Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam mezczyzny po 40 - Norwegia

Czytali temat:
Damian J Jan Maryjan Radek S ania721 monika1011 nowakowska (3434 niezalogowanych)
62 Posty

(duska)
Początkujący
Jak w temacie.
Szukam Kogos z kim daloby sie zyc. Jesli jest tu jakis pan zdecydowany na dluzsza znajomosc, to prosze pisac na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
z taką facjatą to prędzej coś w Australii znajdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
duska napisał:
Jak w temacie.
Szukam Kogos z kim daloby sie zyc. Jesli jest tu jakis pan zdecydowany na dluzsza znajomosc, to prosze pisac na priv.
Szukasz tak sobie wirtualnie , czy raczej realnie ... ??? .
---
Jeżeli realnie ... to co ten Pan ma Sobą reprezentować w sensie społeczno-ekonomicznym .
---
Przecież nie wmówisz nikomu , że tak Ciebie przycisnęło iż weźmiesz co popadnie ! .
---
Takich ciapków to jest teraz pełno , przy dworcu głównym , pod Karmikiem , na zielonej trawce ..
Możesz sobie wybrać ćpunka i opiekować się nim do woli .
---
Niemniej Powodzenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gabryś a zastanów się co jest najbardziej potrzebne paniom w wieku około 40 lat
kiedy to głowa zaczyna siwieć?
czym musi się taki wykazać, aby nadawał się do dłuższego pożycia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
eh, wiadomo bylo kto pierwszy sie przyczepi i bedzie obrazal . Norma

jasta, a wiesz czego oczekuja panowie po 40?

Szukam realnie, przeciez napisalam wyraznie, ze kogos z Kim da sie zyc.
Wg mnie to znaczy, ze mezczyzna ow nie jest nalogowym alkoholikiem i nie jest awanturnikiem.
Jesli zas chodzi o moj wyglad, to szczupla brunetka jakis 160 wzrostu, 50 kg. Moge zmienic miejsce zamieszkania.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
I jeszcze zeby bylo z nim o czym porozmawiac. Przeciez sa tez inne tematy niz pogoda i praca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
duska napisał:
I jeszcze zeby bylo z nim o czym porozmawiac. Przeciez sa tez inne tematy niz pogoda i praca
oj żebyś z 10 kilo więcej ważyła to już byśmy mieli o czym w międzyczasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
duska napisał:
Jak w temacie.

Prawie znalazłaś , bo ze mną da się żyć , choć sam często nie mogę ze sobą wytrzymać , ale jest jedno ale . Jestem przed 40
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
duska napisał:

jasta, a wiesz czego oczekuja panowie po 40?

Szukam realnie, przeciez napisalam wyraznie, ze kogos z Kim da sie zyc.
Wg mnie to znaczy, ze mezczyzna ow nie jest nalogowym alkoholikiem i nie jest awanturnikiem.
Jesli zas chodzi o moj wyglad, to szczupla brunetka jakis 160 wzrostu, 50 kg. Moge zmienic miejsce zamieszkania.

Nie jestem nałogowym alkoholikiem choć zimne piwo w Każdą sobotę lubię wypić ( w każdą sobotę ??? to chyba jestem alkoholikiem ) i nie awanturuję się ( chyba że ktoś mnie w..... ) i minus jest taki że mam łóżko jedno osobowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
duska napisał:

Hm ... no nie wiem , czy to tyczy się również i Mojej Osoby .
---
Domniemywam jednak , że pewnie tak ...
A to jest z Twojej strony Błąd ...! .
Napisałaś by kontaktować się z Tobą prywatnie , Osobiście odczułem jakiś podstęp .
---
Dlatego zapytałem się publicznie ! .
---
Jak dla Mnie to Twoja oferta jest prowokacyjna , ponieważ nic o Tobie nie wiadomo .
A z kolei nie ma obowiązku szukać wszystkich Twoich postów i analizować kim i zacz jesteś .
---
A My Tu w Norge , dmuchamy na zimno .
---
Szukasz kogoś po 40 ... a przecież tacy Ludzie są już po "Przejściach " takich czy też Innych... / mniej , lub bardziej przyjemnych /...
---
Przecież nie wierzysz już w bociany , oraz w to iż na Forum trafi się Prawiczek po czterdziestce !!! .
---
Dopowiedziałaś coś półgębkiem , dopiero po postach , które uważałaś za złośliwe .

---
Ech dobra ... odpuszczam idę na słońce ...
Może akurat trafią się jacyś Rodacy w tek Mieścinie zwanej ... MO i RANA ...

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok