Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(ANNE)
Wiking
A wiesz jakie jeszcze inne dokumenty z polski beda mi tu potrzebne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
nie jestes od tego aby jej tu pisac czy jest samotna matka czy nie.sama ona to wie skoro pisze.a wymadrzasz to sie ty na tym forum wystarczy poczytac twoje wypowiedzi durniu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ANNE napisał:
A wiesz jakie jeszcze inne dokumenty z polski beda mi tu potrzebne?
Karta szczepien jest potrzebna, a wiecej to juz nic nie potrzeba. Z reszta to zalezxy od komuny, wszedzie sa rozne wymagania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
sylwia25 napisał:
nie jestes od tego aby jej tu pisac czy jest samotna matka czy nie.sama ona to wie skoro pisze.a wymadrzasz to sie ty na tym forum wystarczy poczytac twoje wypowiedzi durniu.
Pojęcie samotnej matki jest czesto nadinterpretowane niestety. W Polsce utarlo sie, ze jesli mąż odszedł, lub panna ma dziecko to nazywa sie te kobiety samotnymi matkami. Natomiast prawo wyraźnie definiuje pojęcie samotnej matki. Niektore kobiety nie wiedza o tym, a potem są niemile rozczarowane, ze nie moga uzyskac pomocy.
W Norwegii na przykład kontroluja samotne matki, najnormalniej w swiecie przychodza do domu i sprawdzaja czy nie ma meskich rzeczy oraz przeprowadzaja wywiad wsród sasiadów. I nie jest to niczym dziwnym, tak po prostu robią.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sylwia25 napisał:
nie jestes od tego aby jej tu pisac czy jest samotna matka czy nie.sama ona to wie skoro pisze.a wymadrzasz to sie ty na tym forum wystarczy poczytac twoje wypowiedzi durniu...SZANOWNA I PRZEMĄDRZAŁA ORAZ WULGARNA PASKUDO .....
Jeżeli chcesz zaistnieć gdziekolwiek to ... ZACHOWUJ SIĘ.... jak przystało na kobietę ....
A teksty jak piszesz na PW też powinny być na poziomie ....

A NIE JAK TEN ...

Wiadomość od Sylwia25
2 Sierpień 2009 , 19 : 58
...wez ty sie lepiej nie wypowiadaj na tym forum bo gowno wiesz a sie madzrzysz... tekst w pisowni oryginalny mogę udostępnić jednak nie potrafię wklejać na te forum...

Wiem już , że Tobie łatwiej jest sypać epitetami niż coś sensownego doradzić ....i na moją logiczną uwagę na twój tekst odpowiadasz jak powyżej...

Jednak iż twój język pisany a tym samym i operacje myślowe są prosto z Szamba to....
UŚWIADOMIŁAŚ NIE TYLKO MNIE TERAZ OSOBIŚCIE... wyskrobanym wulgaryzmem...
CZYŻBY TWOJĄ UMYWALKĄ BYŁA MUSZLA KLOZETOWA...
" SYLWIO-25"...???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(WiktorWiktor)
Wiking
gabriel napisał:
sylwia25 napisał:
nie jestes od tego aby jej tu pisac czy jest samotna matka czy nie.sama ona to wie skoro pisze.a wymadrzasz to sie ty na tym forum wystarczy poczytac twoje wypowiedzi durniu...SZANOWNA I PRZEMĄDRZAŁA ORAZ WULGARNA PASKUDO .....
Jeżeli chcesz zaistnieć gdziekolwiek to ... ZACHOWUJ SIĘ.... jak przystało na kobietę ....
A teksty jak piszesz na PW też powinny być na poziomie ....

A NIE JAK TEN ...

Wiadomość od Sylwia25
2 Sierpień 2009 , 19 : 58
...wez ty sie lepiej nie wypowiadaj na tym forum bo gowno wiesz a sie madzrzysz... tekst w pisowni oryginalny mogę udostępnić jednak nie potrafię wklejać na te forum...

Wiem już , że Tobie łatwiej jest sypać epitetami niż coś sensownego doradzić ....i na moją logiczną uwagę na twój tekst odpowiadasz jak powyżej...

Jednak iż twój język pisany a tym samym i operacje myślowe są prosto z Szamba to....
UŚWIADOMIŁAŚ NIE TYLKO MNIE TERAZ OSOBIŚCIE... wyskrobanym wulgaryzmem...
CZYŻBY TWOJĄ UMYWALKĄ BYŁA MUSZLA KLOZETOWA...
" SYLWIO-25"...???

UŻYTKOWNIK O NAZWIE GABRIEL JEST JAK NADMIAR GĘSTEJ ŚLINY W USTACH,W PRAWDZIWYM ŻYCIU NIKT Z NIM NIE CHCE ROZMAWIAĆ,WIĘC PRÓBUJE JAKOŚ ZAISTNIEĆ NA RÓŻNYCH FORACH GDZIE KAŻDEGO POSTA ZACZYNA OD CYTOWANIA KOGOŚ A NASTĘPNIE OBRAŻANIA NP CZYŻBY TWOJĄ UMYWALKĄ BYŁA MUSZLA KLOZETOWA...
" SYLWIO-25"...??? DZIECINADA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
chyba twoja umywalka jest muszla stary smieciu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
Dziwię się.....,że w tą dyskusję nie wkroczył jeszcze nikt z organizatorów tego forum???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
powiem ci co ja bralam z soba jadąc tutaj i co mi sie faktycznie przydalo;
-zaświadczenie od ksiedza że dzieci uczęszczały na lekcje religi
-zaświadczenia z kosciola ze dziecko bylo chrzczone i było u komunii
-karta szczenień
-karta zdrowia od lekarz o przebytych chorobach
-zaswadczenie ze nie pobieram zasiłku rodzinnego
-miałam swiadectwa szkolne ale to im nie jest potrzebne

wiecej na chwile obecnom nie pamietam ale jak sobie cos przypomne to ci napisze
pozdrawim papa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja brałam akty urodzenia dzieci i karty szczepień . Do google , powiedz , do czego były Ci potrzebne zaświadczenia z kościoła ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok