Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Ona k Kris :) zbigniew2005 (4723 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja ci zrobie drinka o nazwie smoothie. Albo sama mozesz zrobic. W rema100 w mrożonkach, konkretniej w owocach mrozonych są "smoothie" - jagody + maliny+banan. Opakowanie ma 800dag. Z polowy robiszm dodajesz jedna smietanke mat folte i mleko, zalezy czy lubisz geste czy nie, to albo 3 szklanki albo litr i miksujesz, taki koktail, mozna jeszcze cukru dodac i potem wlewasz wódki i do szkalneczki i przez słomkę. Mowie ci full wypass ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
luki2312 napisał:
25 ml wódki
25ml sok z grenadiny
tworzy dwie warstwy w kolorach i wyglądzie flagi polski

to ta wodka z mlekiem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Łukasz Turski
(luki2312)
Nowicjusz
Sory ale Wasze posty nie są odpowiedzią na moje pytanie dziękuje bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
luki2312 napisał:
Szanowni rodacy i rodaczki!!!! istnieje możliwość zorganizowania cotygodniowych polskich imprez w klubie w centrum Oslo ( dawny klub Warszawa) Pomysł powstał w celu zorganizowania nie tylko zabawy, ale także wymiany informacji miedzy Polakami. Musimy jedynie wspólnie zdecydować jaki to będzie dzień - do wyboru cały tydzień oprócz piątku i soboty. Forumowicze czekam na Wasze propozycje i uwagi. Pozdrawiam z góry dziękuje

...zawsze marzylem o tym, zeby moc podyskutowac w gronie inteligentnych ludzi o sztuce wspolczesnej, tworczosci kontrowersyjnych powiesciopisarzy, czy tez o problemach wspolczesnej ludzkosci....dobry pomysl na piatkowy wieczor przy lampce wina bezalkoholowego i e-papierosie.....

ale moja wypowiedzia stary sie nie przejmuj, dzialaj dalej , zycze powodzenia......

korzystajac z okazji, chcialbym zaproponowac stworzenie Klubu Marudzacego Polaka..mysle ze bedzie mial powodzenie....

hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
luki2312 napisał:
25 ml wódki
25ml sok z grenadiny

Paw gratis... Bez tabbasco ani rusz ...tylko wtedy nie TP(SA tylko wsciekly... vodka40ml, siur soku i 6 pieprznych kropli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pietrunia1980)
Wiking
Ja jestem za ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Ja ci zrobie drinka o nazwie smoothie. Albo sama mozesz zrobic. W rema100 w mrożonkach, konkretniej w owocach mrozonych są "smoothie" - jagody + maliny+banan. Opakowanie ma 800dag. Z polowy robiszm dodajesz jedna smietanke mat folte i mleko, zalezy czy lubisz geste czy nie, to albo 3 szklanki albo litr i miksujesz, taki koktail, mozna jeszcze cukru dodac i potem wlewasz wódki i do szkalneczki i przez słomkę. Mowie ci full wypass ;P

juz zakupilam co trzeba, jutro proba

jak przezyje, to to nastepnym razem Ty mi zrobisz tego drinka
skladniki przytaszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Sylwia R.
(sziwa)
Nowicjusz
chętnie się pisze na takie imprezy,tylko niestety dopiero bliżej czerwca dawajcie więcej info jeśli pomysł się rozkręci i dojdzie co do czego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
luki2312 napisał:
25 ml wódki
25ml sok z grenadiny

a wiesz jak zrobic TR (teraz norewgia)
Zgłoś wpis