1 NOK
Ktos grupa w Stavanger,centrum?
Witam. Moze wam sie wyda dziwne ale poszlabym potanczyc tylko nie wiem gdzie. Sandnes, stavanger i okolice. Dziekuje
DANIEL SARNACKI
18-07-2015 07:07
siema ktos wie gdzie mozna w sobote wyjsc na impreze w kristiansund? dzieki
Witam. Jestem w Norwegii od niedawna i poszukuję mam chętnych na wspólne spacery z dziećmi. Mam dwóch synów-4 lata i 14 miesięcy. Pozdrawiam.
Czy ktoś z was może wybiera się na koncert Paula McCartneya w Oslo 7 lipca i jadąc lub wracając z koncertu mógłby zabrać jedną osobę?
jacek szymkowski
02-07-2015 20:05
Bedzie koncert w STAVANGER Sandvigå1 kolo Stavanger Kulturhus za darmo! Wiecej informacja na www.vglista.no vglista.no/turneinfo/stavanger/
Bedzie koncert w Stavanger Sandvigå1 kolo Stavanger Kulturhus za darmo! Wiecej informacja na www.vglista.no vglista.no/turneinfo/stavanger/
Przyjeżdżam z warszawy na wystawę . Może znajdzie ktoś dla mnie i psa nocleg tani .
Witam Szukam aktywnych fizycznie z okolic Kleppe do wyprawy na Troll tunga przy ładnej pogodzie. Mam na imię Darek ( 4.l) mieszkam w Kleppe,, aktywny fizycznie itd , posiadam auto i tak myślę że ...
1.juli Stavanger Sandvigå 1, stavanger konserthuset www.facebook.com/events/1652015775026634/
Witam. Wybieram się turystycznie do Norwegii w Lipcu. Słyszałem że Polacy prowadzą firmę i prowadzą off-road po Norwegii - czy zna ktoś taką firmę. I drugi temat- potrzebuje namiary do wynajmu ...
wczytałem, że polska noc świętojańska jest w Norwegii ciekawym wydarzeniem, czy ktoś może podrzucić jakieś miejsca gdzie odbywa się Jonsok w okolicach Bergen ? i kiedy dokładnie to ma miejsce. Dzięki ...
www.facebook.com/events/317954501740949/
Chłopie czy nie możesz znaleźć jakiegoś dobrego lokalu na dłużej , anie co impreza to w innym miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jutro bede pod ambasada z tym transparentem Lepszy zlodziej- patriota AD .niz sprzedawczyk Naszej Polskiej Ziemi BK.
Kto chce się spotkać w Oslo
Mam ogromny zaszczyt zaprosić wszytskich fanów muzyki DISCO POLO na mega impreze w klubie BALANSE w Sandnes (ADRES NA PLAKACIE) będziemy się bawić przy hitach disco polo ! ***KONCERT GRUPY ...
Czarek DJ
30-05-2015 20:46
Witam wybieramy się z kolego na imprezę do AS ktoś chętny z nami wypić parę piw
Selekcja a na ostatniej goście pijani się obalali pełno gości w bluzach i to jest selekcja ???
ZPR Grunwald okreg Norweski w DZIEN ZWYCIESTWA na cemnatrzu w Oslo ( Vestre Gravlund) o godz 9-30 pragnie zlozyc kwiaty zapalic znicze przy grobach zolnierzy Radzieckich i Polskich ktorzy razem ramie ...
Wybiera sie ktos jutro tzn. 08.05.15 na Hazela do klubu Balanse w Sandnes? pozdrawiam
Witam. Jestem młodym muzykiem szukającym zespołu gram na gitarze basowej. Grałem w Polsce w kapeli 7 lat od 14 roku życia. Poszukuję zespołu grającego muzyka rock-ową, metal ogólnie ciężka muzyka. ...
Są dziś jakieś polskie imprezy w Oslo?
Rjukan planowany na 17 maja cały weekend wylot w piątek po robocie lub sobota rano nocowanie na chycie koszt z zeszłego roku ok 400 kr za noc na os w planie przelot przez góry grill wjazd na ...
Nie ponieważ pracuje może innym razem przepraszam nie przestawiłem się mam na imię marek i mieszkam w Olsztynie w Norwegii jestem 4 lata .szukam znajomych.
Zapraszamy Serdecznie 8-go maja do klubu Balanse w Sandnes!!! Gosc specjalny ***Dj HAZEL*** www.facebook.com/events/1585138671757303/
Gdzie w Norwegii teraz odbywają się polskie imprezy?
Club BALANSE w Sandnes Zaprasza wszystkich lubiących klimaty disco i nie tylko na koncert grupy muzycznej EXTAZY będzie naprawdę gorąco i tanecznie ! Link do wydarzenia : ...
Czarek DJ
14-04-2015 13:38
Zapraszamy na koncert akustyczny przy dżwiękach bębnów i głosu człowieka z dalekiej Północy. Artysta Sami, Torgeir Vassvik, łączy tradycyjny joik, śpiew gardłowy i bębny tworząc niepowtarzalną ...
wchodzę na link i nic tu niema
Witam, mam pytanie do ludzi z dużym lub niemałym stażem w Norwegii! Planuje w czasie przerwy wielkanocnej zabawić się w którymś z Norweskich klubów w Oslo ale nie mam pojęcia co gdzie i jak. Czy ...
ludzie czy ma ktos ochote uderzyc na jakas impreze w oslo ,zrobmy spontan to takie proste
WITAMY SERDECZNE WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW ! ! ! Na ostatniej imprezie pokazaliście, że Polonia potrafi się naprawdę dobrze bawić, Było MEGA! Więc zgodnie z obietnicą kolejny koncert. Już dnia ...
Witam. Mam pytanie czy wie ktoś czy Ekeberg-Dyrepark jest otwarty w niedziele????
...jak na razie to 3 kandydatki się zgłosiły czekam na resztę !
witam czy orientuje sie ktoś czy są jakies atrakcje dla dzieci w Oslo??? Albo zoo?????
Witam. Czy ktoś sie orientuje kiedy jest otwarte zoo w Krystiansand????
pawel piotr
17-03-2015 09:33
Wybiera sie ktos dzis do oslo na balet? Jakis spontan ?
Club Balanse zaprasza wszystkich na TRAFFIC LIGHT PARTY! Traffic light party to swietna okazja dla singli aby dowiedziec sie kto jest jeszcze singlem. ...
Dj SUDA *
25-02-2015 15:41
GOD BEHANDLING w Oslo zapraszają na unikalną podróż wewnętrzną z muzyką na żywo. Z nami doświadczysz zarówno głębokiego, wewnętrznego spokoju jak i możliwości wyrażenia swojego wnętrza poprzez ...
Wioletta Precikowska
13-02-2015 22:32
Hej hej. Czy ktoś się orientuje gdzie w Oslo można potańczyć salsę lub bachatę? Chodzi mi o konkretne cluby Pozdro
14.02.15 Walentynkowa impreza w Balanse Start 22:00 Zapraszamy! www.facebook.com/balanse1as
Dj SUDA *
05-02-2015 11:11
Impreza kostiumowa w Balanse. Przebieramy sie jak chcemy i poddajemy sie karnawalowemu szalenstwu, 3 najlepsze/najciekawsze kostiumy zostana nagrodzone!!! Zapraszamy serdecznie!!!
Kupiłam ostatnio tort od jednej pani co piecze w domu. Tort w smaku był dobry wykonanie też ładne, ale co do zachowania zasad bhp mam dużo wątpliwości.Pierwsza rzecz to ta pani nie mieszka sama,gdy ...
Witam, mam pytanko, macie może namiar na jakiś club, dyskotekę w Oslo, Bergen, Trondheim lub innym mieście, W której jest opcja zorganizowania dobrej ,,polskiej" imprezy z udziałem dobrych ...
Piateczek w Balanse Wjazd za free. Gra Dj Michael G Zapraszamy!!!!!
Witam, Ja i paru moich znajomych u siebie na kwadracie organizujemy Sylwestra. Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt PRIV
Maciej Helik Partyka
01-01-2015 16:00
Witam, Jestem całkiem od niedawna w Norwegii i chciałabym się wypytać czy na terenie Østfold organizowane są może jakieś imprezy sylwestrowe, małe czy wielkie, cokolwiek aby tylko nie zostać w domu ...
05.12 Otwarcie nowej dyskoteki w Sandnes Dyskoteka nazywa sie Balanse i znajduje sie w starym Alibi/Escape. na ul. Storgata 61. [file] Link do fejsa: https://www.facebook.com/balanse1as?fref=ts ...
SZUKAM PILNIE Mechanika z okolic Bekkestua !!!!!! Agnieszka 40591559
jestem za moze jakies propozycje a moze domowka
Nie za wczesnie to na Andrzejki?
www.messe.no/no/juleexpo/Program/ A może by tak, jakieś nieformalne spotkanie przy stoisku z GARAMI ?. Wszak wypada wspomagać rodaka, a nie tylko psioczyć.
Witam pytanie jak w temacie: do jakiego clubu warto się wybrac w weekend w Oslo. Niekoniecznie musi to być miejsce gdzie chodzi dużo polaków Macie jakieś propozycje??
Dominik Sobków
11-11-2014 22:13
Witam jezeli ktos wybiera sie jutro na impreze do Oslo lub Drammen i potrzebuje transportu chetnie zawioze najlepiej grupowo,w gre wchodza osoby mieszkajace w okolicach tych miast do 45km, mam 7 ...
świetny pomysł bęę iiiii cha
Byłem na ostatniej imprezie, DJ przepędzony przez sołtysa, bo kury przestały nieść, znalazł schronienie w Oslo. Ekipa to 80% Janusze z wąsem i ich damskie wersje, rozmowy tylko "ja więcej ...
dariusz nieokreslony
19-10-2014 19:33