Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
Czesc dziewczeta co do ospy to wlasnie moje dzieci przechodza , najpierw mala przyniosla z przedszkola a teraz ma syn i najmlodsza w aptece dostaniesz spray bez recepty nazywa sie A-DERMA CYTELIUM , kosztuje 149 kor , mojej Oliwi pomoglo , a co bedzie z Matisem i Mijusiom to sie okaze bo dopiero wychodza pierwsze krostki , ale jak pojdziesz do apteki i powiesz -krem for vankoper, to napewno ci cos dadza bez recepty powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Witajcie,ja moją Maje zaszczepiłam dodatkowo na grużlicę i wzw.Nie było żadnego problemu ze szczepieniem tylko pielęgniarka musiała powiadomić o tym szefostwo.A to szczepienie miała po skończeniu 3 miesiąca,bo nie mogliśmy się zdecydować czy napewno chcemy,ale(w naszym przypadku) mogliśmy wcześniej zaszczepić.Pytaliśmy w szpitalu od razu po urodzeniu córci czy można zaczepić to powiedzieli że oni w szpitalu nie szczepią.Ale to nie w każdym szpitalu jest tak samo(nasz był w Kongsvinger).pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hej

Wlasnie wrocilam z pierwszej wizyty u lekarza Jestem w 9 tygodniu ciazy. Az sie zdziwilam, bo lekarz zrobil nawet usg, a podobno to rzadkosc. Dzidzia ma sie dobrze Bardzo sie ciesze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Kalba gratulacje
słuchajcie dziewczyny mam takie pytanko czemu boli mnie lewe żebro?? dzisiaj wstałam i niewiedziałam co mi się dzieje cały czas śpię na lewym boku, od samego początku jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży niewiem do czego mam przyrównać ten ból, nie jest silny ale przy jakimś ruszaniu czy czasem przy większym oddechu czuje ten ból czytałam że to możliwe że mój kochany synus mi psoci?? już jestem w 8 miesiącu więc jest dość duży dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
czy ktoras z was wypelniala juz podanie o becikowe?zmienili dokumenty i gubie sie totalnie-kobieta w NAV-ie dala mi 6 kartek podaniowych i ni groma nie moge tego rozgryzc.prosze-pomozcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Tysia25 ja niedawno wypełniałam, to mogę Ci pomóc bo nie wyrzucałam papierów specjalnie gdyby ktoś potrzebował pomocy pamiętam jak sama się stresowałam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
jeszcze raz dzieki Ewelina!a moze ktoras z was wie jak wypelnic te punkty w ktorych jest mowa o pracy?ja pracuje legalnie ale w bardzo malej ilosci godzin.z gory dziekuje za wszystkie informacje!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
ja wypelnialam ale juz nic nie pamietam bo tez mi ktos pomagal ale przyslali mi z navu ze przepisy sie zmienily i pieniazki becikowe dostane dopiero jak dzidzia sie urodzi i znow musze isc do navu i cos i tam wypelniac z aktem urodzenia dzidzi a kiedys dostawalo sie nawet miesiac wczesniej przed urodzeniem a ja teraz dostane po urodzeniu i wogole pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziewczyny co tak ostatnio tutaj cichutko??? ja do porodu mam jeszcze 5 tyg hurra trzymajcie kciuki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok