Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czy Twój pracodawca zalega Ci z pensją? - Norwegia

Czytali temat:
(556 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Twój pracodawca zalega Ci z pensją?
a jak będzie interpretowana sytuacja?od 3,5 roku były wpłacane zarobki na konto a niebyło nigdy żadnych list godzinowych,podatki płacił,przynajmniej tak było do grudnia 2011 roku bo w maju tego roku zrezygnowałem z tej pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
O i mamy kolejna reklamke na friko. Nastepna mila mini-rozmowka:
MN Wiesz Olka troche krucho u nas z kasa. Moze napisalibysmy pare slow o PC a ty wrzucilabyc pare tysiow na nasze konto czy cos w tym stylu?
PC. No nie wiem, ja z natury nikomu nic nie daje i za wszystko trzeba u mnie placic i to slono bo wiesz ja zeruje na glupocie i braku znajomosci czegokolwiek i jak przyjedzie glupol nie znajacy jezyka i nie potrafiacy nic zalatwic to ja go wtedu skubie z kazdej strony a wy chcecie zebym wam posmarowala?
MN: no nie posmarowala od razu ale moze jakas reklamka za darmo, wiesz Olu to dziala w dwie strony.
PC No dobra chopy to napiszcie cos zeby ludzi do nas przyciagnelo, moze ze odzyskujemy ich pieniadze, tak pieniadze przemawiaja do wszystkich, to bedzie dobre, Sama kiedy sprzatalam domy ale zakochal sie we mnie klienpomimo ze wygladalam jak zaba i dalej zreszta tak mi zostalo, to wiem jak to ciezko jest jak ktos zaczyna od zera. Teraz na szczescie to ja rucham wszystkich w dupe, pomoge wam chopy.
MN Ok stoi,
Pozdrawiam serdecznie. Wszelkie imiona lub podobienstwo faktow jest niezamierzone i jest czysta fikcja na potrzeby mini-romowek LOL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Omal sie czerwonym winem nie utopilam ze smiechu
Bardzo obrazowo ujete
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Slawomir Biskup
(kasiunia1)
Wiking
Smiechu warte co za bzdury ktos wypisuje , mi zalega prawie 200 tysiecy koron i moge sobie ppalec do d,,,,,, y wsadzis pisma sady i na darmo bo nas polakow maja w dupie oni wola MUSOLINICH bo jesli pracodawca nie wyplaci kasy ciapatemu to jest chaja bo ih dyskryminuja jeszcze chwila a NORKI wroca do lepianek bo ich brudasy zaleja oni beda panami a norki beda pasli jak dawniej barany i mieszkac w lepiankach a brudasy w luksusach do tego Norweski żąd doprowadza ,,,, brudasy maja tu prawa a my mamy zapiepszac i nie dyskutowac ,, apropo każdy Polak powinien sie zrzec zasiłkurodzinnego na żeczbrudasów ,,,,,, szkoda słów....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Johanne napisał:
O i mamy kolejna reklamke na friko. Nastepna mila mini-rozmowka:
MN Wiesz Olka troche krucho u nas z kasa. Moze napisalibysmy pare slow o PC a ty wrzucilabyc pare tysiow na nasze konto czy cos w tym stylu?
PC. No nie wiem, ja z natury nikomu nic nie daje i za wszystko trzeba u mnie placic i to slono bo wiesz ja zeruje na glupocie i braku znajomosci czegokolwiek i jak przyjedzie glupol nie znajacy jezyka i nie potrafiacy nic zalatwic to ja go wtedu skubie z kazdej strony a wy chcecie zebym wam posmarowala?
MN: no nie posmarowala od razu ale moze jakas reklamka za darmo, wiesz Olu to dziala w dwie strony.
PC No dobra chopy to napiszcie cos zeby ludzi do nas przyciagnelo, moze ze odzyskujemy ich pieniadze, tak pieniadze przemawiaja do wszystkich, to bedzie dobre, Sama kiedy sprzatalam domy ale zakochal sie we mnie klienpomimo ze wygladalam jak zaba i dalej zreszta tak mi zostalo, to wiem jak to ciezko jest jak ktos zaczyna od zera. Teraz na szczescie to ja rucham wszystkich w dupe, pomoge wam chopy.
MN Ok stoi,
Pozdrawiam serdecznie. Wszelkie imiona lub podobienstwo faktow jest niezamierzone i jest czysta fikcja na potrzeby mini-romowek LOL

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
kasiunia....

Jak najpredzej uciekaj do Polski. Ratuj reszte swojego zycia z niewoli norweskiej

PS,
ton wypowiedzi i zwroty...jakbym to juz czytala
Drugie wcielenie.....eghm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kasiunia1 napisał:
Smiechu warte co za bzdury ktos wypisuje , mi zalega prawie 200 tysiecy koron i moge sobie ppalec do d,,,,,, y wsadzis pisma sady i na darmo bo nas polakow maja w dupie oni wola MUSOLINICH bo jesli pracodawca nie wyplaci kasy ciapatemu to jest chaja bo ih dyskryminuja jeszcze chwila a NORKI wroca do lepianek bo ich brudasy zaleja oni beda panami a norki beda pasli jak dawniej barany i mieszkac w lepiankach a brudasy w luksusach do tego Norweski żąd doprowadza ,,,, brudasy maja tu prawa a my mamy zapiepszac i nie dyskutowac ,, apropo każdy Polak powinien sie zrzec zasiłkurodzinnego na żeczbrudasów ,,,,,, szkoda słów....
co Ty pierd**sz za glupoty??? dawno temu firma spoznila sie z wyplata, pisalem listy o otwarte bankructwo, skutkowalo... nastepny miesiac tez obsowa... zaczalem szukac pracy, po tygodniu rzucilem papier na stol... firma zbankrutowala, jakos po roku dostalem kase.. czesc wyplaty plus feriepenger za rok poprzedi plus za tamten ostatni.... wec troche kasy tam siedzialo... jak sie dajesz ruchac w dupsko kazdemu w kolo to i nawet paciorek na dobranoc w niczym Ci nie pomoze.... dobranoc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kasiunia1 napisał:
Smiechu warte co za bzdury ktos wypisuje , mi zalega prawie 200 tysiecy koron i moge sobie ppalec do d,,,,,, y wsadzis pisma sady i na darmo bo nas polakow maja w dupie oni wola MUSOLINICH bo jesli pracodawca nie wyplaci kasy ciapatemu to jest chaja bo ih dyskryminuja jeszcze chwila a NORKI wroca do lepianek bo ich brudasy zaleja oni beda panami a norki beda pasli jak dawniej barany i mieszkac w lepiankach a brudasy w luksusach do tego Norweski żąd doprowadza ,,,, brudasy maja tu prawa a my mamy zapiepszac i nie dyskutowac ,, apropo każdy Polak powinien sie zrzec zasiłkurodzinnego na żeczbrudasów ,,,,,, szkoda słów.... Buahahaha 2 razy odzyskałem pieniądze, raz z funduszu gwarancyjnego przy czym firma zbankrutowała, dostałem wiecej jak był mi winien bo zaliczki które dawał mi do łapy nie ukryłem przed nimi a fundusz jeszcze raz mi to wypłacił bo to nie było nigdzie udokumentowane, każda nadgodzina co do koronki wszystko jak należy i czekałem ok. 4mies od wszczęcia sprawy i nie czułem się ani przez chwilę żeby ktoś miał mnie w dupie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok