Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
... a propos

najciekawsze jest to,ze tymi 'miskami' zostaja przewaznie te najmniej ladne,a 'misterzy' coraz bardziej przypominaja 'miski'

..i juz chust wie,co i kto i dlaczego i komu,ma sie podobac (albo nie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
panladny napisał:
... a propos

najciekawsze jest to,ze tymi 'miskami' zostaja przewaznie te najmniej ladne,a 'misterzy' coraz bardziej przypominaja 'miski'

..i juz chust wie,co i kto i dlaczego i komu,ma sie podobac (albo nie)

Taa, nie ulega watpliwosci, ze to troche pokrecone. Gdyby nie bylo, nie byloby tego watku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:
Oj następny marudzi. Wygląd zewnętrzny liczy sie tylko dla pustych ludzi. Normalni wartościowi ludzie nie zwracają uwagi czy ktoś ma odstające uszy, krzywe zęby, pryszcza, łysieje itp.
Wiadomo, ze chcemy stworzyc pare z kims kto sie nam podoba, ale czy to musi byc miss polonia lub mister universum? Nie musi.

Czyli mam jakies szanse u prawdziwych kobiet. Nie tylko szanse ale i fory
pewnie nie zamocno jesteś pierdolniety

Ps. gratulacje z okazji 100-go oklaska, Kotek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Tia- ale forma musi dorownywac tresci a tresc formie wg tylko i wylacznie naszych chorych(albo i nie) wyobrazen!

Swoja droga ladna miska jesc nie daje(tak mowia w pewnych kregach) dlatego ja wole porcelane ta codzienna ale jednak porcelane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
c.d.n.

to najnowsze odkrycie swiata mody (uwazanego za opiniotworczy)

e2.pudelek.pl/p790/3361b5350002a0184cef9799

...i komu to to,moze sie wlasciwie podobac?

mezczyzna,kobieta,hermafrodyta,slepca...a moze wszystkim wymienionym naraz?

p/s:
oczywiscie mozliwa jest opcja,ze to to,ma bogate,wrazliwe i nietuzinkowe wnetrze i dzieki temu,zaistnialo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
p/s 2
...to jest chlopak (!?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
panladny napisał:
p/s 2
...to jest chlopak (!?)

tez tak przypuscilem...zbyt mocno wnetrze bije na zewnatrz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Kow@lski napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:
Oj następny marudzi. Wygląd zewnętrzny liczy sie tylko dla pustych ludzi. Normalni wartościowi ludzie nie zwracają uwagi czy ktoś ma odstające uszy, krzywe zęby, pryszcza, łysieje itp.
Wiadomo, ze chcemy stworzyc pare z kims kto sie nam podoba, ale czy to musi byc miss polonia lub mister universum? Nie musi.

. Dzięki Kowalska sory net nie DVD kurwa toc Kowalski naskrobane przecie wybacz moje oklaski mnie oslepiły
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
Kow@lski napisał:
Nudnik Szpilkez napisał:
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:

. Dzięki Kowalska sory net nie DVD kurwa toc Kowalski naskrobane przecie wybacz moje oklaski mnie oslepiły

Ciii, teraz jest cisza przed burzom
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
panladny napisał:
c.d.n.

to najnowsze odkrycie swiata mody (uwazanego za opiniotworczy)

e2.pudelek.pl/p790/3361b5350002a0184cef9799

...i komu to to,moze sie wlasciwie podobac?

mezczyzna,kobieta,hermafrodyta,slepca...a moze wszystkim wymienionym naraz?

p/s:
oczywiscie mozliwa jest opcja,ze to to,ma bogate,wrazliwe i nietuzinkowe wnetrze i dzieki temu,zaistnialo...

Podobno o gustach sie nie dyskutuje!
Czyz nie rozpoznales w tej istocie naszej pramatki ADAMEWY?Ucielesnienia istoty doskonalej jaka jest stworca??????
Sami sobie zaprzeczamy mowiac ze wyglad zewnetrzny sie nie liczy!(uparty jestem jak osiol czasami) Wychodzac z domu kobieta robi makijaz,mezczyzna goli zarost i oboje przerzucaja kilogramy odziezy-po co?przeciez wyglad zewnetrzny sie nie liczy! Zmieniamy kolor i ksztalt naszych wlosow,paznokci a nawet ciala(biustonosze chociazby czy gorsety)po co?przeciez wyglad zewnetrzny sie nie liczy!.Wiec panowie to nic ze macie kaltki piersiowe o ksztalcie zdeptanego kartonu,wiec panie to nic ze biust jest ............a raczej byl!!!!!!Zbojkotujmy przemysl kosmetyczny i odziezowy,zarzucmy wizyty u stomatologa liczy sie tylko wnetrze!!! Cholera niestety jaram jak najety wiec i moje wnetrze troche zadymione.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok