Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

65 Post贸w
Dariusz S
(dreamstars)
Pocz膮tkuj膮cy
Nie masz si臋 czego obawia膰, zabierz tylko ze sob膮 odpowiednie papiery przet艂umaczone na norweski tak aby mogli Ci pom贸c i w drog臋 !
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
279 Post贸w
55555555 55555555
(Sebastian)
Sta艂y Bywalec
Bokoschi napisa艂:
dlaczego jestes uprzedzony do BV?

uprzedzony...Ja... nie no ....co ty....oni s膮 po to aby pom贸c dziecom .....

tw贸j m膮z naprawde jest w Norge dwa lata i nie ma informacji na jakich zasadach dza艂a BV...?????
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Post贸w

(Bokoschi)
Wiking
Jest prawie 3, a informacje s膮 r贸偶ne w zale偶no艣ci od regionu w jakim by艂 i gdzie ucho przystawi艂

Wszyscy czuj膮 respekt, wszyscy s艂yszeli o Rutkowskim, ale w autopsji znajomych s膮 to skrajne przypadki gdzie BV si臋 "wtr膮ca"
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
279 Post贸w
55555555 55555555
(Sebastian)
Sta艂y Bywalec
Bokoschi napisa艂:
Jest prawie 3, a informacje s膮 r贸偶ne w zale偶no艣ci od regionu w jakim by艂 i gdzie ucho przystawi艂

Wszyscy czuj膮 respekt, wszyscy s艂yszeli o Rutkowskim, ale w autopsji znajomych s膮 to skrajne przypadki gdzie BV si臋 "wtr膮ca"

Nie pisze Ci o plotkach ,p贸艂prawdach, "informacjach z regionu", pseudo detektywach Rutkowskich pisz臋 a rzczej radz臋 poczyta膰 ...po Norwesku... nie po Polsku...o BV... intrnet to skarbnica wiedzy ...u偶yj jej. Pami臋taj Norge to NIE Polska, nic czego sie nauczy艂a艣 , dowiedza艂a艣 i czego Ci臋 uczono, wpojon o zasadach spo艂ecznych w POLSCE w tym kraju sie nie przyda.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(RafalSchi)
Wiking
Imperator1988 napisa艂:

@Bokoschi: Martw sie tym kto z ciebie jest dumny. Mnie wystarcza to ze jestem zadowolony z wzrostu kapitalu i pracuje nad tym aby miec caly czas coraz wiecej i byc bardziej zadowolonym.

Na przyk艂ad ja jestem dumny, 偶e moja 偶ona ma Cierpliwo艣膰 prowadzi膰 dyskusje z takimi ignorantami jak ty. M贸wisz o popieraniu tej czy innej partii, nie widzisz 偶e ten temat nie dotyczy dyskusji na temat pogl膮d贸w politycznych?

Imperator moja 呕ona wykaza艂a ch臋膰 zg艂臋bienia tematyki ADHD i problem贸w Aspergera ty wyskakujesz tu ze swoimi wywodami jak jaki艣 膰pun z faz膮 ponarkotyczn膮.
Skup si臋 na tym czy na budowie dobrze sprz膮tasz po robotnikach i czy kibelki s膮 dro偶ne .... a dysusje pozostaw matkom, ojcom i ludziom kt贸rzy mieli odwag臋 zrobi膰 sobie dzieci i podo艂a膰 ich problemom wychowawczym.
To nie jest miejsce na wywody ludzi z ma艂ym penisem kt贸rzy jedynie co potrafi膮 zrobi膰 to spu艣ci膰 si臋 w skarpetk臋 ba do kobiet nie maj膮 podej艣cia i odwagi ponie艣膰 za swoje czyny
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(RafalSchi)
Wiking
Sebastian napisa艂:
Bokoschi napisa艂:

Nie pisze Ci o plotkach ,p贸艂prawdach, "informacjach z regionu", pseudo detektywach Rutkowskich pisz臋 a rzczej radz臋 poczyta膰 ...po Norwesku... nie po Polsku...o BV... intrnet to skarbnica wiedzy ...u偶yj jej. Pami臋taj Norge to NIE Polska, nic czego sie nauczy艂a艣 , dowiedza艂a艣 i czego Ci臋 uczono, wpojon o zasadach spo艂ecznych w POLSCE w tym kraju sie nie przyda.

Sebastian plotki plotkami ale dzie偶 tu daleko si臋ga膰 je艣li znasz norweski to poradzisz sobie z odszukaniem artyku艂u BT.NO o 2 dzieci NORWESKICH kt贸re przysz艂y na kontrole z rodzicami a po wizycie trafi艂y ju偶 do rodziny tymczasowej. Plotki to plotki fakty to fakty wi臋c chyba dobrze, 偶e moja 偶ona szuka informacji sprawdzonych u MATEK kt贸re s膮 na miejscu i 艣cieraj膮 si臋 z tymi problemami w codziennym 偶yciu,
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
279 Post贸w
55555555 55555555
(Sebastian)
Sta艂y Bywalec
RafalSchi napisa艂:
Sebastian napisa艂:
Bokoschi napisa艂:

Sebastian plotki plotkami ale dzie偶 tu daleko si臋ga膰 je艣li znasz norweski to poradzisz sobie z odszukaniem artyku艂u BT.NO o 2 dzieci NORWESKICH kt贸re przysz艂y na kontrole z rodzicami a po wizycie trafi艂y ju偶 do rodziny tymczasowej. Plotki to plotki fakty to fakty wi臋c chyba dobrze, 偶e moja 偶ona szuka informacji sprawdzonych u MATEK kt贸re s膮 na miejscu i 艣cieraj膮 si臋 z tymi problemami w codziennym 偶yciu,

Zdaje si臋 s艂ysz臋 ....echo,swojego g艂osu...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
476 Post贸w
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Usypiac te nerwowoe i nadpobudliwe bachory!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(RafalSchi)
Wiking
zdzira napisa艂:
Usypiac te nerwowoe i nadpobudliwe bachory!

a ja proponuj臋 Ci臋 wysterylizowa膰
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Post贸w
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
dreamstars napisa艂:
Nie masz si臋 czego obawia膰, zabierz tylko ze sob膮 odpowiednie papiery przet艂umaczone na norweski tak aby mogli Ci pom贸c i w drog臋 !

ale sobie pojecha艂e艣 oni zawsze pomagaj膮 konfiskuj膮c dziecko r贸wnie偶 pomagaj膮
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok