Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
12 Posty
Wiola M.
(WiolaM)
Wiking
A co do spacerówki to Ci kochana nie powiem bo mój synek ma niecałe 2 miesiące więc jeszcze nie korzystałam Wiem tylko od znajomej że jest funkcjonalna i ogromnym plusem jest rozkładane siedzisko do pozycji leżącej - niedostępne w wielu spacerówkach - dla mnie bardzo ważne bo dziecko nie męczy się jak zaśnie. Pozdrawiam i naprwade polecam ten wózek, jak na razie spełnia się w 100% a mam taki sam jak koleżanka - kolor ROCKY pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
WiolaM ja nie mam koloru Rocky tylko Volcano...chyba ze z ta kolezanka to nie bylo do mnie

spacerowka to fakt, moja mala jezdzi w pozycji lezacej....ciekawe jak na siedzaco bedzie bo staralam sie sprawdzic ta funkcje ale ze spiworem bylo jakos mi ciezko ja podniesc bo byla zapieta juz i wiadomoze zle sie wtedy dziecko sadza z lezacej pozycji....moze nastepnym razem sprawdze to
EwelinaM dziekuje

tak sobie spi Joasia w spiworku, odpietym...zeby pokazac ile jest miejsca i widac ze jest duzo

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
tutaj znalazlam fajny link ...oj gdybym miala mozliwosc zmiany koloru to wzielabym ten z fioletem

www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...d81b4a29fb070bc56f43

nawet nie zorientowalam sie ze w gondoli bude sie tak mocniej odpina heheh myslalam ze tylko w spacerowce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika S
(monimoni)
Wiking
Hej dziewczyny, mamuski Mam male pytanko, niedlugo rodze w sumie moze nawet na dniach jakos) Wlasnie nie wiem jak jest tu ze szczepieniami? Wiem ze pierwsze szczepienie dzieciatko ma w trzezcim miesiacu zycia prawda? I nie wiem wlasnie czy mam isc ich systemem czy prosic aby zaczepili dziecko w pierwszej dobie po urodzenie? Pomozcie, macie juz jakies doswiadczenie wiec mozecie cos powiedziec na ten temat, a ja w norwegi jestem pol roku i nie bardzo jeszcze ufam i orientuje sie w ich systemie zdrowotnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika S
(monimoni)
Wiking
Ogolnie to przepraszam ze taka nagla zmiana tematu ale, widze ze tylko to forum jest tak czesto odwiedzane wiec zdecydowalam sie napisac, bo wiem ze ktos to przeczyta i mam nadzieje ze odpowie) z gory dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Chyba nie masz wyboru i musisz iść w ich systemie, nie słyszałam o zmianach na żądanie, choć nie twierdzę, że ich nie ma. Można też zrezygnować ze szczepienia, bez żadnych konsekwencji, bo to decyzja rodziców.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
ana ana
(ana85)
Wiking
Czesc dziewczyny! Mam pytanie. Przechodzilo juz ktores z Waszych dzieci ospe wietrzna? Co mozna tutaj kupic w Norwegii w aptece? Trzeba miec recepte od lekarza? Co jest skuteczne, lub lagodzi przebieg choroby. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mój syn przechodził. Tak jak i w Polsce używa się tu białego płynu Hvitvask (mam nadzieję, że poprawnie pamiętam nazwę) do smarowania wyprysków i nic więcej. O ile dobrze pamiętam (5 lat temu) to jest bez recepty. W Polsce moja mama też tylko tego używała, a poza tym leżałyśmy z siostrą w łóżku i czekały, aż się skończy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
ana ana
(ana85)
Wiking
Dzieki gama za odp. Jak zazwyczaj jestes najszybsza.
@ monimoni: o ile pamietam moj syn pierwsze szczepienia mial w trzeciej dobie zycia, jeszcze w szpitalu, zanim zostal wypisany do domu. Corka miala jakies 2 tygodnie po porodzie (hepatit b, i BCG) ale to moze dlatego, ze zaraz po porodzie sie wypisalam ze szpitala na wlasne zyczenie, i bylam tylko na kontroli na trzeci dzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
ana85 ja również z córką na drugi dzień byłyśmy już w domu i żadnego szczepienia przed 3 miesiącem życia nie miała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok