Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21742 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
gabriel napisał:
To może w Sandvice 29 stycznia ..ogłasza się Polski Klub .. wejściówka tylko 150 Nok.
Byłem tam na Dniu Niepodległości ... Miła sala i miejsca jest trochę do potańczenia...
Jeżeli teraz będzie tylko co najmniej jak wtedy ... to nie będzie źle...

hmm...nigdy tam nie bylem, mam tylko nadzieje ze nie jest tam dretwo jak na jakiejs wiejskiej potancowie hehehe , osobiscie wole jakies centrum, kiebaba po drodze zjesc ...no nie wiem...Gabriel, opowiedz cos wiecej, jaki klimat? jaka muza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
A ten "karnawał" to jakaś nowa knajpa w Oslo?
Pewnie że da się, w lutym przykładowo

hmm, nie slyszales o karnawale? nowa Polska knajpa prowadzona przez ciapatego , tak jak Polskie radio i cos tam w nazwie...latinoamerika.. hehehe

a wogole Grzes, to jakie miejsce zaproponowalbys? Gariel chce w jakims Polskim Domu czy cus, choc sama nazwa brzmi odstraszajaco, nie chce pic herbatki ziolowej i czuc sie jak w salce koscielnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grzes203 napisał:
magdalena_d84 napisał:
ale fajnie....

mnie tradycyjnie nie bedzie ostatnio w Oslo bylam w grudniu

i nie pochwaliłaś się że jesteś eech Ty...

to byla wizyta jednodniowa , na lotnisku koczowalismy 3godziny bo przebukowanie biletu to koszt 1600nok ehh troche nudno bylo, gdybym miala numery tel do kogos to bym dala znac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
BiZi a ty co z takim uprzedzeniem do wiejskich potancowek??? ja mimo moich wiosenek w dowodzie osobistym uwielbiam bawic sie przy takiej muzyce, nawet na wsi

sala na wsi, muzyka disko , dobrzy znajomi, dobra przekaska z zapitka i mamy przednia zabawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok