Witam.Poznam kobietę do niezobowiazujących spotkań.Możemy pojsc do klubu,restauracji,na spacer,kino,czy prosto do łózka.Nie wymagam duzo,tylko dyskrecji,higieny.Troche o mnie,Mam około 30 lat,Jestem w Norwegii od pól roku,nie lubie płacić za cos co jest naturalne i wiem że jest tutaj taka sama osoba która mysli podobnie.Jestem niepoprawnym romantykiem który lubi adorować i zamieszac w głowie .Jestem inteligentny,wrazliwy,miły,kobiety mówia ze czuja sie przy mnie normalnie na luzie.Uwielbiam podróże i dlatego szukam takze kompana kobiety do wspólnych wypadów,czy to samochodem czy motorem.Jezeli nie boisz sie jazdy motorem to zapraszam na tylne siodło Nie obchodzi mnie twoje zycie prywatne.Jezeli jesteś kobieta do 35 lat która w swoich oczach uwaza ze jest atrakcyjna to napisz do mnie.Jestem realny i chetny na poznanie Ciebie.Nie bój się odpisac,pomysl tak że jezeli nie odpiszesz moze ominąć cię poznanie ciekawej osoby która tak samo jak Ty czuje sie samotna i szuka odrobiny szczęścia.Nie chodzi mi tylko o seks,to jest jedynie dodatek który jest dopełnieniem naszej znajomości.Jestem ułożony,zdrowy,dyskretny.przystojny.Chcesz sie wyrwac z codziennej rutyny i chodz przez chwile poczuc sie wartosiowa osoba to nie czekaj a działaj.Ogłoszenie wystawiam tylko raz,pierwszy i ostatni.Rozpisałem się dość intensywnie,mam nadziejeże nie zamuliłem...

Czekam na odpowiedz od zdecydowanmych kobiet a nie idiotów którzy sie nudza i nabijaja posty.Jezeli nie jestes kobieta a odpiszesz na tego posta to znaczy że jestes debilem umysłowym ktory jest tepakiem i pustym tchórzem,albo sprzątasz na budowie albo jestes bezrobotnym dupkiem który poprzez ublizanie komus podnosi swoje ego.
Ten post jest skierowany tylko i włącznie do kobiet.