1 NOK
Zapraszamy 18 .10.2014 do Rokefeller Music Hall na ul Torggata 16 Na koncert FIRMy jako support wystapi Frytt z EMGR Start godz 21.00, bilety 225 NOK +18 Bilety do nabycia przez billettservice.no ...
koncerty norwegia
16-10-2014 16:51
Jest jakis pub w Oslo co bendzie pokazywal ten mecz? Czy wogole som jakies Polskie puby,kawiarnie resturacje w Oslo jak w Sztokholmie? Pozdrowienia
Kto leci na ta imprezke mozna byłoby sie zgadac wczesniej wypic cos i isc razem
Witam, czy w Kongsberg jest jakiś bar lub impreza?
Zadymy nie bedzie?
Zuza zaworska
05-10-2014 22:20
NAJLEPSZY POLSKI SKŁAD GRAJĄCY DANCEHALL W OSLO!! KTOŚ SIĘ WYBIERA???
Witam serdecznie Jedziemy z koleżanka na dyskotekę w sobotę do Drammen, zetka albo uniqe, może ktoś ma ochotę dołączyć do Nas ??
W ramach "Dni Asker" organizowany jest Bondens marked (ryneczek rolnika ) w najbliższą sobotę 20 września. W godzinach między 10-16 będzie można nabyć produkty prosto od rolnika na rynku w ...
Kochani! Spotkajmy się 12 września na Factory Light Festival w mieście Slemmestad. Informacje i program na www.facebook.com/factorylight PS. W pobliżu znajduje się pub z ogródkiem, z ...
bylem pierwszy raz na imprezie ale czy tak powinna wygladac polska impreza co to za muzyka jest grana w tym klubie boys jestes szalona kto puszcza smety takie na imprezach jest tyle ajebistej nowej ...
wstęp od 21 roku życia?
witam interesuje mnie pomoc gdzie znajde na necie kalendarz imprez norweskich chodzi mi o zloty motocyklowe i samochodowe kiedy sie odbywaja i gdzie prosze o normalne odpowiedzi jesli ktos sie ...
witam a można cos wiecej o imprezie czy wstep normalnie od 18 lat ile bedzie kosztowal wstep na ta impreze czy impreza toleruje krutkie spodenki czy tylko dlugie i czy w barze bedzie polskie piwo?? i ...
Coś dla fanów ciężkiego grania. Wybiera się ktoś?
Kto się wybiera? Może ja będe
Witam! Wie ktoś o jakiś zlotach samochodowych w Østfold/Oslo ? Mieszkam pomiędzy Sarpsborg a Oslo, a akurat tu jest dość sporo takich imprez itp, tylko chciałabym wiedzieć gdzie - a dokładniej co ...
Czesc! Jestem nowa w Sandnes i chetnie bym poznala/poimprezowala ale na razie nie mam rozeznania gdzie mozna fajnie spedzic wknd. Moze ktos z okolicy ma fajny pomysl?
maanefestivalen.no/english/ Mix kulturowy wylany na ulicach starego miasta Fedrikstad . Pozytywna energia, która uwodzi, gdy tylko poczujesz , że możesz się z nią zaprzyjaźnić . Piszcie ...
Grzegorz Olszewski
23-07-2014 15:00
Witam. Czy ktoś się orientuje, gdzie w Stavanger można potańczyć? W tygodniu lub w weekendy. Na razie znalazłam czwartkowe Salsa meetingi w centrum. Szukam jeszcze innych możliwości albo chętnych ...
disko napisał: Dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na polski dowod wejde, czy byndzie problem?
Co można robić w weekendy w mieście? Integracja - spotkania - zainteresowania - miło spędzony czas - WYMIANA INFORMACJI - Piszcie może się spotkamy i pogadamy
Witam! Razem z koleżanką wybieramy się w najbliższy weekend do Oslo. Chciałybyśmy pójść na jakieś polskie party. Czy takie w ogóle są organizowane? Gdzie szukać? Jak to wygląda?
Czy wybiera sie ktos do Breim w Sogn og Fjordane na Festiwal Country Breim, ktory odbedzie sie 10-13 lipca? sympatycznie bylo by jakiegos polaka spotkac.
Co myślicie na temat polskiego koncertu HIP HOP w Oslo ?? Zastanawiam się np nad Kalim... . CO NA TEN TEMAT MYŚLICIE ?? Warto ?? Jeśli tak to jaki lokal polecacie na tego typu imprezę... . ...
28go i 29go czerwca : Kino samochodowe i letni festyn w Mysen ( Hoytorp fort). Dużo atrakcji dla dzieci, młodzieży i dorosłych . Dołączam plan imprezy . W razie pytań - pisać śmiało . ...
Zapraszam na grilla, wszystkich chętnych integracji piknikowej. Sognsvann, jest to jedno z jezior blisko Oslo. Większości jest już znane pewnie z dobrych warunków do grillowania, opalania się i ...
Mateusz Guzol
03-06-2014 20:31
Witam, ktoś z okolic Stavanger wybiera się może na koncert Iron'ów 28 czerwca w Bergen? Wstępnie zapytuję, bo nie mam jeszcze sprecyzowanego transportu. Raźniej jechać grupą ~Pozdrawiam
wybiera sie ktos?
http://w622.wrzuta.pl/audio/9Ma5Ne3jYPB/dj_soft_summer_house
czy ktoś wie kiedy jest w tym roku zlot amerykańskich samochodów w Lillestrom
Anna Bak
06-05-2014 18:43
Tu sie wszystkiego dowiesz nb-no.facebook.com/amcarlillestrom
[video type=youtube][/video]
[video type=youtube][/video]
Witam, Sa tutaj moze osoby, które wybierają sie na Sonisphere Festival, 1 czerwca w Oslo? Fajnie byłoby sie zebrać jakaś większa ekipa, wypić cos przed koncertem i pobawić sie razem
Poznam koleżankę do popisania smskow i wyjscia na kawke
Witam, jako że zaczęły się święta a ja nie mam z kim ich spędzić proponuję jakieś wspólne wyjście dzisiaj wieczorem co Wy na to?
Kiedy ku....wa przestaniecie rozsyłac te sms -yo Waszych imprezach do wszystkich klientów mycal??? Jest to męczącei zasmieca pamiec telefonu a przeciez z Tromsa czy Bodo czy Trondhaim nikt do was ...
ktos sie wybiera
Czy moze ktos podpowiedziec czy warto tam sie wybrac? jaka muzyka, co w barze, ile kasy trzeba zabrac ze soba tzn. prezykladowe ceny drinkow, piwa, wejsciowki.Wybieramy sie tam wieksza paczka, ...
disko napisał: 15 marca w sobotę Polska Impreza V.I.P. 2014 w centrum Oslo w klubie "Sjakk Matt Vika". Zapraszamy wszystkich imprezowiczow! adres: Haakon VIIs gate 5, 0161 Oslo Stacja ...
Zapraszam do sluchania Mam nadzieje ze bedzie dobrze bujac przed weekendowym szalenstwem Mix graLEM na IBIZA w Clubie NUBA na cwiercfinalach zawodow Movida Corona!!! ...
Ja Drey
15-03-2014 12:31
www.facebook.com/events/230663787115697/?fref=ts wybierasz się ?
hej ! szukam dobrze zwariowanych ludzi co chętnie dobrze zaimprezują w sobotnie wieczory na Oslo ! zarówno dziewczyny jak i ziomeczki , można zdechnąć z nudów czasami w tym smutnym jak pizda mieście ...
Ja Drey
15-03-2014 12:30
Witam. Temat skierowany do ludzi z Oslo/okolic Oslo. Szukam osób / ekipy chętnych na mały, niezobowiązujący clubbing, w najlepszym razie może z domówką. Osobiście lubię alternatywną ...
Ja Drey
15-03-2014 12:30
Witam, nasz zespół potrzebuje rutmicznie grającego perkusisty, jesteśmy z okolic Sandvika oraz z Oslo Proszę o kontakt tel. 46 22 41 62 Pozdrawiam Astria
Natalia Jamróz
04-03-2014 14:05
Wybiera się ktoś na Ich koncert 8 marca??
Witam. Wspolnie ze znajomymi planujemy zrobic troszke wieksza impreze i zastanawiamy sie nad wynajeciem sali badz jakiejs wiekszej hyty na ten dzien. Znacie cos takiego? Z gory dzieki za pomoc.
Witajcie! nie dawno przyjechałam do Norwegii do swojego męża który tu pracuje jakieś 4lata. mam jeszcze stary dowód osobisty i moje pytanie jest takie czy mogę pojechać ze starym dowodem i wyrobić ...
Oferuję usługi muzyczne imprezy okolicznościowe oprawa muzyczna ślubów i wesel reklama dźwiękowa rytmika i choreografia dziecięca nauka śpiewu i gry na instrumentach
hej wybiera sie ktos dzis na imprezke?
dzony xxx
15-02-2014 10:34
Witam wszystkich! Czy orientuje się ktoś czy dzieje się coś w weekendy w Åndalsnes moze ktoś z was tutaj mieszka? Pozdrawiam
Zamierza ktoś wpaść na Broilera ?
POLISH PARTY 19 CZERWCA start 21.00 DIAMOND night club & go go bar ul Tollbugt 8B centrum Oslo PODCZAS IMPREZY DARMOWA DEGUSTACJA PRODUKTÓW POLSKIEJ KUCHNI Bilet wstępu 100 NOK , dla kobiet ...
Sa gdzies w Oslo jakies kluby gdzie mozna pobawic sie przy muzyce housowej?
Gdzie znajdę dobrą impreze, klub w Oslo????? Gdzie nasi rodacy wybierają sie najczęsciej?
Witam. Przyjechalismy z kolegami na 14-dniowy kontrakt i chcemy sie wybrać gdzieś w sobote na tańce. Gdzie chodzicie na balety?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Witam, Jak zapewne zauważyliście, Sylwester zbliża się wielkimi krokami. Jako, że w tym roku Sylwestra spędzam w Oslo i nie bardzo wiem co w tym czasie ze sobą zrobić postanowiłem zapytać Was o ...
polowal ktos kiedys w okolicach 31/12 na zorze? mimo, ze pogoda nie sprzyja mysle o wypiciu szampana wlasnie w takich okolicznosciach
WITAJCIE SŁYSZAŁ KTOŚ MOŻNE O JAKIEJŚ IMPREZIE SYLWESTROWEJ W OSLO LUB OKOLICACH Z MIŁĄ CHĘCIĄ DOŁĄCZĘ SIE DO KULTURALNEJ IMPREZKI W MIŁYM I NORMALNYM TOWARZYSTWIE MOŻE BYC NAWET ODPŁATNIE POROSTU ...
Zapraszam was do Clubu Destiny oficjalna stronka : www.facebook.com/DestinyOslo Zabawa przy dobrej muzyce,sympatyczna obsluga,a przy barze nie zabraknie wyobrazni. ...
witam czy ktoś się wybiera na koncert Depeche Mode 13 grudnia w Oslo