napisał:
Po pierwsze to nie mam za dużo czasu na kompa wchodzić (jak co poniektórzy z tąd (stali bywalcy itp. )) którzy tak często siedzą na M.N. że już im sie we łbie przewraca i nic tylko krytykują innych bo nie mają nic innego do ROBOTY!!! Po drugie jak już mam chwilę czasu żeby gdzieś wyjść to nie spotkałem takiej która by miała równo pod sufitem. Po trzecie to dziewczyn poza Norwegią miałem kilka przez ten czas więc kurwa nie jestem nienormalny. Wolę być rasowym facetem niż pizdą w rórkach a niestety dzisiejsze dziewczyny wolą tych drugich!! Więc lepiej na mnie nie wieszajcie psów bo nie jestem grzecznym chłopcem który pozwala sobie na wszystko. Jestem uprzejmy ale do czasu!!
Faktycznie rasowy. Kurwy latają, wykrzykniki też, rurki przez u otwarte... Zamiast się tu pienić to lepiej pochwal się co masz do zaoferowania. Chyba że napisałeś tu post bo
a) zazdrościsz tym co są przystojni, bogaci, opanowani, czarujący i nie chodzą w rÓrkach.
b) szukasz potwierdzenia swojej debilnej teorii u męskiej części forumowiczów
c) rzeczywiście coś Cię gnębi i prowokujesz żeby sobie powykrzywiać przy pomocy klawiatury, chociaż wątpię żeby pomogło. Lepiej zapisz się na boks - to trudniejsze i skuteczniejsze.