Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Polania...zrobiłas głupote wiążąc sie z zonatym facetem to fakt...ale kto z nas nie popełnia błędów jak bym sie naprawdę zakochala to zrobiłabym prawdopodobnie to co ty więc nie mam zamiaru cie oceniac i w sumie rozumie..
ale niepozwól abyś teraz to ty została jak sierotka bez środków do zycia...nie sama sobie zrobiłas to dziecko i nie powinnas zostac teraz na straconej pozycji a on bedzie sobie dalej zyc w błogim spokoju w gronie kochajacej rodzinki...powinien gnój wiedzieć,ze jak bierze sie za inna kobiete to są nietylko przyjemności ale i obowiązki bo lalki dmuchanej nie kopci tylko żywą kobiete z krwi i kości..a jak euforia minie to najlepiej podwinąć ogon i uciec od problemów i odpowiedzialności...
dziewczyno wal prosto z mostu dziadowi niech sobie nie mysli,ze mu sie tak łatwo to upiecze...chcesz sie unieść honorem i pokazac,ze sobie dasz rade sama?ale w imię czego?jego spokoju? a on okazał sie na tyle bezczelny,ze wyłaczył nawet telefon...
pozatym głowa do góry nie ty pierwsza i nie ostatnia jestes w takiej sytuacji...lata inkwizycji minęły i dasz sobie wspaniale rade...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
kami napisał:
dziecka ma wpisane swoje nazwisko bo czegos takiego jak ojciec nie znany nie ma ...........

teraz doczytalam,ze nie ma juz takiego wpisu w Polsce ja NN(nie wiem jak jest w Norwegii),ale to nie zmienia absolutnie tego co napisalam jezeli chodzi o te sprawe wyzej,co do pociagania ojca do odpowiedzialnosci
no chyba,ze okazal sie po niewczasie dewiantem,morderca albo innym cholernym swirem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
truskawkowa napisał:
kami napisał:
truskawkowa napisał:
zastanawiam sie tak przy okazji tego watku,jakie panstwo ma szanse na odroznienie samotnej matki z musu,a somotnej matki z wyboru,ktora swiadomie wpisuje w papiery dziecku"ojciec nieznany"w momencie,w ktorym trzeba przyznac pomoc materialna
"nieznany tatus"ma sie swietnie,a podatnik placi...

wiec zaraz ci to wytłumacze a wiec moja kolezanka została zgwałcona jak wracała z imprezy i nie wie kto jest ojcem dziecka wiec w rubryce ojciec dziecka ma wpisane swoje nazwisko bo czegos takiego jak ojciec nie znany nie ma (tak jej powiedzieli w usc w gdanku) i jest zdana tylko na siebie i nawet rodinnego w pl nie dostaje bo musiałby przedstawic zaswiadczenie z policji o gwałcie
a ona nie chciał zgłaszac tego napolicji i przezywac jeszcze raz bo pytania w szpitalu zadawali jej takie ze odeszła jej na to chota by to zgłaszac na policji WIEC REASUMUJAC jest zdana tylko na siebie i nie dostanie w tej syt zadnej pomocy materialnej od panstwa polskiego bo dziecko nie ma ojca a ona nie ma zaswiadczenia z pl o gwałcie i radzi sobie sama juz od 7 lat

wiesz juz jaka jest roznica????

to nie byla kami odpowiedz na moje pytanie

ja znam takie matki,ktore sa samotne z musu i takie,ktore sa z wyboru
wpisanie w papiery dziecka,ze"ojciec jest nieznany"tylko z tego powodu,ze okazal sie swinia i przerzucanie odpowiedzialnosci za utrzymanie dziecka z ojca na panstwo jest nie bardzo
w takiej sytuacji matka,ktora podejmuje taka decyzje powinna radzic sobie sama
i ja nie mowie tu o Polsce,bo to jest osobny temat,ja tutaj caly czas mowie o Norwegii,gdzie pomoc samotnym matkom jest od komuny bezwarunkowa

ja znam tylko 2 samotne matki i obie mieszkaj w pl jedna własnei dlatego ze zotała zgwałcona i nie jest z tatkiem z wiadomego powodu i druga ktora była w ciazy a tatko jak sie dowiedział to dał jej sianko na skrobanke i sie zawinoł wiec ona probowała wrocici do swojego byłego faceta ktorego pozuciła dla taty dzidzi i probowała mu wmowic ze to jego dziecko tylko ze kolo nie dał sie wrobic i zazadał badan wiec laska musiała sie przyznac ze to nie jego i usunac sie z jego zycia
a no i jedna ktora ma dzidzie z norwegiem i nie chce mu powiedziec bo boi sie konsekwencji tego czynu ale ona jezcze nie jest mama i nie wiem czy bedzie samotna liczy na to ze pozna kogos kto sie nimi zaopiekuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hej wczesniej jej radziłam by nic nie mowiła itp ale to była inna syt myslałam ze ich rozstanie jest na zasadzie chwilowego rozstania i wroca do siebie za chwile bo uswiadomia sobie ze nie moga badz nie chca bez siebie zyc ale jak sie dowiedziałam ze kolo zawinoł sie do zonki to szlag mnie trafił bo tacy faceci nie sa nic warci najpierw bajeczki o tym ze nic oprocz dzieci nic nas nie łaczy a potem zawija sie do niej wiec niech sie zawija bardzo sie cieze ze sie zawinol i dziewczyna bedzie miała sznase uzłozyc obie zycie z normalnym facetem ktorego napewno pozna w przyszłosci w kazdym razie dobrze ze wyrwała sie z tego chorego układu a skoro zachował sie jak cham to trzeba z nim tak samo oczywicie ze w tej syt powinna powiedziec tatce o dziecku pociagnac go do odpowiedzialnosci i wykopac z swojego zycia skoro wrocił do zony to tam jego miejsce taka jest moja opinia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
roznica pomiedzy Polska a Norwegia jezeli chodzi o socjal jest nieporownywalana,w Norwegii samotna matka posiadajaca nizsze dochody niz cos 200 tys rocznie brutto ma prawo do komunalnego mieszkania,duzych doplat do czynszu itd
jezeli decyzja matki jest taka,ze nie ma ochoty pociagac ojca dziecka do odpowiedzialnosci,niemoralnym jest korzystac z pomocy panstwa
to tylko chcialam powiedziec

a co do tematu wyzej...no coz....nawet nie wiemy co facet na to wszystko,bo nawet nie wie o ciazy,a juz psy na nim powieszone
a patrzmy obiektywnie,stawiajac sie na miejscu zony tego lowelasa,polania sypiala z zonatym facetem,wiec bez winy nie jest takze
sytuacja nieciekawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
zonka tez powinna kopnac go w dupe i bedzie mial komplet A Tobie zycze powodzenia troche radosci nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo znajdziesz jeszcze normalnego faceta.Ajemu musisz powiedziec,ze zostanie tatusiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
truskawkowa napisał:
roznica pomiedzy Polska a Norwegia jezeli chodzi o socjal jest nieporownywalana,w Norwegii samotna matka posiadajaca nizsze dochody niz cos 200 tys rocznie brutto ma prawo do komunalnego mieszkania,duzych doplat do czynszu itd

kurcze nie wiedziałam chyba zmienie prace na ciut gozej płatna i pozbede sie meza <ZART>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
moze masz racje truskawkowa moze i jestem uprzedzona do kolesia ale dla mnie kolo ktory ma rodzine w polcee nigeri czy kazachstanie a na wyjjezdzie bajeruje inna wciskajac bajeczki jaki to on z zona jest nieszczesliwy i oprocz dzieci nic nas nie łaczy to nic innego niz zwykły mop
Pewnei ze Polania nie jest bez winy bo wplatala sie w trojkacik ale biedaczka sie zakochała a on to podle wykozystał karmiac ja bajkami dla mnie jest zwykłym złamasem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
no pewnie,ze kami tak
ale nie ukrywal,ze ma rodzine
ale pewnie trzezwa oceana takiej sytuacji,to kwestia doswiadczenia zyciowego,ktorego polanii zabraklo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok