Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam Krysiak natalia MojaNorwegia (1420 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
FrP by rowniez przyjelo proletariuszy z EØS nawet nierobiac im problemow tak jak socjalisci. Mogliby spokojnie pracowac na bialo i sami dogadac sie z pracodawca za ile bez jakiegos socjalisty ze zwiazku zawodowego wtracajacego im sie miedzy "wodke a ogorka". Przez socjalistow wielu polakow nieotrzymalo pracy gdyz pracodawcy niepozwolono zatrudnic ich na bialo na przez obie strony akceptowanych warunkach.

Jedyni imigranci jakich niechce FrP to muzole oraz inne pasozyty z poza Unii ktore zamiast pracowac chca socjalu.

PS. Niektorzy proletariusze sa na tyle inteligetni ze rozumieja iz bez kapitalistow by nie mieli pracy wcale lub zyli w piekle komunizmu i chwala im za to ze rozumieja. Kapitalizm to jedyny sprawiedliwy ustroj, kazdy ma prawo do wolnosci i odpowiedzialnosci za samego siebie. Tylko FrP!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Ale bełkot!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
może w końcu zrobią porządek z darmozjadami muzułmanami itp. nierobami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Hardi mam nadzieje ze i Ciebie wykopia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nic im nie zrobia bo to rasizm i nietolerancja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Hardi napisał:
może w końcu zrobią porządek z darmozjadami muzułmanami itp. nierobami wyrzucić gowna nie wyrzuca ale zdecydowanie moga zredukować napływ i odesłać tych,którzy nie spełnili jakiś warunków itp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Jan B.
(boxii)
Wiking
lena1 napisał:
Ale bełkot!

Jaki belkot, ja nie zycze sobie zeby z moich podatkow finansowano zycie wszelkiej masci leniwcom ktorym sie zyje rownie dobrze jak mi, bez ruszania dupy z domu, no chyba ze do centrum handlowego czy na kawke do kawiarni bo takich ludzi spotkasz odwiedzajac te miejsca o 12 w poludnie w srodku tygodnia. Ja uwazam ze fachowiec ktory poswiecil czas na swoje wyksztalcenie w przeszlosci, a teraz jest pracowity i dobry w tym co robi zasluguje na wiecej niz ten ktory obczail system socjalny i umiejetnie wykorzystuje naiwnosc partii lewicowych, ktore twierdzac ze pomagaja potrzebujacym, finansuja cala rzesze darmozjadow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Rozumię o co Tobie chodzi tylko, że nie licz na to że Twoja wykształcona fachowość sie obroni...Nie jestem tu we własnym kraju, w związku z tym nie bedę bawiła się w bycie prorokiem,...Jeśli zaś ktos mysli, że sam kapitalizm i kapitaliści wystarczą, to się bardzo grubo myli. Ktoś przecież musi na nich pracować, podejrzewam , że bez pewnego ogranicznika swobód pracodawców jakim są np związki, czy prawo pracy, kapitakliści nie byliby dobrymi i łaskawymi panami a kwiopijcami...Jeśli mi nie wierzysz, to trudno!
Pamiętaj również o tym, że czlowiek jest dość delikatną konstrukcją i może się wydarzyć coś nieoczekiwanego i Tobie...bez pewnych praw socjalnych możesz sobie sam nie poradzić. Oczywiście cieszę się, że jesteś z tych dobrych fachowców i wykonujesz porządnie swoje zadania, tak właśnie najlepiej reklamuje się nasz kraj i naszych pracowników.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
boxii napisał:
lena1 napisał:
Ale bełkot!

Jaki belkot, ja nie zycze sobie zeby z moich podatkow finansowano zycie wszelkiej masci leniwcom ktorym sie zyje rownie dobrze jak mi, bez ruszania dupy z domu, no chyba ze do centrum handlowego czy na kawke do kawiarni bo takich ludzi spotkasz odwiedzajac te miejsca o 12 w poludnie w srodku tygodnia. Ja uwazam ze fachowiec ktory poswiecil czas na swoje wyksztalcenie w przeszlosci, a teraz jest pracowity i dobry w tym co robi zasluguje na wiecej niz ten ktory obczail system socjalny i umiejetnie wykorzystuje naiwnosc partii lewicowych, ktore twierdzac ze pomagaja potrzebujacym, finansuja cala rzesze darmozjadow.
Bingo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(toja1)
Wiking
zwyciestwo!!!!!!!!!!!!!!!
zabrac nygusom socjal i do roboty albo powrot na dziki lad
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj