Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Bergen - Sotra Poznam ludzi - Norwegia

Czytali temat:
Rafal Lacki Stanisław Gomulka Ewelina Mróz JustaLeila (2050 niezalogowanych)
21 Postów
Barbara Picher
(Basienka85i)
Wiking
Wtam wszystkich bardzo serdecznie

W związku z przeprowadzką do Bergen poznam nowych ludzi Mieszkam na Sotra od 2 tygodni . Mam rocznego synka , siedzimy cały czas w domku chyba że jest ładna pogoda to wtedy na spacerek Z miłą chęcią poznam mamusie i nie mamusie siędzące same w domu
Jeśli jest ktoś zaintersowany spotkaniem ze mną i moim synkiem proszę pisać tutaj

pozdrawiam Basia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ooo kolejna mamusia My obecnie mieszkamy na Nesttun z pol rocznym synkiem ale za niedlugo bedziemy mieszkac na Blomsterdalen kolo lotniska Wiec to spory kawalek ale spotkac sie mozna

Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
cholera,
nie dosc ze nie jestem mamusia,
to jeszcze nie mam tutaj synka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
Shreki ty nie masz jeszcze tak zle...ja to dopiero mam ....nie jestem mamuska,nie mam synka ze soba...nie mieszkam w Bergen...myslales ze to koniec?????nie nie najgorsze ze nawet dawcy na ojca tez ani widu ani slychu....uszy zielone i nietylko do gory Rodka ma najgorzej.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Barbara Picher
(Basienka85i)
Wiking
Hej to widzę że czeka cię przeprowadzka , jak ja to lubię Jeśli miałabyś ochotę to możemy się spotkać jak już się przeprowadzisz Kawałek spory jest ale dla chcącego nic trudnego
pozdrawiam i czekam na odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Barbara Picher
(Basienka85i)
Wiking
Shreki a ty jesteś płeć przeciwna ? Czemu nie masz fot ? Poznam nie tylko mamusie jak pisałam w ogłoszeniu . Jeśli jesteś dziewczyna , siedzisz sama w domu to zawsze można spotkać się na kawkę i pogawędki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
noooo juz myslalam ze zlapalam ojca moich dzieci i zas nic.... moze musze taktyke zmienic ???jak juz sie przeprowadze i zlapie go po raz drugi to sie odezwe obiecuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...sprobuj

w møre og romsdal...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
ródka napisał:
Shreki ty nie masz jeszcze tak zle...ja to dopiero mam ....nie jestem mamuska,nie mam synka ze soba...nie mieszkam w Bergen...myslales ze to koniec?????nie nie najgorsze ze nawet dawcy na ojca tez ani widu ani slychu....uszy zielone i nietylko do gory Rodka ma najgorzej.......

Rodka, w twoim przypadku to czysta eugenika negatywna. Kazdy samiec, ktory sie do ciebie zblizy, intuicyjnie czuje, ze nie powinnas sie rozmnazac. Niech sie ten eksperyment zakonczy na tobie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
wiesz co optimus?tylko z szacunku ze mi kogos bardzo przypominasz kto dla mnie jest wciaz wazny nie napisze ci tego.......

/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok