Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
no wyobrażam sobie.... hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
nowa2014 napisał:

pierdolisz glupoty ze Az sie czytac nie chce

ja z mezem odrazu zaczelam prace w zawodzie, medycyna-warunek to jezyk norewski i angielski i autoryzacja dyplomu,

wiec nie pierdul o albanach, kubanczykach itp gdzie potrzebuja wizy[/quote]

Jaka prace zaczelas? Rozpoczelas studia medyczne w wieku lat 12? Sudiowalas 6 lat, potem dwa lata stazu i jako dwudziestolatka z prawem do wykonywania zawodu wyszlas za maz i przyjechalas do Norwegii?
Nie rozsmieszaj mnie. Takie pierdoly to mozesz opowiadac kolezankom z domkow a nie mnie.
Juz po twoim sposobie wyslawiania sie widac, ze w zyciu zadnych studiow nie skonczylas, byc moze z ledwoscia gimnazjum i jakies liceum dolnych lotow.
Marzyc kazdy moze, wiec jestes rozgrzeszona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
renegade napisał:
i zaczął się standartowo gnój... Jasta zadowolony

Nie inaczej. Janek jest jak zlosliwy nowotwor z przerzutami. Forum jak eksperymentalna terapia, tyle, ze uzywa "lekow " homeopatycznych.

Janek jest moim idolem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Prezydent_elekt napisał:
renegade napisał:
i zaczął się standartowo gnój... Jasta zadowolony

Nie inaczej. Janek jest jak zlosliwy nowotwor z przerzutami. Forum jak eksperymentalna terapia, tyle, ze uzywa "lekow " homeopatycznych.

Janek jest moim idolem.

Pan Janek jest moim idolem od czasow mojego raczkowania na tym forum.
Ujal mnie swoimi skarpetkami, tatuazami no i oczywiscie swoim nowoczesnym pojazdem.

Pomimo moich usilnych prob podbicia jego serca jest on nieczuly. Zwlaszcza na moja poezje, ktora ja natchnina pisze w bezsenne noce marzac o Janku i jego bicepsach.

Janku, dziel i rzadz na MN przez lata.
I niech ci niebiosa lekke beda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
do Janka wielbicielki w kolejkę się musza ustawiać....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
może chłopaków woli zwyczajnie... i stąd te porażki w umizgach...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
nowa2014 napisał:
pierdolisz glupoty ze Az sie czyac nie chce

ja z mezem odrazu zaczelam prace w zawodzie, medycyna-warunek to jezyk norewski i angielski i autoryzacja dyplomu,

wiec nie pierdul o albanach itp

Po lekturze tego postu mam ochote tylko sie spytac:

Are you for real?

Co do strony merytorycznej :
Zainteresowanych faktami ( a nie gdybaniem ) odsylam do stron Helsetilsynet, gdzie jest jasno napisane o licencji, autoryzacji itp.
Warto zauwazyc, ze inne przepisy dotycza autoryzacji osob z wykszalceniem medycznym z EØS oraz Norden, a inne zasady dotycza osob spoza tych wymienionych stref.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
renegade napisał:
może chłopaków woli zwyczajnie... i stąd te porażki w umizgach...

Mnie jego evt. Inne preferencje nie odstraszaja.
Mam otwarty umysl i jestem ciekawa swiata.
I ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
Hilton napisał:
nowa2014 napisał:

wiec nie pierdul o albanach, kubanczykach itp gdzie potrzebuja wizy

Jaka prace zaczelas? Rozpoczelas studia medyczne w wieku lat 12? Sudiowalas 6 lat, potem dwa lata stazu i jako dwudziestolatka z prawem do wykonywania zawodu wyszlas za maz i przyjechalas do Norwegii?
Nie rozsmieszaj mnie. Takie pierdoly to mozesz opowiadac kolezankom z domkow a nie mnie.
Juz po twoim sposobie wyslawiania sie widac, ze w zyciu zadnych studiow nie skonczylas, byc moze z ledwoscia gimnazjum i jakies liceum dolnych lotow.
Marzyc kazdy moze, wiec jestes rozgrzeszona.[/quote]

chyba musialabym na glowe upasc zeby wpiywac prawdziwe dane tu na tym forum idiotko.
jak nie wierzysz ro zapraszam do : legesenter w oslo , a dokladny adres wysle w privie mendo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
Hilton napisał:
nowa2014 napisał:

wiec nie pierdul o albanach, kubanczykach itp gdzie potrzebuja wizy

Marzyc kazdy moze, wiec jestes rozgrzeszona.[/quote]

lekarz nie moze przeklinac? jak czytam takie pierdolenie co wypisujesz to nie ma innego slownictwa na to, wprowadzac ludzi w blad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok