Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki aleks26 I tak musz zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Ufff , a ja znow z tymi bolami w podbrzuszu ehhh nie wiem czy to juz cos sie dzieje czy co?
A do lekarza dopiero za tydzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,moze cos tam zaczyna sie dziac A dziecko jest glowka do dolu? Bo u mnie jak sie mala przekrecila na pare dni nozkami do dolu,to strasznie mnie bolalo podbrzusze. Ale to ona mnie po prostu kopala tam w dole Teraz tez mam czasami takie bole jak na miesiaczke i do takie uczucie jakby mi ktos igielki wbijal. Ale nie trwa to dlugo. Tyle,ze ja sie tym nie przejmuje. Wrecz czekam na jakies skurcze,bole i klucia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga moja bratowa tez czeka az sie zacznie cos dziac - tylko ze u niej nie wiadomo na kiedy termin i jest od 01.08-13.08 i jak nic nie bedzie w poniedzialek to idzie do szpitala teraz czekamy na Oliwke
Zuzia ma szczepienie za tydzien i 13 wyruszamy ciekawa jestem jak zniesie podroz samolotem
a rosnie jak na drozdzach juz ubranka na 62 i 68 mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A jak pomysle ze 2 miesiace temu jezdzilismy po sklepach i kupowalismy 50 bo wszystko bylo za duze hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja tez mam w sobote do szpitala,ale na razie na kontrole. Jak sie nie zacznie nic oczywiscie W dzien to jest wszystko ok, bo ja sie naprawde dobrze sie czuje. Ale w nocy to zwariowac mozna. Uciska mi chyba na jakis nerw bo bola mnie plecy. Ale tak jakby mnie ktos kolkami okladal. Rano jestem zla jak osa. Potem jak juz sie rozchodze to jest wszystko ok. A co do ubranek,to szok. Z 50 na 68. Niezle sie Zuzia rozkrecila A czym ja teraz karmisz? Tylko butla?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga31, no u mnie to wlasnie takie miesiaczkowe bole, tylko czasem 2 razy gorsze, z tego co ja czuje to glowa jest w dole, moja lekarz nic nie mowi, dla niej wszystko jest normalne daltego umowilam sie z polozna, ale moga mnie przyjac 16 i to jedyny termin jaki udalo mi sie dostac, a obdzwonilam chyba z 4 helsestasjon w okolicy w sumieto 36 tydzien sie zacznie wiec pewnie to takie przepowiadajace, tylko lapie mni to wieczorem i potem wnocy, a rano do pracy potem chodze jak cien caly dzien. pracuje jeszcze do 15 sierpnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzia dostaje mieszane - moje z NAN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Czyli nie tylko ja tak dlugo pracuje Nie chcialam isc na zwolnienie. Zwariowalabym w chacie i pewnie upasla jak swinka Jak siedze za dlugo w domu to do lodowki mnie za bardzo ciagnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
wiem cos o tym hehe tez tak mam , a teraz przez te bole to nie spie pol nocy iwycieczki do lodowki sobie urzadzam tez sie ciesze, ze moge pracowac i wszystko jest ok, bo w domu to rzeczywiscie mozna na leb dostac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok