Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(olinka)
Wiking
a ja wiem dlaczego i sie podziele a co nie jestem taka egoistka he he
Na Polish h. trzeba zapłacic by pisac dlatego jak ktos juz pisze wiadomosci to raczej nic głupiego
Na np sympatia.pl napisanie wiadomosci jest darmowe i wszystko leci ...miłe lub mniej miłe ale za to duuuużo sie dzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
aaa no i ja tez sie przyznaje
Byłam na sympatii.pl pare dni i jestem na polish h. ale z tą moja smoczą mordką ha ha no i dlatego oczekiwania spore he he
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
Noi proszę wychodzi szydło z worka.Grzesznice,to nie takie proste,chciałybyście szybko i przyjemnie,ale jak za szybko to żle,a jak za długo to tez zle.I o co wam chodzi.nie ma księcia bo życie to nie bajka.
Więc zostaje wam tylko pogadać na forum o tym co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
ludzie często oczekują czegoś co jest nierealne i usiłują poznać kogoś przez net co niby wszystkie wymarzone warunki spełnia, a jak sie zaczyna kogoś poznawać lepiej to czar pryska, bo to taki zwykły szary człowiek jakich spotykamy na co dzień.

No i każdy usiłuje sie pokazać z jak najlepszej strony często koloryzując sport, książka, film, podróże, zajebiste poczucie humoru, brak nałogów, czy strzelania fochów bez powodu.

Ja nie potrafię nawijać makaronu na uszy niewiastom, a na dodatek jestem na wskroś techniczny.
Jak mi dziewczę powie że jej zimno to zamiast ją przytulić, palne coś typu: no bo to w końcu listopada lub trzeba było się ciepło ubrać..... i takie tam pierdoły

Każdy ma swoje sposoby szukania drugiej połówki: net, knajpa, kościół, biblioteka jednak wychodzę z założenia że nic na siłę.
Mam trochę znajomych co ulegli presji otoczenia, że to już czas i wiek aby się związać na stałe, a wyszło tak że życie bardziej złamane niż być samemu ,męczarnia lub korowody po sądach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(venn)
Wiking
olinka a sympati jaki Twój longin ? że spytam nieśmiło
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
kornel.pl napisał:
Noi proszę wychodzi szydło z worka.Grzesznice,to nie takie proste,chciałybyście szybko i przyjemnie,ale jak za szybko to żle,a jak za długo to tez zle.I o co wam chodzi.nie ma księcia bo życie to nie bajka.
Więc zostaje wam tylko pogadać na forum o tym co?

Dziecinko Ty moja bo w tym jest właśnie problem ze zbyt młody to chce za szybko ,a zbyt stary za wolno he he dlatego pozostaje popisac bo umiaru w tym wszystkim brak ..
Tak ja grzesznica oj ja i pisze o tym co grzeszne bo flirt to zło wcielone ha ha hi hie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
venn napisał:
olinka a sympati jaki Twój longin ? że spytam nieśmiło

Pisałam wcześniej ,że tam byłam tylko pare dni ,no 5 moze
Niestety nie odnalazłam sie tam-nachalny i wulgarny styl pisnia ,to nie flirtowanie jak dla mnie .
a co he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
Zuzu napisał:
ludzie często oczekują czegoś co jest nierealne i usiłują poznać kogoś przez net co niby wszystkie wymarzone warunki spełnia, a jak sie zaczyna kogoś poznawać lepiej to czar pryska, bo to taki zwykły szary człowiek jakich spotykamy na co dzień.

No i każdy usiłuje sie pokazać z jak najlepszej strony często koloryzując sport, książka, film, podróże, zajebiste poczucie humoru, brak nałogów, czy strzelania fochów bez powodu.

Ja nie potrafię nawijać makaronu na uszy niewiastom, a na dodatek jestem na wskroś techniczny.
Jak mi dziewczę powie że jej zimno to zamiast ją przytulić, palne coś typu: no bo to w końcu listopada lub trzeba było się ciepło ubrać..... i takie tam pierdoły

Każdy ma swoje sposoby szukania drugiej połówki: net, knajpa, kościół, biblioteka jednak wychodzę z założenia że nic na siłę.
Mam trochę znajomych co ulegli presji otoczenia, że to już czas i wiek aby się związać na stałe, a wyszło tak że życie bardziej złamane niż być samemu ,męczarnia lub korowody po sądach.

a kto każe się żenic i robic cos na siłe?
Flirt to taka niezobowiazujaca forma rozmowy ,która porusza rozmówców jednak nie na tyle by było powstało z tego jakies zobowiazanie
Powiedziec "cos" ,ale "nic" to jest sztuka .
Co do szukania partnerów , moim zdaniem sam sie "przyplacze" w odpowiednim czasie a do tego momentu trzeba sie cieszyc wolnoscia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(radeku)
Wiking
dzień dobry tak się plątałem i się przyplątałem, mogę być haha a na portalach o trzeba samemu wyjść z inicjatywą a nie tylko oczekiwać i wyczekiwać, tak jak w życiu codziennym, choć ja nieśmiały to i tego nie potrafię pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
Olinka,jaka dziecinko,nie pisz tak ,bo to wygląda jakbyś już przeleciała wszystkie sex portale i nikogo nie wyrwała,a tym potwierdza się to tutaj,może jednak na MN ktoś?? a ja powiem ci ,że tu nie znajdziesz tego o czym marzysz.Tu możesz znależć tylko to czego chcesz,czyli wyzycia się,no wiesz szybkiego sexu.Ale i o to tu trudno.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok