Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(olinka)
Wiking
Ja taki tchórz nie mylic ze skunksem ha ha ha pozostawiam temat samemu sobie ,by nie ubliżyc przedmówcy, "panu cwanemu " a ochote tak mm powiedziec ....ale ja niestety nie moge nie z tych, wiec buziaki dla dzieciny co skacze po tematach i tylko bajzel robi i- to zamiast powiedzenia tego i owego

Cel osiagniety - rozmowa sprowokowana a teraz bwcie sie dobrze :-*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
olinka,ja nie napiszę nic obelżywego.Temat stary jak świat.Najlepiej jak ktos zacznie sie przechwalać ile czy ilu zaliczył.
Często ludziom chodzi właśnie o to ilu miał??? czyż nie tak.
A on czy ona mieli już 10 a ja tylko trzech -noi zazdrość.
Inni znów, nie liczą,ale zaliczają stale inne bo to ich kręci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
Inni znów nie liczą,ale szukaja tej niby swojej połówki.I o co w tym chodzi??
O seks,pewnie też bo on stale się przejawia,czasem ma się go dość i wtedy potrzeba czułości,a on chce seksu,a ja czułosci,a potem ja chce seksu ,a on czułosci.On jest zdenerwowany,a ten ostani był czuły,więc może do niego bym zadzwoniła i tak w kółko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Nie odczytales mojej wypowiedzi starannie ,pisalam o ukrytych Panach ,panach w ramkach bez twarzy ,bawiacych sie slowem pisanym . Wypowiadacie slowa na ktore my czekamy (kobiety) a w realu okazuje sie ze slowa spisaliscie z ksiazki a w Was tak naprawde nic nie ma i nagle rozmowa ktora byla ciekaw piszac okazuje sie cisza. Kobieta przez duze K - to kobieta ktora chce prawd takich jakimi sa a nie zabarwionych kolorem. Moze teraz zrozumiesz co mialam na mysli .Nie zawsze tyczy sie to mezczyzn ,kobiety tez potrafia takie byc ale nie jest nas tak duzo jak Was mezczyzn.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
Szukamy w kółko kogos nowego,kogoś z nowa twarzą,niby inną figurą,ale po czasie coś w nim zgrzyta,ten ostatni był grubszy ale miał to cos w sobie,i same nie wiecie czego chcecie.
A no jest jeszcze temat KASA tamten ma kasę,więc spróbuje z nim bo on ma kase.
To podejście was kobietki.Temat się zmienia gdy to ona ma kasę.
No ale te nie piszą na tym forum.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(venn)
Wiking
a nic hheeh tam trzeba dobrze nakłamać w opisie duzo dodatnich przymionikow,ładne foto to jest recepta na sukces na tym portalu takie moje małe spostrzezenie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
do garbatego z jednym okiem to nikt nie zagai, więc trza sobie radzić.

Kobiety by chciały słyszeć słodkie słówka takie jakie im się mażą, facet powinien być romantyczny no to jest na zawołanie taki bo bez tego nici żeby pogadać>> zaliczyć, a potem czar pryska cham, burak i gbur.

Lub odwrotnie znajdują swojego kotka, kastrują go i potem oczekują żeby stał się tygrysem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kornel.pl)
Wiking
Właśnie zuzu,to samo chciałem im napisac,mnie też zraniły.Już chyba naście razy ,nie liczyłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
ale mnie nikt nie ranił jeszcze............czasem coś się kończy i tyle, ja tam wojny z nikim nie toczyłem póki co.

Ludzie zbyt wiele oczekują i to ich gubi.

"żeby czekać na księcia to trzeba mieć ojca króla"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty

(sardynka)
Początkujący
zuzu i kornel.pl może was tygryski poprzytulać bo tacy potargani....poranieni przez kobiety....oj biedulki dwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok