Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

randki on-line - Norwegia

1 Post

(olinka)
Wiking
Sporo z Was widziałam na portalach typu: Sympatia.pl lub Polish hearts itp..
Czy dzięki takim stronom znalazłeś/aś kogos kogo szukałeś ? ciekawa jestem kto sie przyzna...
MN to tej prawie jak podobny portal patrząc na fotki pełne seksu i td hi hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Myślałem o tym żeby się zalogować jako dziewczyna, wkleić fotę jakieś siłtaśnej laski z NK

np:

ale perspektywa zapchania poczty przez fotki napalonych samców mnie jakoś odciągnęła od tego czynu

Myślałem też że tu sie uda jakąś chętną niewiastę spotkać, ale moje apele przeszły bez echa i jak widać mój czar i urok osobisty na żadną nie działa
życie jest okrutne.... podajcie sznur.

edit: fota miała być po "np:" ale coś sie post spsuł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:

życie jest okrutne.... podajcie sznur.

W takim ukladzie... Bij mnie zycie(!).. i mow mi dzifffko..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
he he Dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
no i temacik padł

Tak nawiazujac do fotki wyżej, to widziałam tu lepsze ha ha :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
olinka napisał:
no i temacik padł

Tak nawiazujac do fotki wyżej, to widziałam tu lepsze ha ha :-P

czyżby ktoś mój profil odwiedził

ja też myślałem że coś się ruszy w temacie, a tu lipa, no cóż chyba babcia moja miała racje że bym na księdza poszedł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Mowisz ze temat padl ? temat rzeka ? .Przeciez o tym mozna mowic calymi dniami .Po prostu ludziska spia i nie czytaja ,zajeci flirtowaniem z wybrana towarzyszka netowa albo towarzyszem. Daj im troche czasu ,jak poczuja bol i opuszczenie zaczna pisac a to nastapi wczesniej czy pozniej . Netowe randki zabijaja samotnosc i wypelniaja pustke wolnych chwil ,cieszymy sie jak dzieci wtedy kiedy ktos sie nami zainteresuje .Slyszalam ostatnio od netowego Pana ze mezczyzna wybrany przez kobieta w necie czy w realu ma wieksze szanse na przetrwanie jako partner ,kochanek i kandydat do zwiazku . Tak ze Panie do boju bo takich narcyzow w portalach jest duzo -pogubili biedacy role mezczyzny nakladaja spodnie zamiast spodnic - moze bedziemy mialy szanse na troszke dluzszy zwiazek niz chwilowe zauroczenie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Henryk Ptak
(Heniotrol)
Wiking
znasz się na rzeczy, ja jestem do poderwania-pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Preferuje odwrotnosc ,jestem kobieta przez duze K . Netowe randki to sprytne ukrycie swoich slabosci , klamst i swojego prawdziwego srodka .Pokazujecie swoje marzenia ,wlazac w skore innych ,tych ktorymi chcielibyscie byc .Rzeczywistosc czesto powala na kolana a spotkanie w cztery oczy jest rozczarowaniem i strata czasu. Tak ze wszystkim niedowartosciowanym Panom ,pragnacych masy ciala , ladnych zebow czy dobrego serca zycze powodzenia w netowym flirtowaniu - prawda i tak wyjdzie na jaw,bo kiedys zapragniecie spotkania i dotyku i tu spotka Was wielki bol ,my tez potrafimy ranic dokuczliwie jak nasze oczekiwania nie zostaja spelnione .Nie lubimy klamst i manipulacji nami - wtedy potrafimy byc niemile i niebezpieczne .Uwazajcie jak podejmujecie takie ryzyko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok