Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Gdzie przesiadujemy w weekend w Bergen. - Norwegia

Czytali temat:
: ) Lukasz Lucky Luke piotr polak pawel olek Pawel :) Ewelina Mróz Bartłomiej Woźniak (3528 niezalogowanych)
6 Postów
: )
(momos81)
Wiking
Czesc wszystkim.

Właśnie się zastanawiałem jakie są wasze ulubione puby, dyskoteki w Bergen.
Ja osobiście byłem już chyba we wszystkich jakie tu są ale mimo wszystko każdy weekend wygląda tak samo, tzn. najpierw forspiel (nie wiem jak się to pisze ) potem bieganina od baru do baru żeby sprawdzić gdzie jest najlepiej. Jak już w końcu znajdziemy odpowiedni lokal to niekiedy nawet nie ma czasu żeby się piwa napić bo już barek zamknięty jest, wiec pozostaje tylko znaleść jakiś nachspiel Niestety norków nie da się namówić na szybsze wyjście z domu bo w sumie to i niema po co- i tak ludzie z chodzą się na miasto ok 24.00.
Poza tym wiem, że nas polaków jest tutaj sporo w Bergen a mimo wszystko na dyskotekach nie spotkałem zbyty wielu (no może z wyjątkiem Zachariasbryggen i Fotballpuben, ale ja za nimi nie przepadam

Ja osobiście polecam lokale: Ricks, Lux (dawne Tiger Tiger) i ostatnio podobało mi się w Sin.
No i teraz jestem ciekaw jakie są wasze ulubione miejsca, gdzie można spotkać najwięcej "współplemieńców" i gdzie się najczęściej bawicie. Piszcie, to może wypijemy jakiegoś browara w najbliższy weekend

GOD HELG!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Mateusz Marciniak
(mmarciniak1991)
Wiking
siemanko jestem nowy i mieszkam w okolicach Bergen ale wpadlbym na impreze jakas w weekend ale nie wiem gdzie sie udac i samemu to tak zbytnio nie chce.....pomozecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
: )
(momos81)
Wiking
Heh jakos malo odpowiedzi w temacie, czyzby nikt sie nie bawil w Bergen? Nic dziwnego, ze nikogo nie mozna spotkac na miescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
GARAGE ale ten wekkend odpada bo jest HOLE IN THE SKY i wszystkie bilety sa wysprzedane dawno temu!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Maria Makolska
(marimako)
Wiking
jak na mnie to Riks, Inside i Garage. Jest duzo fajnych innych lokali, ale to w zaleznosci na jaki typ imprezy jestes nastawiony. Czy posiadowka czy taniec itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok