Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1631 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
napisał:
Zapewne napisałaś tego posta chłopakowi po złości, bo sama jesteś nienormalna, lecisz na kasę, a twój facet chodzi w \\\"rórkach\\\", a na poważnie to tutaj na samotność jedynie rasowa \\\"Grażyna\\\" może coś zaradzić.

O i z tym się zgodzę. A każdemu może się zdarzyć popełnić błąd ortograficzny zwłaszcza na klawiaturze kompa zwłaszcza jak szybko sie pisze. A jeśli chodzi o sporty to ty Joanna Kuchnicka podejrzewam że więcej ode mnie nie uprawiasz bo ja to przynajmniej siłownia czasem, Kickboxing jak mi czas pozwala i wiele innych zwłaszcza sportów motorowych.[/quote]

A dokąd Ty się tak ciągle spieszysz? Ciągle piszesz że Ty coś czasem, albo jak czas pozwala itp. To może w takim razie masz też za mało czasu dla tych kobiet z Twoich marzeń?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Joli)
Wiking
Hey. Jestem nienormalna☺ mężczyzna mile widziany☺. Bez pokazywania jaki on boski , ile zarabia itp. Bez nianczenia.!!!!! Chlopcy nie wiem jakie wy macie doswiadczenia ale ja do facetow mam zle. Nie pisze czy sa normalni? Bo takich ludzi niema. Kazdy ma cos. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Iwona Iwa
(Iwka)
Wiking
A męższczyżni nie !!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Iwona Iwa
(Iwka)
Wiking
hei!sandokan napisał:
A moze Panie sie wypowiedza?
Czy zostaly jeszcze jakies,ladne i kulturane?

Czy jestem ładna,to zależy co komu sie podoba,ale miła i kulturalna zawsze się staram być.Więc prosze nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.To samo dotyczy obu płci !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Kamila21
(Kamila21)
Wiking
Jak najbardziej potwierdzam slowa Iwony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(bea12)
Wiking
Kamila jak masz czas dzisiaj to mozemy umowione sie na kawe i pogaduchy!Co ty na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
ALEXANDERO napisał:
Normalna? Interesująca? Normalny? Interesujący? Czy bardzo trudno o odpowiedź na te pytania? Zacznę od siebie. Jestem doświadczonym mężczyzną w średnim wieku, takim przeciętnym, dbam o siebie o swój wygląd, jestem aktywny (nie mam czasu na siedzenie przed TV) Wiem że podobam się kobietom. Wiem też że mogę utrzymać żonę i rodzinę na odpowiednio wysokim poziomie. Mój stan tzw., majątkowy jest zadawalający, nie mogę na nic narzekać tu i w PL. Jestem zawsze sobą, mam swoje zasady, ale też zawsze potrafię się dostosować do reszty. Natomiast kobieta, kobieta powinna być skromna, ZADBANA, być również sobą, powinna wiedzieć czego chce. Spotykam wiele kobiet (jestem wolny, po rozwodzie) Większość z nich to młode kobiety i większość z nich mnie po prostu PRZERAŻA(!) Są zaniedbane, zapominają o higienie osobistej (czuć na odległość) nie potrafią się ubrać. Taka myśli że jeżeli nałoży obcisłe spodnie, wypnie tyłek i przylepi sztuczne rzęsy, głowę zadrze do góry to wszyscy na nią polecą. BŁĄD PODSTAWOWY. Ostatnio spotkałem młodą Polkę i po prostu JEBŁEM(!) Dziewczyna 22 lata A nie wie co to szczoteczka do zębów. Miała brązowe zęby i oddech który mnie powalił. Takich kobiet niestety jest wiele.
PS. Dziękuję za komentarze takim osobnikom jak DupaB i jemu podobnym.

-------
Ty jestes wsiowy lump i portalowy menel. Jaka samica mialaby zwrocic uwage na takie warminskie barachlo z obory.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
ALEXANDERO napisał:
Cortez1 napisał:
ALEXANDERO napisał:
Normalna? Interesująca? Normalny? Interesujący? Czy bardzo trudno o odpowiedź na te pytania? Zacznę od siebie. Jestem doświadczonym mężczyzną w średnim wieku, takim przeciętnym, dbam o siebie o swój wygląd, jestem aktywny (nie mam czasu na siedzenie przed TV) Wiem że podobam się kobietom. Wiem też że mogę utrzymać żonę i rodzinę na odpowiednio wysokim poziomie. Mój stan tzw., majątkowy jest zadawalający, nie mogę na nic narzekać tu i w PL. Jestem zawsze sobą, mam swoje zasady, ale też zawsze potrafię się dostosować do reszty. Natomiast kobieta, kobieta powinna być skromna, ZADBANA, być również sobą, powinna wiedzieć czego chce. Spotykam wiele kobiet (jestem wolny, po rozwodzie) Większość z nich to młode kobiety i większość z nich mnie po prostu PRZERAŻA(!) Są zaniedbane, zapominają o higienie osobistej (czuć na odległość) nie potrafią się ubrać. Taka myśli że jeżeli nałoży obcisłe spodnie, wypnie tyłek i przylepi sztuczne rzęsy, głowę zadrze do góry to wszyscy na nią polecą. BŁĄD PODSTAWOWY. Ostatnio spotkałem młodą Polkę i po prostu JEBŁEM(!) Dziewczyna 22 lata A nie wie co to szczoteczka do zębów. Miała brązowe zęby i oddech który mnie powalił. Takich kobiet niestety jest wiele.
PS. Dziękuję za komentarze takim osobnikom jak DupaB i jemu podobnym.

-------
Ty jestes wsiowy lump i portalowy menel. Jaka samica mialaby zwrocic uwage na takie warminskie barachlo z obory.

POdziękowałem za komentarze Dupo-CipomB i jemu podobnym czyli Tobie dziadziusiu. A do warmii i mazur to ty masz bliżej BŁAŹNIE(!)

------
Ty 40-letni wraku oborowy - a czym ty owe kobiety chcialbys brac? Antenka od berecika co wanieje lojotokiem od lba niemycia? Dlatego twoja ex puscila sie z listonoszem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Mariola Adamska
(MariolaA)
Wiking
Nie obrażaj cieżko pracujących ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Mariola Adamska
(MariolaA)
Wiking
djdolph napisał:
Dzieki Heid za odpowiedz. Twoja ortografia jest ok, nie masz sie czego wstydzic. Poslugujesz sie polskim lepiej niz wielu z nas Niestety to co napisalas to prawda... Pozdrawiam!

To co napisał Heid to niestety prawda chociaż ja np. nie chcę obcokrajowca żadnego uważam że pomijając różnicę kulturową itp. to jakoś po prostu niechcę i już. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok