Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poznam mlodszych ludzi wiek 18-30 z Oslo - Norwegia

26 Postów
emil25
(emil25)
Wiking
Chcialbym poznac milych ludzi do wspolnych wypadow na miasto w Oslo. Jestem otwarty na propozycje wspolnego spedzania czasu. Wiecej na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Zorro Zorro
(Zorro07)
Wiking
Ciężki temat z tym poznawaniem się tu..każdy siedzi na chacie i wali browary no i wymądrza się na forum w neciku..a jak chciałem swego czasu skrzyknąć kogoś na sport czy bieganie czy tez na jakieś właśnie wypady to oprócz głupawych komentarzy polaczkow wyrwikuflow to nie było chętnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
toms709 napisał:
Ciężki temat z tym poznawaniem się tu..każdy siedzi na chacie i wali browary no i wymądrza się na forum w neciku..a jak chciałem swego czasu skrzyknąć kogoś na sport czy bieganie czy tez na jakieś właśnie wypady to oprócz głupawych komentarzy polaczkow wyrwikuflow to nie było chętnych.
To odloz browar i wyjdz na miasto. Chetnego juz masz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
Chuck Norris napisał:
toms709 napisał:

nie ma czasu ...walczy na forum z polaczkiem z Tesli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
toms709 napisał:

za komentarz przytoczę wpis pod zdjęciem kogoś z użytkowników MN: Kamil zwany w kregach gejowskich- oko --kakaowe oko.

i ty wyzywasz kogoś od polaczków?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
czesio2009 napisał:
Chuck Norris napisał:
toms709 napisał:

nie ma czasu ...walczy na forum z polaczkiem z Tesli

I gdyby byl ok mialby kumpli z pracy na wypady na browar i pobiegac. Ale lepiej obrazac krasc i kombinowac a potem narzekac ze Polacy zli i ble
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok