1 NOK
Polska Impreza taneczna 1.02.2019 z jedzeniem i dj-em(alkohol we wlasnym zakresie) Kontat bezposrednio z organizatorem: Wojciech- 96979822 ( przy rezrwacji proszę powołać sie na Anię i Beatę)
Ania T.
04-01-2020 21:40
czy ktos wie ,gdzie sa najleprze dyskoteki w ALTA.NO
Hei. Jakie macie wrażenia, po pierwszym dniu w wyborach regionalnych? Ktoś, cos, jest chętny? Tylko proszę bez buraczenia i wulgaryzmów. ZAPRASZAM DO \"WYNURZEŃ\"
Uwaga!!! Nowy klub!!! 14 września w sobote Polska Impreza V.I.P w centrum Oslo w nowym klubie \"Ophelia\" adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Blisko hotelu Radisson Blu Scandinavia Hotel ...
VADER bedzie znowu w Oslo! Tym razem z polskim HATE i THY DISEASE VADER - Message To The North Tour 2019! Support: GRIMAZE (BG) + THE NOCTAMBULANT (US) + HATE (PL) + THY DISEASE (PL) ...
Uwaga!!! Nowy klub!!! 7 września w sobote Polska Impreza V.I.P w centrum Oslo w nowym klubie \"Ophelia\" adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Blisko hotelu Radisson Blu Scandinavia Hotel ...
29 czerwca w sobote Polska Impreza V.I.P w nowym klubie \"BARBERA OSLO\" na Aker Brygge adres: Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: ...
1 czerwca w sobote Polska Impreza V.I.P w nowym klubie \"BARBERA OSLO\" na Aker Brygge adres: Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: ...
Polecacie jakieś kluby w Steinkjer?
Uwaga!!! Uwaga!!! Nowy klub!!! Aker Brygge! 18 maja w sobote Polska Impreza V.I.P w nowym klubie \"BARBERA OSLO\" na Aker Brygge adres: Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo Zapraszamy na ...
www.facebook.com/events/357035451578686/ Uwaga!!! Uwaga!!! Nowy klub!!! Aker Brygge! 23 marca w sobote Polska Impreza V.I.P w nowym klubie \"BARBERA OSLO\" na Aker Brygge adres: ...
16 lutego w sobote Polska Impreza V.I.P. Walentynkowa w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret Zapraszamy na ...
Robert En
13-02-2019 09:51
Kochani!!!! Rozpoczynamy sezon narciarski 2018 / 2019. Zapraszamy Was na pierwszy w tym roku trip z cyklu Ski & Fun do naszego ulubionego Geilo. Szykuje sie wspanialy wypad. Zapraszamy ...
Znajdę tu jakies dziewczyny lubiące Rave I imprezy techno/festivale ?
zrzutka.pl/ejaxap Kochani przyjaciele, żeglarze. Jak wiecie, staramy się zorganizować festiwal i nie będę ukrywał jest to piekielnie ciężkie przedsięwzięcie. Dlaczego? Dlatego że jesteśmy Polakami ...
22 września w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret Zapraszamy na najlepszą impreze ...
Witajcie! Podczas jednej z przerw w pracy dwóm Norwegom zaświtał w głowach pomysł, aby ruszyć się i po raz pierwszy w życiu zdobyć najwyższy szczyt swojego kraju, który należy do Korony Europy. ...
Witam, czy ktoś z Polski przebywa obecnie w Hemsedal lub w Gol??
Witam wybiera się ktoś na Kocert w Vulkan Arena Kali Polska Wersja ?
Uwaga!!! 18 sierpnia w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret Zapraszamy na najlepszą ...
hello!wybiera sie ktos na Konshensa dzisiaj??
11 sierpnia w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret Zapraszamy na najlepszą impreze ...
boj fra oszlo
02-08-2018 10:24
Cześć, Szukam chętnych osób na wspólne wypady na piwo, do klubu. Najlepiej Horten i okolice.
Witam. Jestem nowy w Moss. Pytanko jak wyżej. Gdzie w Moss można sie pobawić z Polakami??? Lub gdzie można sie pobawić z Norweżkami ?? Ja mam 30 lat wiek kobiety nie ma znaczenia. Podrzuci ktoś ...
JOANNA BEKKEVOLD
20-07-2018 16:50
Uwaga!!! 14 lipca w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt VIKA\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret Zapraszamy na ...
Uwaga!!! 30 czerwca w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt VIKA\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret Zapraszamy na ...
Uwaga!!! Nowy klub! 16 czerwca w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt VIKA\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret ...
Witam kto zna fajne kluby w okolicy Sandvika nie chodzi mi o Oslo
Uwaga!!! Nowy klub! 2 czerwca w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt VIKA\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret ...
Tomasz Kocoń
02-06-2018 20:05
Hej, szukam znajomych w Akershus , Oslo lubiacych muzykę metal / rock ... podzielić się muzyką, wyjść na jakiś koncert lub pogadać przy piwie. Mam 38 lat mieszkam w Enebakk voldenek@op.pl
Witam szukam osoby lub firmy zajmujacej sie orgaznizacja koncertow prosze o kontakt prv
Uwaga!!! Nowy klub! 5 maja w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt VIKA\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret Zapraszamy ...
Uwaga!!! Nowy klub! 21 kwietnia w sobote Polska Impreza V.I.P. w centrum Oslo w nowym klubie \"Sjakk Matt VIKA\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja metra Nationaltheatret ...
Karolina999
18-04-2018 01:45
Szanowni Państwo zapraszamy Państwa na otwarcie POLSKIEGO PUBU w Oslo jedynego takiego miejsca gdzie można obejrzeć polskie mecze, walki KSW, MMA, boks oraz posłuchać polskiej muzyki Pub otwarty ...
Cześć są w Oslo jakieś kluby typu energy 2000 czy cos w tym stylu chodzi mi głównie o muzykę i żeby można było potańczyć i zeby bylo duzo mlodych osob. Byłem w paru pubach gdzie grała muzyka itp Ale ...
Cześć jestem świeży w Oslo, są tu jakieś kluby bary imprezy polskie lub gdzie jest duzo Polaków czy cos w tym stylu gdzie można wyjsc przy weekendzie ?
«Norske byggeklosser» z polskimi napisami beda grane w kinie w Drammen 22. marca o godz. 18:30. www.nfkino.no/drammen/article1353238.ece
Uwaga!!! Nowy klub! 17 marca w sobote Polska Impreza V.I.P. \"Dzien kobiet\" z okazji Dnia Kobiet w nowym klubie \"Sjakk Matt VIKA\" adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo stacja ...
17 lutego Walentynki 2018! w sobote Polska Impreza Walentynkowa! w centrum Oslo w klubie \"Ophelia\" adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! ...
Wybiera się ktoś na koncert bądź ma ochotę się wybrać ze mna? 2.marca telenor arena
Szukam polskich restauracji ktoś mi pomoże
Witam. Poszukuję sal koncertowych, widowiskowo- sportowych w których można urządzić koncert, kabareton dla polonii. Wymaganiem jest pojemność gości 1000 i wzwyż. Proszę o pomoc i podsyłanie linków ...
3 lutego w sobote Polska Impreza w centrum Oslo w klubie \"Ophelia\" adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: Polskie hity, Retro, ...
Karolina999
02-02-2018 13:42
Cześć. Chciałbym poinformować Was o projekcie, którego jestem jednym z głównych pomysłodawców i obecnie motorem napędowym całego przedsięwzięcia. Staramy się przygotować duży międzynarodowy ...
Pawel K.
28-01-2018 17:06
Przyznam, że liczymy na liczne odwiedziny norweskiej Polonii
\"Kobiety mafii\" Patryka Vegi w kinie w Drammen: www.nfkino.no/drammen/article1348160.ece
20 stycznia w sobote Polska Impreza V.I.P w centrum Oslo w klubie \"Ophelia\" adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: Polskie hity, ...
Karolina999
19-01-2018 11:23
Znacie dobre kluby albo imprezy w tym klimacie? Cokolwiek powiązanego z tematyka.
czy jest w oslo lub w okolicy jakas impreska sylwestrowa,prywatka itd.,może samotna pani lub kobiety samotne ja sam,,pozdrawiam,Arkadiusz
Witam Orientuje się ktoś może czy w okolicy Drammen Honefoss lub Oslo jest organizowana jakaś impreza Sylwestrowa pod gołym niebem ??? Z góry dzięki za info Karolina
Witam Czy jeszcze ktos nie wyszedl z domu?ma ochote pibawic sie alw brak mu towarzystwa i samemu sie nie chce?chetnie sie przylacze zeby poplasac sie po lillestrøm/Oslo/Drammen.
Uwaga! 18 listopada w sobote Impreza Andrzejkowa w centrum Oslo w klubie \"Ophelia\" adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: Polskie ...
11 listopada w sobote Polska Impreza V.I.P w klubie \"Ophelia\" w centrum Oslo adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: Polskie hity, ...
Karolina999
11-11-2017 13:51
Wybiera się ktoś dzisiaj do klubu klimt w lillestrom?
4 listopada w sobote POLSKI HALLOWEEN w Oslo Impreza klubowa w klubie \"Ophelia\" w centrum Oslo adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: ...
Kacper102
03-11-2017 16:58
Witam mam pytanie jakieś biuro podróży organizuje weekendowe wypady np.hiszpania albo na impreze
21 października w sobote POLSKA Impreza V.I.P. w nowym klubie \"Ophelia\" w centrum Oslo adres: Holbergs gate 19, 0166 Oslo Zapraszamy na najlepszą impreze tego roku! Muzyka: Polskie ...