Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Kontemplacja)
Wiking
olinka napisał:
Kontemplacja napisał:
olinka napisał:
Chyba temat faktycznie pada

Musze go ożywić swoimi doświadczeniami
Jako pierwasza przyznam sie ,ze byłam na portalu typu Sympatia.pl ,pewnie dobrze wszystkim znany
Moich partnerów życiowych poznawałam własnie przez internet.. jakoś zabiegana kobietka ze mnie, a panowie z mojego środowiska jakos nigdy mnie nie interesowali .Chyba dlatego ,że to jak takie podanie na złotej tacy bez dreszczyków emocji i tajemniczości ha ha ha

Na wspomnianym wczesniej portalu miałam profil dokładnie 5 dni.Jednak czasy sie zmieniły czy cos, bo tylko same spotkanka na sex, sponsoring i faceci typu "fura skóra i komóra".
Odzywki w typie "hej lalunia może spotkanko " .
Więc juz nie mam profilu tam ,a szkoda bo myślałam ,że sie troche rozerwe i poflirtuje w starym stylu
Jejku jak to brzmi" w starym stylu" ale niestety ten "nowy ",to mi nie odpowiada i tego typu dreszcz emocji

To tyle wyznan
Kto ma odwage być nastepnym spowiadajacym sie? he he he
no teraz temat moze byc ciekawy

Mysle, ze nie ma nic zdroznego, zeby poznawac przez net. Wlasciwie to dlaczego nie? W realu mamy tez pewien zestaw trickow, zeby zwodzic, omamic i przeciagnac na swoja strone.
Jesli chodzi o net podpadajaca jak dla mnie jest jedynie forma w jakiej sie to tlumaczy - NIE MAM CZASU, JESTEM ZABIEGANA/ZABIEGANY. U wiekszosci korzystajacych z tej formy da sie wyczuc pewien wstyd...

Moze faktycznie jestem z gatunku wymierajacego Miłość od pierwszego klikniecia , nie wchodzi w gre ha ha ,ale ten dreszczyk emocjii ,kim jest ten tajemniczy" ktos" ,to właśnie to ,a nie teksty "hej mam 100 na wydanie lalka masz moze ochote wyskoczyc by porzadzic" no porażka

A Wy też macie tego typu przygody a moze inne ciekawe teksty he he..
No to czekam na wyzwania i spowiedz
Innych tekstow nie slyszalas? Zauwaz, ze chocby w
tym watku, ktory zalozylas da sie slyszec/czytac nieco odmienne - a to wciaz jest internet...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
porządnego partnera to tylko w kościele można spotkać. no tylko trzeba patrzeć, który u spowiedzi był i rozgrzeszenie dostał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
ohhh ale pooooooszło i o to chodziło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
a co tu robic jak nie flirtowac, podpuszczac i podpytywac o opinie tym samym prowokujac nowy temat :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
Jak do tej pory nie zauważyłam by w moim temacie ktos zaczał flirtować ,wiec mogę powiedzieć " że innych tekstów nie słyszałam nawet tu " mimo że to też internet :-P
A tak powaznie to niestety z tekstami do dziweczyn ( i odwrotnie) jest coraz słabiej . Niektórzy zapomnieli co to jest flirt i ze polega na subtelności i delikatnoci.

A co do oczekiwań to wieeeeelkie na "nie spotaknie " tego co mowi "ej chno na bajer babe "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No niekoniecznie w kosciele,po spowiedzi i po rozgrzeszeniu . Fajnych facetow mozna spotkac wszedzie . Trzeba sie tylko troche rozgladac -a nie nosic glowe w chmurach . Nieprawdaz !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Olinnka ! Masz plusika ! Panowie zapomnieli juz chyba o zasadach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
no to ja się przyznam ...mam załozony profil na Polish hearts......ale raczej wyników z tego nie ma....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Dobra ! Tez sie przyznam -jestem na Polish Hearts i Polish Dating `Ale cos mizernie na tych portalach ! Od czasu do czasu -ktos odwiedzi profil ,wysle usmiech lub buziaczka i na tym koniec .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
Dzieki za info jasta,ale jak poznać porządną partnerkę,i gdy ktoś nie chodzi do kościoła.Nooo właściwie to i do kościoła pójdę aaa w którym rzędzię i w którym kościele???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok