Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
Czasem trzeba i poflirtować,to znaczy,że nadal możemy,choc czasem to wciąga i jest po dwunastej a jutro do pracy.
Dobrej nocy,niech ci sie przyśni ta wymarzona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Droga Hilton odczytaj prosze dokladnie co napisalam zanim zaczneisz sie unosic kotastrofalna ocena innych - cytuje siebie "Tak ze wszystkim niedowartosciowanym Panom ,pragnacych masy ciala , ladnych zebow czy dobrego serca zycze powodzenia w netowym flirtowaniu " nie bylo mowy o tym co ja preferuje ,dla mnie nie liczy sie wyglad ,
lecz srodek .Poniewaz jego nie widac to dopiero po czasie wiem z kim mam do czynienia . Tak ze kochane Panie odczytujcie dokladnie co inni maja do powiedzenia a pozniej komentujcie ich wypowiedzi . Zycze powodzenia w wyscigach madrosci zyciowych ,to i tak nie rozwiaze swiatowego problemu zagubionych serc ,ale pogadac mona ,zawsze czas jakos zleci.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
basitek napisał:
Droga Hilton odczytaj prosze dokladnie co napisalam zanim zaczneisz sie unosic kotastrofalna ocena innych - cytuje siebie "Tak ze wszystkim niedowartosciowanym Panom ,pragnacych masy ciala , ladnych zebow czy dobrego serca zycze powodzenia w netowym flirtowaniu " nie bylo mowy o tym co ja preferuje ,dla mnie nie liczy sie wyglad ,
lecz srodek .Poniewaz jego nie widac to dopiero po czasie wiem z kim mam do czynienia . Tak ze kochane Panie odczytujcie dokladnie co inni maja do powiedzenia a pozniej komentujcie ich wypowiedzi . Zycze powodzenia w wyscigach madrosci zyciowych ,to i tak nie rozwiaze swiatowego problemu zagubionych serc ,ale pogadac mona ,zawsze czas jakos zleci.

Basitek, skoncz pierd**ić, ze ktos źle odczytuje. Bo na pierwszym planie twojej wypowiedzi widac, ze dla ciebie istotny jest wyglad zewnetrzny a nie cechy charakteru. Zawiodlas sie co do urody tych panow i wylalas swoj zal. To az bije po oczach. Jezeli w realu ich masa mieśniowa okazala sie mniejsza niz utrzymywali, a zęby nie takie piekne jak z reklamy pasty do zębów to co to zmienia? Po co z nimi rozmawialas i sie umowilas? Jezeli wazny bylby dla ciebie srodek, to nie wymienialabys cech fizycznych. I nie czułabys sie taka "oszukana i zawiedziona", w koncu umowilas sie z nimi bo fajnie sie z nimi dogadywalas czy dlatego, ze pokazali fane foty ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co tam trzeba pod te gwiazdki wstawić Pani Hilton?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
zanosi się na walkę..........(może w kisielu?)
ide zrobię sobie popcorn, przycupnę gdzieś tu w rogu i bede obserwował sytuację.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Droga Hilton ,zmien nik bo to co piszesz i jak piszesz do nazwy Hilton nie pasuje. Walki w kisielu nie bedzie bo przygniotla bym Hilton i jeszcze biedactwo zakrztusiloby sie kisielem .Niech sobie zyje spokojnie i kroluje w portalu, ma duze ambicje ,ja jej nie mam zamiaru przeszkadzac w krolowaniu . Pozdrawiam bez gwiazdek.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
do Paris Hilton to chyba pasuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
basitek napisał:
Droga Hilton ,zmien nik bo to co piszesz i jak piszesz do nazwy Hilton nie pasuje. Walki w kisielu nie bedzie bo przygniotla bym Hilton i jeszcze biedactwo zakrztusiloby sie kisielem .Niech sobie zyje spokojnie i kroluje w portalu, ma duze ambicje ,ja jej nie mam zamiaru przeszkadzac w krolowaniu . Pozdrawiam bez gwiazdek.

Ha ha ha, basitek Ty sie porywasz z motyka na slonce.
Krolowa jest tylko jedna.
pozdrawiam forumowiczow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
basitek napisał:

Mam nadzieje ( ufam iż nie złudną ) , ze to juz była ostatna głupota, którą wyprodukowalas na tym forum. Słodkiego, miłego życia zyczy biedactwo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
basitek napisał:
(...) bo przygniotla bym Hilton i jeszcze biedactwo zakrztusiloby sie kisielem(...).

Hehe.. chcialbym to zobaczyc LIVE.. wlasnie sobie wyobrazilem..

To moze jakies zaklady.. kr1000,- ze Hilton odkreci jej leb i zagra nim w kregle..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok