Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1635 Postów
Maniak
paradoks napisał:
panladny napisał:
c.d.n.

to najnowsze odkrycie swiata mody (uwazanego za opiniotworczy)

e2.pudelek.pl/p790/3361b5350002a0184cef9799

...i komu to to,moze sie wlasciwie podobac?

mezczyzna,kobieta,hermafrodyta,slepca...a moze wszystkim wymienionym naraz?

p/s:
oczywiscie mozliwa jest opcja,ze to to,ma bogate,wrazliwe i nietuzinkowe wnetrze i dzieki temu,zaistnialo...

Podobno o gustach sie nie dyskutuje!
Czyz nie rozpoznales w tej istocie naszej pramatki ADAMEWY?Ucielesnienia istoty doskonalej jaka jest stworca??????
Sami sobie zaprzeczamy mowiac ze wyglad zewnetrzny sie nie liczy!(uparty jestem jak osiol czasami) Wychodzac z domu kobieta robi makijaz,mezczyzna goli zarost i oboje przerzucaja kilogramy odziezy-po co?przeciez wyglad zewnetrzny sie nie liczy! Zmieniamy kolor i ksztalt naszych wlosow,paznokci a nawet ciala(biustonosze chociazby czy gorsety)po co?przeciez wyglad zewnetrzny sie nie liczy!.Wiec panowie to nic ze macie kaltki piersiowe o ksztalcie zdeptanego kartonu,wiec panie to nic ze biust jest ............a raczej byl!!!!!!Zbojkotujmy przemysl kosmetyczny i odziezowy,zarzucmy wizyty u stomatologa liczy sie tylko wnetrze!!! Cholera niestety jaram jak najety wiec i moje wnetrze troche zadymione.

swieta prawda.......

a co z tymi co nie maja wnetrza?? sa pusci , zostaje im tylko wyglad......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Wizyta u stomatologa jest dla zdrowia. Poza tym to o czym piszesz, to cos zupelnei innego. Osoba z jakąs wadą urody, np. niech beda te odstajace uszy rowniez ubiera sie, moze robi makijaż, jak facet to niekoniecznie itd.
Tak trudno ci zrozumiec o co chodzi z "wyglądem"?
Pierniczysz jak potłuczony. jak ktos ma krzywy zgryz, to najpieknieszy garnitur mu nie pomoze i o to wlasnie chodzi, ze nie ten garnitur jest wazny i nie te zęby. A biust...coz ... kazda ma jaki ma, tak jak z zębami, włosami, ty wybierasz według biustu?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Z tym wnetrzem to jest najprawdziwsza prawda pamiętajmy ze nie wszyscy jesteśmy tacy sami np osoba o pięknym wnętrzu niezostawi niezostawi męża po wypadku sparalizowanego samemu sobie tylko się nim zajmnie
bedzie mu gotować myć podstawiac basen ubierac i będzie muwic ze Cię kocha uroda przemija a piękne wnętrze zostaje do końca naszych dni natomiast te osoby nie pisze tu o wszystkich każdy jest inny które są piękne z wyglądu ale jest
egoistą czy egoistką żeni się np dla kasy z dziadek kilkadziesiąt lat starszym albo z młodym ksieciem wszystko jedno ale go niekocha
tylko myśli o prezetach albo o spadku co się dzieje z taka osoba za kilkanaście lat ktoś poprostu będzie zmuszony mymienic na nowszy model a dlaczego ano dlatego ze uroda przeminela i został pustak którego trzeba rzywic itd dbanie o zeby ubieranie się żeby ładnie wyglądać to inna bajka która niema nic wspulnego niechlujow smierdzacych nikt nielubi wiec oczym tu gadać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Hilton napisał:
Wizyta u stomatologa jest dla zdrowia. Poza tym to o czym piszesz, to cos zupelnei innego. Osoba z jakąs wadą urody, np. niech beda te odstajace uszy rowniez ubiera sie, moze robi makijaż, jak facet to niekoniecznie itd.
Tak trudno ci zrozumiec o co chodzi z "wyglądem"?
Pierniczysz jak potłuczony. jak ktos ma krzywy zgryz, to najpieknieszy garnitur mu nie pomoze i o to wlasnie chodzi, ze nie ten garnitur jest wazny i nie te zęby. A biust...coz ... kazda ma jaki ma, tak jak z zębami, włosami, ty wybierasz według biustu?

No 100% racja garnitur nie pomoze na krzywy zgryz ale stomatolog tak. Wg czego ja wybralem? Kolejnosc przypadkowa:
1.Poglady zycie swiat polityka
2.muzyka
3.biust
4. ulubione filmy
5.nogi
6.stosunek do dzieci
7.stosunek do ludzi
8.usta
9.smiech
10.ubior
11.ulubiona ksiazka
12.seks
13.ulobione kolory
14.higiena nie tylko osobista
15.
16
17
18 itd
i
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..ogolnie rzecz biorac

liczy sie WSZYSTKO,czyli CALOSC!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Moim zdaniem wyglad zewnetrzny : figura, sposob poruszania sie, prezentacja to wlasnie to na co w pierwszym kontakcie zwracamy uwage : ogladamy sie za, przykluwa wzrok . To dotyczy i mezczyzn i kobiet - chociaz jest ogolnie przyjete, ze to tylko faceci sa wzrokowcami

Oczywiscie wyglad moze pomoc w nawiazaniu kontaktow ale niestety nie wystarcza na dlugo - wiekszosc ludzi lubi tez sobie czasami porozmawiac a jak nie ma o czym to na dluzsza mete sam wyglad nie wystarczy .

Co do tych ogolnie potepianych zwiazkow dla pieniedzy - jak sie jest mlodym i glupim to mozna sobie pozwolic na takie bledy ( kazdy jakos tam sie miota i uczy z doswiadczenia zyciowego ). Najwazniejszym jest jednak to ze mozna sie zmienic, nauczyc, zmadzec i dojrzec do zwiazku z milosci . A wtedy mozna sie wymadzac i twierdzic na podstawie wlasnych doswiadczen ze same pieniadze szczescia nie daja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
paradoks napisał:
[quote]panladny napisał:
c.d.n.

Czyz nie rozpoznales w tej istocie naszej pramatki ADAMEWY?Ucielesnienia istoty doskonalej jaka jest stworca??????
Sami sobie zaprzeczamy mowiac ze wyglad zewnetrzny sie nie liczy!(uparty jestem jak osiol czasami) Wychodzac z domu kobieta robi makijaz,mezczyzna goli zarost i oboje przerzucaja kilogramy odziezy-po co?przeciez wyglad zewnetrzny sie nie liczy! Zmieniamy kolor i ksztalt naszych wlosow,paznokci a nawet ciala(biustonosze chociazby czy gorsety)po co?przeciez wyglad zewnetrzny sie nie liczy!.Wiec panowie to nic ze macie kaltki piersiowe o ksztalcie zdeptanego kartonu,wiec panie to nic ze biust jest ............a raczej byl!!!!!!Zbojkotujmy przemysl kosmetyczny i odziezowy,zarzucmy wizyty u stomatologa liczy sie tylko wnetrze!!! Cholera niestety jaram jak najety wiec i moje wnetrze troche zadymione.

dzielisz wszystko skrajnie jakby było tylko czarny i biały kolor.
Według ciebie ludziom którzy cenią sobie wnętrze drugiej osoby podobają się brudasy i fleje lub jakieś wybryki natury, jeśli tak nie jest to gadający że wygląd sie nie liczy są hipokrytami?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
[quote]Moim zdaniem wyglad zewnetrzny : figura, sposob poruszania sie, prezentacja to wlasnie to na co w pierwszym kontakcie zwracamy uwage : ogladamy sie za, przykluwa wzrok . To dotyczy i mezczyzn i kobiet - chociaz jest ogolnie przyjete, ze to tylko faceci sa wzrokowcami

Oczywiscie wyglad moze pomoc w nawiazaniu kontaktow ale niestety nie wystarcza na dlugo - wiekszosc ludzi lubi tez sobie czasami porozmawiac a jak nie ma o czym to na dluzsza mete sam wyglad nie wystarczy .

Co do tych ogolnie potepianych zwiazkow dla pieniedzy - jak sie jest mlodym i glupim to mozna sobie pozwolic na takie bledy ( kazdy jakos tam sie miota i uczy z doswiadczenia zyciowego ). Najwazniejszym jest jednak to ze mozna sie zmienic, nauczyc, zmadzec i dojrzec do zwiazku z milosci . A wtedy mozna sie wymadzac i twierdzic na podstawie wlasnych doswiadczen ze same pieniadze szczescia nie daja [/quote. ja niekrytykuje hajtania się za kasę sam mam koleżanki z filipin które brały ślub z bogatym norwegiem zeby sobie życie ułożyć ja nie
widzę w tym nic złego dziewczyna stara się żeby do domu nic niebrakowalo dba o męża oczywiście to działa w obie strony rozmawiają zesoba maja swoje tematy on się z nią ochajtaj nietylko ze jest piękna dIewcYna ale tez dlatego ze widzi ze ona ma dobre serduszko i to jest całkiem inna sprawa i jak gościu ma mózg to niebedzie myślał żeby ja
zucic za pare lat natomiast wyżej napisałem innaczej jeżeli hajta się z gościem tylko dla kasy i niema tego wnętrza bogatego to uroda minie i jej czas tez się skończy bo prędzej czy puzniej kopnie
ja w 4literki taka jest różnica ps wiem ze to strasznie wyglada ale pisze z małego iPoda uczę się masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Zuzu napisał:
[quote]paradoks napisał:
panladny napisał:
c.d.n.

dzielisz wszystko skrajnie jakby było tylko czarny i biały kolor.
Według ciebie ludziom którzy cenią sobie wnętrze drugiej osoby podobają się brudasy i fleje lub jakieś wybryki natury, jeśli tak nie jest to gadający że wygląd sie nie liczy są hipokrytami?

Zuzu a czy nie zauwazyles ze moje posty to tylko taka riposta to skrajnej wypowiedzi ze liczy sie tylko wnetrze???
Ktos juz napisal LICZY SIE WSZYSTKO.
Do czego nam Bog dal zmysly czucia(dotyku),wechu(zapachu),wzroku czy tylko do tego by podziwiac obrazy w galeriach,smakowac potrawy i wachac perfumy??? W zwiazku tez to jest wazne a co dla kogo jest najwazniejsze to indywidualna sprawa.
Tak Zuzu po czesci osoby ktore mowia ze wyglad zewnetrzy sie nie liczy sa hiokrytami ale co np dla ciebie jest cudowne dla mnie moze byc okropienstwem i na odwrot. To jest wlasnie piekne w zyciu. Miss World podoba sie sie tylko jakiejs czesci ludnosci na tej ziemi,czesc powie ladna ale ma za duze ......... a czesc wrecz powie Q.......kto to wybral to szkaradzctwo!!!! Wyglad tez jest wazny .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
paradoks, a gdzie w tym wątku jest ta skrajna wypowiedz ze liczy sie tylko wnętrze? Bo ja zauwazylam wypowiedz ze wygląd tak na prawde nie ma znaczenia i kazdy sie domyslił, ze nie chodzi o lumpa czy Jozka spod budki z piwem, ktory rok sie nie mył.
Jezeli chcesz dyskutowac, to nie przeinaczaj cudzych wypowiedzi.
Robisz z igły widły. Lubisz sie kłocic, co? I udowadniac na siłe, ze jest inaczej, wmawiac komus ze jest hipokrytą. Mow za siebie, ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok