Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

chce poznac kobiete i ... - Norwegia

4 Posty
Bartlomiej Kopczynski
(bartisland)
Wiking
Mieszkam na Islandii i praktycznie jestem bardziej tutejszy, niz polski...
Chce poznac kobiete i zaczac zycie od nowa...
Nie ukrywam, ze potrzebuje pracy w Norwegi o ktora sie bardzo staram. Jestem gotowy przyleciec do Norwegii nawet nastepnego dnia...
Jesli jestes gdzies tam...w Norwegii i chcesz sprobowac...moj numer telefonu +354 777 63 43
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
to na Islandii nie ma pracy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Na Islandi jest taka praca : zlecę położenie kostki, firma wnetylacyjna zatrudni , a zaraz w dziale obok uwaga na tą firmę od wentylacji bo to złodzieje, generalnie są ogłoszenia typu młody pilnie szuka jakiejkolwiek pracy, ponawiam -szukam pracy, a jak są konkretne oferty to dla konkretnych doświadczonych fachowców w uprawnieniami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
wrzeszczot napisał:
to na Islandii nie ma pracy ?

Jest, ale tan pan w jakims sanatorium byl w czasie zeszlych swiat Bozego Narodzenia. Sanatorium, cokolwiek to znaczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Ja tam nie rozumie..To kobity, pracy czy 2 in 1 szuka ten pan?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
ten znalazl prace w 2 godziny
www.wykop.pl/link/2300972/ama-mialem-dos...-ciemno-na-islandie/

jest tam jakies forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ciekawe czy Bartłomiej tak potrafi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Bartlomiej Kopczynski
(bartisland)
Wiking
jest, tak samo jak w polsce, somalii i gdziekolwiek indziej, tyle ze, socjalizm, ktory jest tu od dawien dawna oraz przebyty kryzys, spowodowaly nieciekawa sytuacje na rynku. Polega to na tym, ze przychody sa takie same jak sprzed lat, ale obciazenia podatkowe i ciagle podwyzki spowodowaly, ze zyje sie tu od 1go do 1go...a nie po to wyjezdzalem po lepsze zycie, zeby miec to samo co przed wyjazdem... poza tym dochodzi tu wiecej elementow, ale to juz moje elementy. Chce sprobowac w No...bo znam kilka jezykow, jestem wyksztalcony, a przede wszystkim manualnie zdolny. To powoduje, ze moge robic duzo roznych rzeczy...
Oglosilem sie z 2 powodow... mam dosc zycia samemu...a druga sprawa, byc moze trafi sie ktos, kto podpowie, nakieruje, byc moze pomoze w zdobyciu pracy...
Pomoc taka bylaby nieoceniona, a ze jestem czlowiekiem, czasem tej pomocy potrzebuje. Jestem otwarya osoba, wiec nie mam oporow, przed nawiazywaniem nowych znajomosci...
pozdrawiam wszystkich
sjáumst
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Bartlomiej Kopczynski
(bartisland)
Wiking
szanowny Pan nie musi rozumiec...ani pan nie jest pania, ani ta ciekawosc nie przyniesie korzysci, wiec lepiej zajac sie tym, co zrozumiale
pozdrawiam ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok