uff jestem ponownie..ale sie naczytalam ze polowe zapomnialam
gratuluje dziewczyny ciazy-Marta. Klaudia

i rowniez witam nowe przyszle Mamusie, ja to tutaj stara na forum ale dosc dluuugo nie pisalam....
jezeli chodzi o lozeczko to powiem wam ze my mamy kupione turystyczne z podwieszeniem i przewijakiem-ktorego nie uzylam ani razu bo mialam kupiony ten sztywny-chce go oddac za darmo,bo mi juz nie potrzebny, pisalam o tym na forum regionalnym Stavanger i jest tam jego zdjecie. Wracajac do tematu lozeczek, to pierwsza corcia miala zwykle turystyczne i sluzylo nam jako kojec w ciagu dnia bo spala z nami, w PL mielismy dla niej drewniane, jak do jednego tak i drugiego potzrebny jest dodatkowy materac
takie my mamy
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-baby-ono...tis-i1526364973.html nasze jest w kolorze zolty-pomarancz-niebieski,palak ma fajny pomaranczowy, nie warto kupowac lozeczek z baldachimem, a i ten narozny swietlik i zarazem szkatulka z melodyjka do nieczego nie jest potzrebne, najwazniejsze aby bylo na dwa poziomy
co do karmienia, to moja pierwsza corke wykarmilam 2lata na piersi, druga mialam zamiar do roku,a tu mi ona numer wywinela i w 4miesiacu sama odstawila...uzywam butelek tommee tippee
allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy...zki-i1527698116.html wiem ze sa one tez tutaj do kupienia w aptekach, sprawdzaja sie o niebo lepiej od aventa, bo avent mi przeciekal....
jezeli cos mi sie przypomni to napisze jeszcze bo zapomnialam o czym mialam jeszcze napisac....
aha, ubranek nei warto duzo kupowac....moja ma 5miesiecy i juz potzreebuje na nia rozm 74

ubieram jej jeszcze 68 ale na styk

moj maly paczuszek.
W poniedzialek mamy drugie szczepienie tutaj

ciekawe ile mi przybrala na wadze bo wcina mi obiadki, kaszki, mleczko musze tez jej zageszczac

ostatnio wcinala chrupki to myslalam ze je polknie w calosci