1 NOK
Witam chciałam sie dowiedzieć czy ktoś coś moze słyszał lub wie gdzie można by sie wybrac na sylwestra w Oslo lub okolicach? Ciekawe miejsce lub organizowana impreza? Proszę o podpowiedzi..
GregIX
26-11-2016 02:46
W te sobote w polsce bedziemy celebrowali ostatki... Chce sie gdzies wybrac ...potanczyc...Wiec szukam..i okazuje sie ze jeszcze nikt sie nie pokusil...o ranking dyskotek w Oslo..Prosze wszystkich ...
jan usz
23-11-2016 18:48
Proszę o usuniecie mojego numeru z waszej bazy i zaprzestanie spamowania mojego numeru waszymi informacjami o imprezach, nie jestem zainteresowana...prośbę i numer wysłałam tez w wiadomości do Pani, ...
Serdecznie zapraszamy na spotkanie na temat możliwości biznesowych i korzyści dla zdrowia produktów kosmetycznych Jeunesse. Specjalnie dla Was zaprosiliśmy niektórych polskich liderów Jeunesse, ...
w niedziele na koncert Lady Pank, ma ktos moze bilety a sam nie idzie?
Siema Oslo! Mieszkam od niedawna w tym miescie i chetnie poznam nowych przyjaciół Moze ktos zna ciekawe miejsca i ma ochote na wixe xD
Gdzie grajo w oslo techno wie ktoś ? Dzieci i wąsy głosu nie mają
Ktróa ze mna dzisiaj zagra..???
Siema, robie dzisiaj spora impreze urodzinowa w Oslo i szukamy chętnych Grażynek na wodeczke, whisky i wyskok na miasto!!!!
Piękną jesień w Norwegii, sprzyja wyprawom rowerowych..
Witam. Szukam ochotnikow na Oktoberfest w Sandefjord. Impreza bedzie dzisiaj i jutro czyli 14 i 15 pazdziernika
Czesc! Kto jutro wybiera sie na ta impreze?
Wynajmę sale !! Poszukuje sale do wynajęcia na urodziny ?? Maksyalnie dla 17 osob. Moze byc dom, garaz. Ktos ?? cos ??
Witam serdecznie
cześć ktoś poleci jakąś fajną imprezę w Oslo godnej polecenia ,na której można się fajnie pobawić ?
Stand-up Polska po raz pierwszy w Norwegii !!! Już we wrześniu Maciek Adamczyk, Michał Kempa, Cezary Jurkiewicz i Sebastian Rejent pojawią się w Bergen, Stavanger i Oslo. 16.09.2016 ...
Hejka wszystkim, Ale fajnie, że się tu w porę znalazłem! Słuchajcie lecę do Drammen na półmaraton, który odbędzie się już w niedzielę 4 września. Ktoś coś wie na ten temat? Na liście startowej ...
kto ma ochote wyskoczyc gdzies??? oslo okolice???
Hej kto zna dobre kluby w Oslo żeby się pobawić ? Ostatnio troche chodziłem po centrum i nic ciekawego moze macie cos do polecenia chodzi mi o większy klub najlepiej 2 lvlowy kiedys bylem za ...
Ktos jutro cos do zapoznania,wspolny wypad itd Tønsberg???
Ktoś coś dziś ?
Gniewomir S
12-08-2016 05:37
Witam, ktoś może chętny na piwko, pogaduchy, wypad na łódkę wieczorem... ???
Siemanko wybiera się ktoś na koncert RHCP w Oslo 8/09/16??
Wybiera się ktoś dziś na imprezę w Fredrikstad?
www.malakoff.no/ Wybiera sie ktos na Gojire?
A może jest któraś dziewczyna cętna na wspólne spacery,siłownia,kawa imprezy? Beren,Asane Szukam kolezanki
Do usunięcia temat zamknięty
Ale nudy ;D
Damins darek
02-07-2016 22:59
Straszna meta ten klub z imprezami VIP
ktoś coś w sobotę w Trondheim?
Open Capoeira workshops in Moss www.facebook.com/events/127628107642177/ 18 czerwca o 12:00 do 19 czerwca o 15:00 Korpus treningssenter Årvollskogen 91, 1529 Moss We would like to invite ...
Czy jakies Polki z Oslo sa chetne na wspolna impreze ?
Zygmunt xxx
11-06-2016 19:03
Mieszkam tu od stycznia i zawsze w weekend ten sam problem...nuda... powiedzialem dosc chetnie dam sie wyciagnac gdziekolwiek...do baru...na dyskoteke..na spacer...wino,wodke,sok czy mleko... jakby ...
Imprezy w Norwegii... Z ta kategoria najbardziej mi sie kojarzy to co chce napisac Do gwozdzia: -Plan: Wycieczka na 2 tygodnie w srodkowa Norwegie -Termin: 15 - 28 VIII\'16 (wiec jest chwilka ...
Szukam chetnych po 50-ce, na spacery w Bærum i okolicach.
Czesc, ktos wybiera sie na koncert maidenow do Oslo ?
Piotr Rychlik
30-05-2016 08:25
Cześć wszystkim! W najbliższych dniach 27-29 maja (od piątku do niedzieli) w miejscowości Bryne odbywać się będzie Festiwal podczas, którego będzie można zobaczyć stoiska rozłożone przez Europejski ...
Witam Czy słyszał może ktoś o jakimś zlocie pojazdów zabytkowych w obrębie Oslo? Chętnie bym się wybrał
Robert .
24-05-2016 21:17
GRATULERER MED DAGEN 17. MAI
rozrzut piękny od disco polo do electro haha
Hubsonq
15-05-2016 20:05
Czy ktoś tu chadza na lampkę wino i rozmowę , a nie na polish disco party . Z chęcią poznam .
siema poleci ktoś dobry balet w okolicach Trondheim...?
Łukasz Rybarczyk
10-05-2016 21:16
Czy ktoś się wybiera? www.facebook.com/events/1498357800467258/
czy dzisiaj ktoś coś wie gdzie i co i jak hihihihi? bawicie gdzies dzisiaj? gdzie sie mozna dobrze pobawic?
Adrian Sozański
06-05-2016 20:27
Szukam chętnych na grilla w tą niedzielę 8 maja w miejscu sognsvann
Ktoś nie śpi zapraszamy na piwo podjade Nudno samemu
Witam wszystkich forumowiczow MN, Czy ktos wybiera sie moze na festival - Thanks Jimi Festival w niedziele 1.05.2016 ? Chetnych do zorganizowania grupy wypadowej zapraszam na priv Pozdrawiam!
Najlepsze kluby w Trondheim ?
Arek 00
19-04-2016 19:44
22.04 w Clubie Betong zagra 2 DJ-ów, lokal mieści 1000 osób, pełny bar, kilku barmanów i impreza do 3.00 W trakcie imprezy wystąpią Donatan & Cleo. Towarzyszyć im będą dwie przepiękne Słowianki ...
siemanko, jest dziś polska impreza w centrum Oslo?