Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No mam na dzisiaj termin ale nic sie nie dzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
ehh wszystko powalone- szkoda gadac... becikowego tez nie dostane bo nie mam nr. a zosalo 18 do 3 miesiecy :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
kurde to niedobrze, ja wlasnie niedlugo musze zlozyc papiery o becikowe mam nadzieje ze nie bedzie problemu i nie beda kazali czekac

aga no to czekamy, daj znac jak cos sie ruszy!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
dziewczyny mam pytanie, moze ktoras z Was zna na tyle dobrze norweski zeby przetlumaczyc kilka zdan chcialabym opisac swoj kaszel dla fastlege mam 18stego wizyte nie chce brac tlumacza zawsze daje mu kartke ze slowkiem po norwesku jak cos sie dzieje a teraz nie wiem co jest, to wygladaloby mniej wiecej tak:

"Duszące ataki kaszlu trwające kilka godzin, kilka razy dziennie każdego dnia. Problemy z oddychaniem, świszczący oddech"

może któraś z Was mogłaby mi to przetlumaczyc byloby naprawde super chociaż jakas czesc tego albo pojedyncze slowka moze razem to sklecimy w calosc, nawet nie wiem jak po angielsku to powiedziec :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
MamaNel to bedzie tak: Choking hoste som varer i flere timer, flere ganger om dagen hver dag. Problemer med pust, piping
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga31,i jak Ty sie czujesz? Malutka nadal strajk ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks26,mialam dzisiaj falszywy alarm. Skurcze dosyc bolesne co 15 minut.Ale sie uspokoilo i dalej nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
No,ale chociaz cos ,pewnie juz tuz tuz,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
mam nadzieje,ze to juz blisko Bo sie wykoncze przez brak snu w nocy. A w dzien,to nie to samo. Rano to mam takiego nerwa,ze szok. Bo jak tu nie miec. Co godzina sie budze. I albo to skurcz albo musze wtac do toalety. Do tego ten cholerny bol plecow. No ale nic. Zachcialo sie dzidziola to teraz trzeba pocierpiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
(MamaNel)
Początkujący
no wlasnie google tlumacz czesto tlumaczy tak ze nie idzie jego zrozumiec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok