Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Robert GG Michał Milczarek Josephvol.2 smith Bartlomiej Bryndza Bend X (12361 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Zuzu napisał:
Kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
giovi2 napisał:
Kowalsky napisał:
Mariqendi napisał:

Bardzo dobrze znam ten Twoj belkot. Wiesz Govi, trudno sie gada z osoba, ktora szasta slowami, a nie faktami, dlatego dobry to byl pomysl, aby nie wchodzic sobie w droge. A zatem przypominam i baw sie dobrze w swoim towarzystwie, skoro Cie ktos tam lubi i rozumie.

Bełkot?

Może odpal sobie ze dwa nowe konta co by poprzeć swoje "racje" faktami, zaproś swojego "przyjaciela" Fachurre do tego jeszcze.
Jedyne fakty jakie widać to to, że w każdym temacie w którym się pojawisz, prowadzisz swoje gierki i wprowadzasz zamieszanie.
P.S. nie pisz postów po pijaku tak na przyszłość.

Zuzu, w slowkach jestem bardzo dobry, wiec nie prowokuj. O jakie konta Ci chodzi? mozesz wymienic? Tu i teraz!!!! A moze mam Ci pomoc?
Poza tym dwa slowa do ojca przelozonego - zdaje sobie sprawe, ze wprowadzam zamieszanie, ale to jest moj glowny cel bycia na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Człowieku z tv norge lub innego internetu odpal sobie jakieś DVD wtedy może sobie uzmysłowisz że takie podejście do forum podpada pd dwulicowość.(nie tylko forumową).
Dobrze że chociaż masz jakiś cel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Zuzu napisał:
Człowieku z tv norge lub innego internetu odpal sobie jakieś DVD wtedy może sobie uzmysłowisz że takie podejście do forum podpada pd dwulicowość.(nie tylko forumową).
Dobrze że chociaż masz jakiś cel.

Czekalem na taka odpowiedz - to teraz sprawdz se te konta.
A moze mam ci pomoc?
A w ogole o co ci chodzi z tymi kontami? Gadaj, tu i teraz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Nie mam sensu czegokolwiek sprawdzać, bo i po co? mi kolejna telenowela nie potrzebna.

Ja tu też trochę czasu jestem i nie widzę powodu do zmiany konta (nigdy nie widziałem) nie mam nic do ukrycia.
Pisanie jako ktoś inny? sam pomyśl? to że się przyznałeś do tego (po czasie jak wszyscy już o tym wiedzieli) nic nie znaczy.

daj sobie spokój może, bo to bezsensowny czat się robi i nic w tym temacie nie wnosi, a raczej odstrasza ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Zaczelo sie

chodzi o Ciebie Kowalsky
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Najwazniejsza przyczyna tego, ze sie nie pisze na forumowe spotkanka jest to, ze jestem zaspokojony pod tym wzgledem. Rowniez moja proznosc jest zaspokojona. Moge nawet powiedziec, ze swoja proznosc zaspokoilem dlugo wczesniej i jedynie dlatego pisze tu jak pisze, nieco w sposob cyniczny. Sa dwie osoby ktore mnie tu zaciekawily i z wzajemnoscia. Reszta to banal, ale kto wie co by sie okazalo na zywca? jak najbardziej moge sie mylic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Zuzu napisał:
Nie mam sensu czegokolwiek sprawdzać, bo i po co? mi kolejna telenowela nie potrzebna.

Ja tu też trochę czasu jestem i nie widzę powodu do zmiany konta (nigdy nie widziałem) nie mam nic do ukrycia.
Pisanie jako ktoś inny? sam pomyśl? to że się przyznałeś do tego (po czasie jak wszyscy już o tym wiedzieli) nic nie znaczy.

daj sobie spokój może, bo to bezsensowny czat się robi i nic w tym temacie nie wnosi, a raczej odstrasza ludzi.

Sam robisz telenowele piszac sugestie. O co chodzi w tych sugestiach? Po czasie? zdaje sie nie jestes na bierzaco. A teraz sprobuj sie wycofac w przyzwoity sposob....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Uri Boyka napisał:
Zaczelo sie

chodzi o Ciebie Kowalsky

No wiem, ze o mnie chodzi. Po raz pierwszy zachowales sie jak mezczyzna, bo wczesniej to bylo takie nieco zenujace. Jest tu pare takich osob, ktorych odwaga polega na tym, ze sie pojawiaja, jak czuja krew i zwloki. Chcesz mnie zobaczyc zywego? Powiedz - tu i teraz!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Wiedzialem ze moge na Ciebie liczyc,plus jak nic

niestety drugiego od razu nie moge
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
Generalnie jestem zniesmaczony forum. Ta forma komunikacji. Nie jestem zniesmaczony ludzmi - calkiem inaczej to moze wygladac w realym zyciu jak sie komus spojrzy prosto w oczy. Mozna potraktowac Kowalskiego jako lustro i jedynie to chcialem przekazac w czasem niewybredny sposob. Te zmiany nickow byly jedynie po to, zeby odnosic sie do slow piszacego, a nie do samej osoby. W realnym zyciu tez sie na to nie godze - i o dziwo nie mam zadnych wrogow a wrecz przeciwnie. Niekiedy czuje sie wrecz zazenowany klepaniem po plecach. Zegnam tym razem serio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok