Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
zazdroszcze Ci gama...ja przy mojej drugiej ciazy i poronieniu trafilam na bardzo niekompetentna lekarke z czeczenii-juz ja zwolnili....a teraz mam tez lekarke,norwezke ktora zmienie przy pierwszej mozliwosci.za to polozna mam super!i mowisz gama ze jak powiem poloznej o moich obawach to moze ona sama zbadac mi szyjke macicy?chcialabym wiedziec na czym stoje zeby pozniej nie musiec lezec w szpitalu na podtrzymaniu albo plackiem w domu-mysle ze lepiej zapobiegac niz leczyc i juz teraz zwolnic tempo jezeli bylaby taka potrzeba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Moja położna mnie zbadała. Poproś swoją.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
no napewno ja poprosze.dzieki za informacje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
witam Was dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was wie gdzie jest fajny sklep z wózkami, w oslo lub gdzieś w okolicach??? bo próbuje cos wybrać na allegro ale opinie tych wózków co mi sie podobają nie są zadowalające pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witam, dawno mnie tutaj nie bylo i mam sporo zaleglosci, ktore bede musiala w najblizszym czasie nadrobic,ale ze mam grafik czasowy napiety to tylko odpisze na temat wozka
ja mam x-lander i jestem baardzo z niego zadowolona, jak z gondoli tak i teraz ze spacerowki, moja mala za dwa dni skonczy 5miesiecy i juz jezdzi w spacerowce oczywiscie mam wlozony do niej spiworek, ktory mielismy w komplecie. podam link jaki wozek ja mam,bo sa rozne modele i nie kazda mamusia je chwali, my trafilismy na bardzo dobry, tym bardziej ze mialam cesarke i dla mnie liczylo sie zeby byl lekki, tym bardziej ze musze wchodzic po schodach....

allegro.pl/a-wozek-x-lander-xa-spacerowk...rba-i1527563628.html my mamy kolor volcano

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
X-Lander to wlasnie jeden ktory mnie zainteresowal. Cena az tak nie powala z nog, gondolka ma prawie 80 cm i wygladowo tez ok. Ale jak pojade do Polski to ogladne na zywo . Ale opinie ma dosyc dobre wiec chyba cos w nim jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ja trafilam na dobry model,wiec bardzo sobie go chwale. Teraz kolor Volcano i Tropik chyba, w kazdym badzi razie jest to zielen, sa w promocji bo juz nie beda ich produkowac, wycofuja te dwa kolory, musze za wczasu kupic torbe do wozka bo mialam tylko ta mala saszetke, a torba 149zl co prawda nie jest az tak zle bo sa i drozsze torby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
uff jestem ponownie..ale sie naczytalam ze polowe zapomnialam

gratuluje dziewczyny ciazy-Marta. Klaudia i rowniez witam nowe przyszle Mamusie, ja to tutaj stara na forum ale dosc dluuugo nie pisalam....

jezeli chodzi o lozeczko to powiem wam ze my mamy kupione turystyczne z podwieszeniem i przewijakiem-ktorego nie uzylam ani razu bo mialam kupiony ten sztywny-chce go oddac za darmo,bo mi juz nie potrzebny, pisalam o tym na forum regionalnym Stavanger i jest tam jego zdjecie. Wracajac do tematu lozeczek, to pierwsza corcia miala zwykle turystyczne i sluzylo nam jako kojec w ciagu dnia bo spala z nami, w PL mielismy dla niej drewniane, jak do jednego tak i drugiego potzrebny jest dodatkowy materac
takie my mamy allegro.pl/lozeczko-turystyczne-baby-ono...tis-i1526364973.html nasze jest w kolorze zolty-pomarancz-niebieski,palak ma fajny pomaranczowy, nie warto kupowac lozeczek z baldachimem, a i ten narozny swietlik i zarazem szkatulka z melodyjka do nieczego nie jest potzrebne, najwazniejsze aby bylo na dwa poziomy

co do karmienia, to moja pierwsza corke wykarmilam 2lata na piersi, druga mialam zamiar do roku,a tu mi ona numer wywinela i w 4miesiacu sama odstawila...uzywam butelek tommee tippee
allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy...zki-i1527698116.html wiem ze sa one tez tutaj do kupienia w aptekach, sprawdzaja sie o niebo lepiej od aventa, bo avent mi przeciekal....

jezeli cos mi sie przypomni to napisze jeszcze bo zapomnialam o czym mialam jeszcze napisac....

aha, ubranek nei warto duzo kupowac....moja ma 5miesiecy i juz potzreebuje na nia rozm 74 ubieram jej jeszcze 68 ale na styk moj maly paczuszek.

W poniedzialek mamy drugie szczepienie tutaj ciekawe ile mi przybrala na wadze bo wcina mi obiadki, kaszki, mleczko musze tez jej zageszczac ostatnio wcinala chrupki to myslalam ze je polknie w calosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
dzieki Madzia, obiecalam ze jak kupimy mieszkanko to od razu robimy rodzenstwo Marysi. Wygralismy licytacje i tego samego dnia sie postaralismy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok