Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21746 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hahaaha.. Jugol to mi sie kojarzy z jednym.. Rakija hehe..
Pamietam jeszcze na studiach kolega *Jugol* przemycal w autobusie cale zgrzewy... *Sprite'a*...
Oj napilbym sie z Wami Panowie.. tak po balkansku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Witam.....

Bardzo chciałabym spotkać się z Wami.....w tym terminie (11 grudnia) będę miała jeszcze urlop.
Zatrzymać też miałabym się gdzie.....mam kilku przyjaciół w Oslo.....no cóż zobaczymy ....?
Mam jeden problem.....ale może jakoś uporam się z nim......jest jeszcze troszkę czasu.....
Wstępnie duchem i ciałem jestem z Wami.......

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi i ja bedziemy, wreszcie bedzie okazja pogadac na żywo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Hilton napisał:
Giovi i ja bedziemy, wreszcie bedzie okazja pogadac na żywo

Tak wiem , że będziecie..... Cieszę się..... chciałabym rozwiać wszelkie wątpliwości co do mojej osoby....ale przede wszystkim poznać forumowiczów.....może się uda.....?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
To i Ja chciałem podziękować całej będącej na spotkaniu Społeczności , trochę to trwało , nim się doczłapałem do kompa ...
Niemniej jestem już ...
I tym samym , pozdrawiam Was Moi Milusińscy ... ...
...OJ , DZIAŁO SIĘ DZIAŁO...

Ktoś kiedyś powiedział..." Co złego było , to wina Moja , dlatego ze sobą , zabieram na zewnątrz ... by w środku dla Reszty , przyjemnie się działo ..." ...

Jeszcze raz , Miło dziękuję ....

(na gościnnych występach )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Co do soboty W sumie nie musze sie nikomu tlumaczyc ,ale sama bardzo nie lubie jak ktos nie przychodzi na umowione spotkanie i ja tez nie lubie tak robic,wiec zeby nie bylo, ze jestem nieslowna, to napisze. No wiec wybralam sie do Oslo, z kolezanka. Tylko zanim tam dojechalam byla juz 23.00. Poszlysmy nawet pod HRC. Ale byla kolejka i trzeba bylo zaplacic wstep. Nie wiedzialam czy jeszcze tam jestescie i przy stoliku przy oknie nie widzialam zadnych znajomych twarzy.( Szkoda,ze nie zapytalam wczesniej nikogo o numer tel.) Skonczylo sie na tym,ze poszlysmy na dyskoteke (nie do polskiego klubu ). Jeszcze na pewno bedzie okazja do spotkania. Wcale nie potrzebna do tego jest rocznica. Pozdrowienia dla wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
...PUK...PUK...PUK...!!!

Hej... wiadomo już gdzie kiedy i o której odbędzie się DRUGIE SPOTKANIE ...M.N...
niby miało być 11-12-2010... i to w innej scenerii , niż ostatnie...
A tu jak widzę CISZA jak makiem zasiał...

Jestem trochę zaniepokojony tą zaistniałą sytuacją ...

(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej, bylaby mozliwosc zalatwienia salki restauracyjnej ale musialoby byc wiecej osob napewno, nie wiem kilkanascie moze przynajmniej ... ale raczej tylu nas nie ma co sie spodziewac, dlatego sale odpuscilismy sobie

niemniej spotkanko robimy tak jak wczesniej, jeszcze przed poprzednim spotkaniem napisalem, sobota teraz, ta teraz 11 grudzien , godz. 21:00 , Hard Rock Cafe , Karl Johans Gate ... zapraszam kto chetny spedzic wspolnie ten sobotni wieczor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gabrielu, dlaczego jesres zaniepokojony? Przeciez sam 3 tygodnie temu pisales, ze preferujesz spotkanie wczesniejsze, bo 11 grudnia wiekszosc bedzie juz w drodze do domu. Wykrakales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok