Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(polania)
Wiking
hehe calkiem mozliwe , rozstalismy sie tydzien po tym jak sie dowiedzialam, nic mu nie powiedzialam wiec faktycznie moze sie wyprzec bo uzna ze go chce zatrzymac przy sobie, a przynajmniej teraz nie mam sily na takie uzeranie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(polania)
Wiking
e tam odrazu pale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:
To ze strzelania masz pałe kami

coz pamietam z szkolnych czasow ze pałe mozna poprawic 2 juz nie
wiec jakby nie patrzec pała lepsza bo mozna ja zamienic na 6
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
polania napisał:
hehe calkiem mozliwe , rozstalismy sie tydzien po tym jak sie dowiedzialam, nic mu nie powiedzialam wiec faktycznie moze sie wyprzec bo uzna ze go chce zatrzymac przy sobie, a przynajmniej teraz nie mam sily na takie uzeranie

nie martw sie na zapas mysle ze bbedzie dobrze
masz wypracowane maciezynskie????
pozatym mowisz ze dopiero to poczatek wiec masz jeszcze kilka miesiecy a moze w tym czasie poznasz kogos wartociowego kto pokocha szczeze ciebie i dziecko a przy okazji bedzie bogaty niczym bill gates wiec twoje finansowe problemy znikna jak za sprawa czarodziejskiej rozdzki
a jak bedzie biedny no to coz zawsze pociesz sie ze liczy sie wnetrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
nie no beka mam dzis jakis wisielczy humorek
w kazdym razie nie martw sie na zapas napewno bedzie dobrze grunt to pozytywne nastawienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(polania)
Wiking
oj sprzydalby sie ktos z takim kontem a pozytywne myslenie jest moim minusem
i mi humorek poprawilas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
czesto jest tak,ze tatusiowie,ktorzy poczatkowo nie chca dziecka,po paru latach dojrzewaja, zmieniaja zdanie i zaczyna sie walka o jego uznanie
a jezcze jak kobieta ukrywala,ze facet zostanie ojcem,to jest juz calkowicie na straconej pozycji
w kazdym razie,jezeli oboje rodzice mieszkaja w jednym miescie naiwnoscia jest miec nadzieje,ze tatuncio sie predzej czy pozniej nie dowie czy nie domysli

polania,jezeli Ci przedluza pozowlenie na pobyt,to orocz tego podwojnego rodzinnego,na pewno bedziesz mogla w przypadku niewystarczajacych dochodow uzyskac finansowa pomoc komuny np w doplacie do mieszkania
tylko to jest takie bledne kolo,bo jak nastepne powolenie bedzie zalozmy na rok,w trakkcie ktorego samotna matka nie wroci do pracy i bedzie korzystac z pomocy socjalnej,nastepnego pozwolenia nie dostanie
warto przemyslec jednak rozlozenie odpowiedzialnosi za uytrzymanie dziecka na obojga rodzicow,jezeli planuje sie pozostac w Norwegii,a swoja sytuacje okresla jako"nieciekawa"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
polania napisał:
oj sprzydalby sie ktos z takim kontem a pozytywne myslenie jest moim minusem
i mi humorek poprawilas

Jadnak warto porozmawiac z przyszlym ojcem bo to w koncu wasze wspolne dziecko, nawet jesli nie chcecie razem mieszkac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz polania to twoje zycie i sama musisz zadecydowac co zrobic mi ci mozemy tylko podpowiadac rozne rozwiazania ...
ale... naportalu randkowym badoo.com chyba widziałam ze w danych osobowych jest status majatkowy czy jakos tak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(polania)
Wiking
hehe bodo.com he sprawdze sobie zartuje oczywiscie
a takie podopowiedzi sa bardzo potrzebne i podczymuja na duchu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok