Joseph napisał:
pozazycie napisał:
...25-30 namiotów ? ..sami bez dzieci ?
...a może rodzinom z dziecmi dano pomoc?
Raczej tu Opieki nad Dziecmi warunkami zycia tych dzieci , ani samymi dziecmi ,nie jest zainteresowana....jak lata wstecz Romskimi dziecmi...
Ty z kolei jak chlejesz to nie pisz postów bo bełkoczesz jedynie...
Odbijajac od tematu ,bo ciągle bijesz do mojej sprawy i puszki piwa stojacego

...w odp. Tobie :
O tak ,chleje.. kawe z mlekiem,czasami herbatke z mięta ,oraz inne napoje typu pepsi itp
Lecz też czasami drinka, a czasami piwko z sokiem malinowym lub truskawkowym ,w ilosciach za ktore sam bys sie nie zabral ,by nie pobudzic swoich mozliwosci .
I nigdy bys nie mogl wspominac, jak to byles nawalony ,a film sie urawal, jak tez kazdy znajacy Cie takiego, by twierdzil ,że nie widzial Cie nigdy pijanego lub pijącego.,mimo sporadycznego wypicia alkoholu, a Twoim zdaniem jako "chlania".
( jesli interesują Cie moje możliwosci i nie wstydzac sie by zaspokoic Twoja zawilosc napisze ,że sa ok 2 -3 x do roku np.przy grillu i tu albo ok 3 drinki z 50mil z pepsi,albo 2 szkalnki piwa z sokiem tj jednej puszki i pełnej mojej mozliwosci tzw chlania

przez kilka godzin)a nie zapominaj ze jestem duuza
WIEC SKONCZ Z TYM CHLANIEM, BO ZEBY Z TOBA SIE ZROWNAC...TO BYM MUSIALA PONOWNIE SIE URODZIC I PRZEZYC WIECEJ NIZ JUZ ZYJE.
/ WIĘC

delikatnie sie od...wal ...,bo tak samo moge, jesli bede miała ochote, to wypic alkohol jak kazdy i WE tym Ty tez i tym bardziej ,że nie za Twoje,ani z Toba, bo musiałabym patrzeć na zachlana BUZIE i słuchac Twojego BEŁKOTU, a później wspominać ,bo film sie Tobie urwał /