Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wspólny język c: - Norwegia

1 Post
Antonina.
(Antonina.)
Wiking
Witam c: Chciałabym poćwiczyć z kimś norweski. Miło by było by osoba ta mogła poprawiać moje błędy c:
Dzięki z góry!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(KamMac)
Wiking
Jezeli ta nauka jest nadal aktualna to z mila checia sluze pomoca. Mieszkam tu juz 10 lat, a poza tym mam zaliczone egzaminy narodowe z pisania, czytania oraz mowy. Daj znac jesli jestes zainteresowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(KamMac)
Wiking
''Napalony'' to ja moge byc trawa, chce po prostu pomoc dziewczynie. Oczywiscie moze isc na jeden z tzw. kursow norweskiego dla Polakow, ale kazdy ktorego znam, a uczeszczal na taki wlasnie kurs przestal mowic po Polsku, a co niektorzy po przyjmowali nawet norweskie imiona, czy pseudonimy jak np. Ole Nordmann(i tu smiech). Mnie tylko pociesza fakt, ze sa tacy ludzie jak ona ktorzy naprawde chca sie czegos nauczyc i nie wstydza sie poprosic o pomoc. Poza tym to jest jej wolny wybor czy ona sie ze mna skontaktuje czy nie- do niczego nie zmuszam, chce jej tylko pokazac jak w latwy sposob zaczac nauke. Tylko zawsze sie znajdzie ktos taki jak ty, kogo to w jakis sposob niewiem jaki zaboli i stad tez potem takie durne komentarze. A'' zaliczy'' to egzamin jesli bedzie chciala, tak samo jak ja go zaliczylem: prosto i latwo. Narty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...Maciejewski poszliśta po rozum do łba i zmieniliśta nick...
...niedobrze ...
...czyli czekata w No na przedawnienie rozboju...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(wkz1)
Wiking
juz nie czekam bo to wszystko jest sprzed ponad dziesieciu lat i sprawa o zniesienie listu jest juz w toku. i tak naprawde mam na to gleboko wyjebane a to ze ktos ma z tego ucieche i zabawe tylko swiadczy o tym ze byl jest i bedzie jebanym policyjnym lachociagiem. Swoja droga wiem dlaczego wy zescie sienie ujawnili korwy frajerskie. I pamietajcie ze karma jest dziwka i tak was wlasnie jak dziwki dojedzie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
wkz1 napisał:
juz nie czekam bo to wszystko jest sprzed ponad dziesieciu lat i sprawa o zniesienie listu jest juz w toku. i tak naprawde mam na to gleboko wyjebane a to ze ktos ma z tego ucieche i zabawe tylko swiadczy o tym ze byl jest i bedzie jebanym policyjnym lachociagiem. Swoja droga wiem dlaczego wy zescie sienie ujawnili korwy frajerskie. I pamietajcie ze karma jest dziwka i tak was wlasnie jak dziwki dojedzie!

...trolu jak umawiałeś się z dziewczyna na korepetycje to inaczej gadałes...
...dobrze,że dzieciątko nie wpadło w szpony takiego naucyciela
...co po polsku nie potrafi kulturalnie gdakać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
wkz1 napisał:
juz nie czekam bo to wszystko jest sprzed ponad dziesieciu lat i sprawa o zniesienie listu jest juz w toku. i tak naprawde mam na to gleboko wyjebane a to ze ktos ma z tego ucieche i zabawe tylko swiadczy o tym ze byl jest i bedzie jebanym policyjnym lachociagiem. Swoja droga wiem dlaczego wy zescie sienie ujawnili korwy frajerskie. I pamietajcie ze karma jest dziwka i tak was wlasnie jak dziwki dojedzie!Weź idajże sobie siana w żłobie.
Nie obrażaj ludzi li tylko iż boją siem aktualnych przestępców.
Pamiętaj również iż ublizanie innym, nie bedącym przestępcami,to karygodna obraza samego obrażającego.
Zostałeś przez forumowiczów zidentyfikowany, to jedynie twój błąd i problem i nie ma się czemu dziwić iże zwykłe ludziska, bojom się przestępczym dziwolągom.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
Nie mam nic wspolnego z policja, kiedys pisalem o 3 osobach ktorym pomoglem i przez ktore nie ufam juz innym. Kamil Majewski byl 3 na mojej liscie. Okradl mnie i moich kolegow. Napisalem ten post zeby ostrzec innych przed zlodziejem. Na fb znajdziecie jego profil. Chajtnal sie z norwezka a teraz szuka przygod z rodaczkami. Zapamietajcie jego twarz i unikajcie dziada. Tak karma wroci. Za Toba Majewski bedzie wracac przez cale zycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok