koło 6 wiec jest super słuchajcie dziewczyny mam taki problem na główce mojego Adasia pojawiły się strupki i prawdopodobnie jest to ciemieniucha(tak wyczytałam). Myślałam że to pozostałości po tym trądziku, bo też nie za specjalnie wyglądał(na to dostałam super maść w Pl od lekarza). Smaruje to oliwką ale mam wrażenie że po tym jest jeszcze gorzej. Nie chce iść do lekarza bo jak zwykle powie ,,przecież to normalne'', może wy macie jakieś doświadcznie z tym dziadostwem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
a i jeszcze jedno, czy wiecie gdzie mogę kupic fajną szczoteczkę do włosów dla Adasia?? mam jedną z Polski ale mam wrażenie że jest bardzo ostra i podrażnia go jak go czeszę.czy w aptece to dostanę??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Ewelina, ja tak podczytuje norweskie fora to kiedys znalazlam , ze dobry jest ten kerm www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/PID-922573.aspx , nie jest na bazie olejku tylko ladnie wysusza, nie podraznia , dziweczyny pisaly , ze go wlasnie stosuja na ciemieniuche.

Wez Adasia do apteki pokaz im to cos Ci dadza napewno dostalas moja wiadomosc na Nk?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok