Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
8929 Postów
Maniak
polania napisał:
.... macica plemnikow nie produkuje
JAK SUKA NIE DA TO PIES NAWET NIE POWĄCHA A CO DOPIERO WŁOŻY...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
truskawkowa napisał:
zastanawiam sie tak przy okazji tego watku,jakie panstwo ma szanse na odroznienie samotnej matki z musu,a somotnej matki z wyboru,ktora swiadomie wpisuje w papiery dziecku"ojciec nieznany"w momencie,w ktorym trzeba przyznac pomoc materialna
"nieznany tatus"ma sie swietnie,a podatnik placi...

wiec zaraz ci to wytłumacze a wiec moja kolezanka została zgwałcona jak wracała z imprezy i nie wie kto jest ojcem dziecka wiec w rubryce ojciec dziecka ma wpisane swoje nazwisko bo czegos takiego jak ojciec nie znany nie ma (tak jej powiedzieli w usc w gdanku) i jest zdana tylko na siebie i nawet rodinnego w pl nie dostaje bo musiałby przedstawic zaswiadczenie z policji o gwałcie
a ona nie chciał zgłaszac tego napolicji i przezywac jeszcze raz bo pytania w szpitalu zadawali jej takie ze odeszła jej na to chota by to zgłaszac na policji WIEC REASUMUJAC jest zdana tylko na siebie i nie dostanie w tej syt zadnej pomocy materialnej od panstwa polskiego bo dziecko nie ma ojca a ona nie ma zaswiadczenia z pl o gwałcie i radzi sobie sama juz od 7 lat

wiesz juz jaka jest roznica????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
polania napisał:
.... macica plemnikow nie produkuje
JAK SUKA NIE DA TO PIES NAWET NIE POWĄCHA A CO DOPIERO WŁOŻY...!!! .

gdyby tak było to nie było by gwaltow na swiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a ty Polania powiedz mu o tym pociagnij do odpowiedzialnosci i wykop z swojego zycia i ułoz sobie zycie na nowo napewno nie bedzie ono takie same ale moze byc lepsze
trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a w razie problemow z tatkiem pamiataj ze chamstwo trzeba zwalczac chamstwem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
taaa...tylko ile jest gwaltow,ktore okazuje sie gwaltami dopiero po fakcie.kiedy pani nie jest zadowolona,z 'gwalcacego'...

a czy mozna zgwalcic wlasna zone?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
panładny powtoze za lepperem a 'mozna zgwalcic prostytutke????'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Każdy kij ma dwa końce szanowna kami .W sytuacji poloni trudno wyrokować kto jest winny .Ten co namawiał,czy też ta co uległa Niestety,to są efekty myślenia nie tymi organami co powinno się .Teraz to musi ona ochłonąć i zastanowić się co dalej ,a nie informowanie ojca o tym fakcie to już totalna bzdura .W przyszłości możesz tego załować,ale będzie już za późno .Także dobrze się zastanów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
brawo ,kami...swietne porownanie,udalo ci sie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
kami napisał:
truskawkowa napisał:
zastanawiam sie tak przy okazji tego watku,jakie panstwo ma szanse na odroznienie samotnej matki z musu,a somotnej matki z wyboru,ktora swiadomie wpisuje w papiery dziecku"ojciec nieznany"w momencie,w ktorym trzeba przyznac pomoc materialna
"nieznany tatus"ma sie swietnie,a podatnik placi...

wiec zaraz ci to wytłumacze a wiec moja kolezanka została zgwałcona jak wracała z imprezy i nie wie kto jest ojcem dziecka wiec w rubryce ojciec dziecka ma wpisane swoje nazwisko bo czegos takiego jak ojciec nie znany nie ma (tak jej powiedzieli w usc w gdanku) i jest zdana tylko na siebie i nawet rodinnego w pl nie dostaje bo musiałby przedstawic zaswiadczenie z policji o gwałcie
a ona nie chciał zgłaszac tego napolicji i przezywac jeszcze raz bo pytania w szpitalu zadawali jej takie ze odeszła jej na to chota by to zgłaszac na policji WIEC REASUMUJAC jest zdana tylko na siebie i nie dostanie w tej syt zadnej pomocy materialnej od panstwa polskiego bo dziecko nie ma ojca a ona nie ma zaswiadczenia z pl o gwałcie i radzi sobie sama juz od 7 lat

wiesz juz jaka jest roznica????

to nie byla kami odpowiedz na moje pytanie

ja znam takie matki,ktore sa samotne z musu i takie,ktore sa z wyboru
wpisanie w papiery dziecka,ze"ojciec jest nieznany"tylko z tego powodu,ze okazal sie swinia i przerzucanie odpowiedzialnosci za utrzymanie dziecka z ojca na panstwo jest nie bardzo
w takiej sytuacji matka,ktora podejmuje taka decyzje powinna radzic sobie sama
i ja nie mowie tu o Polsce,bo to jest osobny temat,ja tutaj caly czas mowie o Norwegii,gdzie pomoc samotnym matkom jest od komuny bezwarunkowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok