Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Potroilam sie... jesli moderator moze to prosze usunac 2 wiadomosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Limietka to 2tyg temu byłaś w 17tyg i dziś znów jesteś w 17tyg To Ci lekarze zrobili niespodziankę
Pozd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ej wkradł mi się błąd i dopiero go zobaczyłam. termin nie 24 tylko 14 i już poprawiłam we wcześniejszym poście
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiola M.
(WiolaM)
Wiking
I ja mam X landera i tez jestes super zadowolona z niego. Naprawde polecam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
hej Wiola możesz mi napisać jaki masz model tego X landera?? bo wiesz jest XT, X itd i jak to jest z tą spacerówką?? bo różnie o tych wózkach piszą na forach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
EwelinaM napisał:
hej Wiola możesz mi napisać jaki masz model tego X landera?? bo wiesz jest XT, X itd i jak to jest z tą spacerówką?? bo różnie o tych wózkach piszą na forach

ja nie jestem Wiola ale moge odpowiedziec chyba tez na to pytanie?
ja mam xlander xa, spacerowka jak dla mnie-mojej corci jest ok, pozycja lezaca sie sprawdza-mala ma skonczone 5miesiecy, troche dziwnie sie oparcie opuszcza,ale to tylko kwestia przyzwyczajenia ogolnie jestem zadowolona z wozka, spelnia moje oczekiwania
Ja mam doslownie taki kolor i model jak podany na linku nizej, tyle ze bez fotelika samochodowego a w to miejsce spiwor....fotelik mam tez z xlandera ale po starszej corce....wiec nawet nie pasowal mi do stelaza
aha co mi sie podoba to buda w spacerowce, jest dodatkowy zamek i sie ona powieksza, ze dziecko jest prawie zasloniete a jak bedzie lato pieknie to budwe mozna odpinac kolejnym zamkiem i zrobic cos w stylu baldachimu
allegro.pl/wozek-dzieciecy-x-lander-xa-3-w-1-i1553762811.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dzieki magdalena każda opinia jest dla mnie ważna bedę rodzić w czerwcu i spacerówka jest dla mnie ważna bo mój synek będzie w niej w zimę jeździł więc musi byc dość szeroka, żeby zmieścił się razem z kombinezonem
już coraz bardziej jestem przekonana do tej firmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
EwelinaM ja rodzilam w listopadzie i tez sie martwilam ale o gondole, czy Joasia sie w niej zmiesci w kombinezonie, zmiescila sie i to nawet z grubym kocykiem teraz jest cieplutko i ona duza i papusna wiec czas na spacerowke...nawet w spiworku jest tyle miejsca ze kolderka tez sie zmiesci

decyzja i tak nalezy do Ciebie... ja wyrazam tylko swoja opinie na ten temat
pzdr.

tu jest zdjecie w gondoli ze stycznia, wiec mala miala skonczone 2miesiace,widac ile miejsca w srodku jest

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dziękuje Ci bardzo a córeczka sliczna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty